• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
Napište svůj komentář k receptu

Babiččina ryba na pátek

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččina ryba na pátek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na 1 rybu na osobu
    • 1
      ks ryba hejk, holandský pstruh nebo makrela
    • 2
      ks malé cibulky středně velké
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Připravíme směs z česneku, pepře, soli a dvou lžic oleje. Tím pomažeme rybky hlavně zevnitř a necháme uležet alespoň 12 hodin v ledničce. Nakrájíme najemno cibule a rajčata, osolíme, promícháme s olejem a dáme péct do trouby, klidne i na 200 °C. Po 15-ti minutách přidáme rybu a necháme zapéct dalších 15 minut. Ryba prostě k pátečnímu půstu patří .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ňulinka - | 26. 6. 2008 10:54

    Vynikající rybička.Dělala jsem z makrely,jen jsem neměla čaas na uležení 12 hod.Hoďka musela stačit.Zeleninka byla voňavá a šťavnatá i rybka.Chutnala i mým synům.Jasná 1 a už mám na mrazáku 3 další makrely na víkend.

  • Pavel Porubský | 28. 3. 2008 06:08

    Výborný nápad. Bude to určitě moc dobré a musím to vyzkoušet co nejdřív.

  • anonym anomyn | 31. 12. 2007 19:55

    urcite uvarime

  • pradědek Adam | 13. 9. 2007 08:25

    taky jsem dostal převelikou chuť na rybu no a zítra je ten pátek :-))

  • Eva pramáti | 13. 9. 2007 07:42

    Je výborná. Baští ji i děcka. :-)

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 19:43

    Ježíš, to jsem ráda, to je mi hned líp :-)

  • Airan | 6. 2. 2007 16:58

    Elisko, v patek krestane posti, nesmi se maso ale ryba ano, tak proto. Uvarit si ji muzete kdykoli, pan Jan ma pravdu:-)))

  • Jan Lucemburský | 6. 2. 2007 13:23

    Eliško, uvařte si ji kdykoliv i ve středu je báječná. S úctou Váš J.L.

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 12:47

    a smí se to jíst opravdu jenom v pátek? jsem z toho nějaká zmatená...

  • Standa Bílek | 23. 11. 2006 11:02

    Ano je to velmi dobré a chutné

  • jana krejci | 8. 2. 2006 13:38

    díky zkusím,musí to být báječnéjana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Malé cibulky Olej Pepř mletý Rajčata Ryba Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Zelné knedlíky

Zelné knedlíky

Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené těstoviny s brokolicí

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Čočková polévka s kokosovým mlékem

Čočková polévka s kokosovým mlékem

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

158
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
55
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
35
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
34
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Božská Lela Vémola ukázala tělo po třech císařích: Milujte se i s jizvami a striemi!

Božská Lela Vémola ukázala tělo po třech císařích: Milujte se i s jizvami a striemi!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact