• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččino kysané zelí na pátek
Napište svůj komentář k receptu

Babiččino kysané zelí na pátek

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččino kysané zelí na pátek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kysané zelí
    • 1
      kg cibule
    • 1
      šálek slunečnicový olej
    • 3
      ks kapie 2-3
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Zelí uvaříme v 1 litru vody do měkka. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme nakrájené kapie, opět trochu osmahneme a odstavíme. Hned do směsi zamícháme mletou papriku a přidáme k zelí, pořádně promícháme, přendáme do pekáče a do vyhřáté trouby na 200 °C, zapékáme do vypaření šťávy. Podáváme s pečivem.
2
Když nebyl pátek, tak se v pekáči prvně zapékalo vepřové na 3x3 cm kousky, zhruba půl hodiny a pak se přidala zelná směs připravené výše popsaným způsobem. Takhle lze připravit i kuře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ondra | 15. 5. 2011 12:01

    Dobrý den,.,.zelí nebylo špatné,.pochutnali jsme si,,díky :-)

  • Ferda Mravenec | 6. 5. 2010 04:16

    fantasticka mnamka, delala jsem i s masem a vsichni se mohli utlouct

  • john58 john58 | 10. 12. 2008 14:38

    diky za recept, ja nepouzil olej, ale skvarky a podle potreby pridal sadlo, kapii jsem dal vice, snad 10 / nepocital jsem/a ja tam na zaver dal predpeceneho, obraneho bazanta...

  • Eva Dvořáková | 29. 11. 2005 17:28

    Hned v pátek vyzkouším, manžel zrovna dobral antibiotika, tak mu tím hezky obnovím zničenou mikroflóru. :-) A recepty od babiček mám nejradši. Už se moc těším. Mňam!

  • Iveta | 27. 11. 2005 13:30

    Zelí bylo opravdu super, receptem jsem mile překvapila manžela. Ahojky a dík:-))

  • Věra | 22. 11. 2005 13:53

    Díky Arian, Vaše recepty vařím obzvláště ráda a v duchu obdivuji jejich jednoduchost a pokaždé je to milé překvapení. Najdete-li další recepty budu se těšit. Pro dnešní uspěchanou dobu jsou recepty Vaší babičky super, protože jsou nejen dobré, levné, ale i velice zdravé. Ahojky :)))

  • Airan Novakova | 22. 11. 2005 12:24

    Mila Verko, ten recept je predevsim pro vas jako dik za krasna slova na babicku:-)

  • Věra | 22. 11. 2005 10:19

    Tak to musí být dobrota.. A ještě i s masem no:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapie Kysané zelí Mletá paprika Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Posvícenské koláče z r. 1900

Posvícenské koláče z r. 1900

Sumeček

Sumeček

Coleslaw salat

Coleslaw salat

Zavařená červená paprika

Zavařená červená paprika

Bezlepková bábovka

Bezlepková bábovka

Květák (brokolice) nejen v sýrovém bešamelu

Květák (brokolice) nejen v sýrovém…

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

56
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
38
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
37
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
37
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
23
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
AHA.cz Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Babiččino kysané zelí na pátek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact