• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
Napište svůj komentář k receptu

Babiččina ryba na pátek

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččina ryba na pátek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na 1 rybu na osobu
    • 1
      ks ryba hejk, holandský pstruh nebo makrela
    • 2
      ks malé cibulky středně velké
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Připravíme směs z česneku, pepře, soli a dvou lžic oleje. Tím pomažeme rybky hlavně zevnitř a necháme uležet alespoň 12 hodin v ledničce. Nakrájíme najemno cibule a rajčata, osolíme, promícháme s olejem a dáme péct do trouby, klidne i na 200 °C. Po 15-ti minutách přidáme rybu a necháme zapéct dalších 15 minut. Ryba prostě k pátečnímu půstu patří .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ňulinka - | 26. 6. 2008 10:54

    Vynikající rybička.Dělala jsem z makrely,jen jsem neměla čaas na uležení 12 hod.Hoďka musela stačit.Zeleninka byla voňavá a šťavnatá i rybka.Chutnala i mým synům.Jasná 1 a už mám na mrazáku 3 další makrely na víkend.

  • Pavel Porubský | 28. 3. 2008 06:08

    Výborný nápad. Bude to určitě moc dobré a musím to vyzkoušet co nejdřív.

  • anonym anomyn | 31. 12. 2007 19:55

    urcite uvarime

  • pradědek Adam | 13. 9. 2007 08:25

    taky jsem dostal převelikou chuť na rybu no a zítra je ten pátek :-))

  • Eva pramáti | 13. 9. 2007 07:42

    Je výborná. Baští ji i děcka. :-)

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 19:43

    Ježíš, to jsem ráda, to je mi hned líp :-)

  • Airan | 6. 2. 2007 16:58

    Elisko, v patek krestane posti, nesmi se maso ale ryba ano, tak proto. Uvarit si ji muzete kdykoli, pan Jan ma pravdu:-)))

  • Jan Lucemburský | 6. 2. 2007 13:23

    Eliško, uvařte si ji kdykoliv i ve středu je báječná. S úctou Váš J.L.

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 12:47

    a smí se to jíst opravdu jenom v pátek? jsem z toho nějaká zmatená...

  • Standa Bílek | 23. 11. 2006 11:02

    Ano je to velmi dobré a chutné

  • jana krejci | 8. 2. 2006 13:38

    díky zkusím,musí to být báječnéjana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Malé cibulky Olej Pepř mletý Rajčata Ryba Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Lehký ovocný koláč

Lehký ovocný koláč

Dalamánky

Dalamánky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

71
Jablkový koláč se švestkami a drobenkou
Jablkový koláč se…
33
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin
27
Těstoviny alla Norma
Těstoviny alla Norma
24
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
17
Jahodové lívanečky II.
Jahodové lívanečky II.

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact