• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Babiččin mls
Napište svůj komentář k receptu

Babiččin mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččin mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks kuřecí stehna Na kostičky
    • sušené houby Nebo čerstvé podle chuti
    • těstoviny Barevné
    • 1
      cibule
    • sádlo
    • slunečnicový olej
    • 2
      lžíce maggi
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kari
    • vegeta
    • pepř mletý
    • sůl
    • 4
      vejce 3-4
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Z magi, worchestru a kari uděláme marinádu, do které naložíme kuřecí maso (nejlépe přes noc). Na troše oleje a cibulce maso udusíme, zvlášť na sádle udusíme předem namočené houby (tedy pokud byly sušené - že :o)).
2
Směs masa a hub smícháme s uvařenými těstovinami, dochutíme vegetou, solí a pepřem. Zalijeme rozšlehanými vejci s jednou lžící mouky a zapečeme v troubě dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin páteční půst (Imam Bajalda)

Babiččin páteční půst (Imam Bajalda)

Babiččin "skrblíkův zázrak"

Babiččin "skrblíkův zázrak"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • smolici
    smolici | 1. 11. 2010 14:47

    souhlasím s janou h

  • jana h | 7. 1. 2010 20:42

    zkusila jsem, nevim, jestli jsem udelala nejakou chybu, delala jsem presne podle receptu, bylo to prumerne jidlo, ktere uz delat nebudu... a opet bych se primlouvala, aby autori receptu uvadeli mnozstvi prisad presneji, (napr. sacek testovin je velmi siroky pojem) snizila by se tak pravdepodobnost nezdaru... dekuji...

  • Marta Jungová | 15. 11. 2009 13:56

    Málo kdy dávám čistou 1. Vám jí ale dám. Výborné a syté

  • Jana ŠM | 21. 12. 2007 11:07

    Vypadá to celkem zajímavě..Vypadá to chutně,tak jsem zvědavá..a docela se těším až to ochutnám

  • Julka | 6. 4. 2007 19:49

    No zkussime to zitra na obed doufam ze to bude chutne sice to kari moc nemusim ale uvidime kdyz rikate ze je to dobre tak vam veriim :)

  • Jana z VM | 5. 10. 2006 10:24

    Taky ráda vyzkouším, hub je opět nasušeno hodně, takže šetřit nemusíme, že Zdeno z JM ??

  • Zuzka z SO | 5. 10. 2006 09:34

    Dělai jsme to včera k večeři,je to super:-)

  • Anna Penkavova | 18. 8. 2006 17:10

    Bylo to moooc dobroucke!

  • Zdena z JM | 21. 6. 2006 06:32

    Bylo to moc dobré.Zlikvidovala jsem zbytek sušených hub z loňska.Doufám,že bude i letos velká úroda.Dávám 1.

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 11:46

    Těstoviny,kuře a houbičky -mňam.Zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Kari Kuřecí stehna Maggi Pepř mletý Sádlo Slunečnicový olej Sůl Sušené houby Těstoviny Vegeta Vejce Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Domácí kečup

Domácí kečup

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Zbojnický salát

Zbojnický salát

Dýňový krém s kari

Dýňový krém s kari

Křupavé vafle s avokádem, lososem a vejcem

Křupavé vafle s avokádem, lososem a…

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

22
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Vepřové na houbách jinak
Vepřové na houbách jinak
17
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
17
Batáty pečené v troubě
Batáty pečené v troubě

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Bacheloři Míra a Martin: Život vzhůru nohama! Je to brutální, přiznávají...

Bacheloři Míra a Martin: Život vzhůru nohama! Je to brutální, přiznávají...

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

  • Recepty.cz
  • Babiččin mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact