• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččin rychlý jogurtový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Babiččin rychlý jogurtový koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 108
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Babiččin rychlý jogurtový koláč
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g bílý jogurt
    • 100
      g moučkový cukr
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 0,50
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • ovoce
    • drobenka

Postup přípravy receptu

1
1) Jogurt + moučkový cukr + vanilkový cukr + žloutek utřeme do hladka.
2
2) Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
3
3) Přimícháme ušlehaný sníh z jednoho bílku.
4
4) Do vymazané a vysypané formy vlijeme těsto a poklademe ovocem podle chuti (jahody, ostružiny.....atd).
5
5) Posypeme drobenkou (1-2 lžíce másla, 3 lžíce hrubé mouky, cukr krystal nebo moučka).
6
6) Pečeme cca 35 min.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin rychlý jablečný koláč

Babiččin rychlý jablečný koláč

Rychlý jogurtový koláč s ovocem

Rychlý jogurtový koláč s ovocem

Babiččin sádlový koláč

Babiččin sádlový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 1. 8. 2016 00:05

    Dobrý den, díky za vynikající recept. Upravila jsem si ho do bezvaječné varianty kvůli alergii syna - namísto vejce jsem dala Vajahit, dala kompotované švestky, pravou vanilku, cukr krystal směs bílého s třtinovým, drobenku šoupla i pod švestky (ujela mi ruka při výrobě) a ty proto mírně zatlačila o těsta. Koláč nám moc chutná :)

  • bozenabe | 5. 10. 2014 14:13

    Dík za výborný recept! Neděle bez něj už ani u nás není nedělí... :-)

  • bozenabe | 5. 10. 2014 14:12

    Dík za skvělý recept! Neděle bez něj už u nás ani není možná.

  • bozenabe | 5. 10. 2014 14:12

    Dík za skvělý recept! Neděle bez něj už u nás ani není možná.

  • Anna | 3. 9. 2014 18:02

    Skus tam dát celý prášek do pečiva. Já ho tam jednou dala omilem a zjistila jsem, že je tak ještě lepší. Mimochodem, děkuji za skvělí recept. :-)

  • petrapav | 12. 8. 2014 21:20

    Koláč se povedl, použila jsem zakysanou smetanu místo jogurtu a cukr krystal místo moučkového a celý prášek do pečiva jelikož mám trochu větší plech.

  • Terez-a
    Terez-a | 17. 5. 2014 18:23

    Místo bílého jogurtu jsem použila tvaroh. Jako ovoce jsem použila 2 konzervy jahod. Těsto bylo hustší, ale i tak se koláč povedl na jedničku.

  • tina.the.chef | 11. 9. 2013 21:12

    NAPROSTO VÝBORNÝ!!!

  • Puntík
    Puntík | 25. 8. 2013 11:23

    Právě jsem upekla s borůvkama, vynikající!!!! <3

  • sewaltovi | 15. 2. 2013 21:49

    Vynikající! Neměla jsem čerstvé ovoce, použila jsem jabka z kompotu, posypala skořicí a nasekanými ořechy, na to drobenka. Také doporučuji méně cukru do základu. Dávám za 1. Děkuji :-)

  • bozenabe | 15. 9. 2012 13:38

    Syn už bez této bábovky v neděli večer na koleje neodjíždí!. Božena

  • Dominika | 13. 9. 2012 11:48

    * nenarastol mi

  • Dominika | 13. 9. 2012 11:47

    Ja som ho tiez uz robila, je výborný.. Ale negarantoval mi až tak ako na tom obrázku.. Neviete mi poradiť prečo?

  • Milan Daniel | 19. 8. 2012 10:42

    Koláč je výborný, ale pekl jsem ho už několikrát jako dia a s trochu pozměněným složením a množstvím surovin. Množství je určeno na menší plech. Pro ev. zájemce uvádím postup: Nejprve si z 20g másla, 40 g hrubé mouky a 20g sladidla FAN (4x sladší než cukr!) připravím drobenku, kterou nechám ztuhnout v mrazničce. Mezitím si připravím těsto. Celý kelímek velkého (choceňského) jogurtu (380g) ušlehám ručním šlehačem se dvěma žloutky a 20 g výše uvedeného sladidla. Do toho přidám celkem 320 g směsi polohrubé a hrubé mouky (v poměru zhruba půl na půl), do níž předem zamíchám celý prášek do pečiva, řečený prdopeč. Bílky ušlehám zvlášť a opatrně (velkou lžící) je nakonec zamíchám do těsta. Na plech položím papír na pečení, na něj rozestřu těsto, do těsta nakladu ovoce (jakékoli, včetně kompotovaného) a navrch nastrouhám ztuhlou drobenku. Peču v horkovzdušné troubě (s cirkulací) na cca 175 stupňů přibližně 30 minut. Dobrou chuť!

  • leona | 6. 7. 2012 13:04

    prosím na kolik se to má péct dělám to poprvý tak nevím :(

  • Petra | 11. 10. 2011 14:07

    Právě jsem dopekla. Je výbornej, ale na nás moc sladký. Příště dám do těsta méně cukru.

  • Olga | 20. 8. 2011 13:01

    výborný, jednoduchý

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Drobenka Moučkový cukr Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Zelná polévka IV.

Zelná polévka IV.

Bramborový guláš s hlívou

Bramborový guláš s hlívou

Fitness jogurtový koláč nepečený

Fitness jogurtový koláč nepečený

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Květákové makarony

Květákové makarony

Domácí nutella

Domácí nutella

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

79
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Hovězí karabáček na světlém pivu
Hovězí karabáček na…
14
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
13
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Babiččin perníkový koláč s kokosem
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Babiččin rozinkový koláč
Babiččin rozinkový koláč
Babiččin rychlý jablečný koláč
Babiččin rychlý jablečný koláč
Babiččin sádlový koláč
Babiččin sádlový koláč
Babiččin štrůdl
Babiččin štrůdl
Babiččina bábovka (výborná)
Babiččina bábovka (výborná)
  • Recepty.cz
  • Babiččin rychlý jogurtový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact