• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Avokádová pomazánka II.
Napište svůj komentář k receptu

Avokádová pomazánka II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Avokádová pomazánka II.
Avokádová pomazánka II.
Avokádová pomazánka II.
Avokádová pomazánka II.
Avokádová pomazánka II.
Avokádová pomazánka II.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • olivový olej
    • 4
      stroužek česnek (1-4)
    • oregáno
    • 1
      ks avokádo

Postup přípravy receptu

1
Zralé avokádo (tedy měkké) rozkrojíme na polovinu vyndáme pecku. Vidličkou rozdlabeme o okraj misky.

RADA: Jak poznat zralé avokádo?

2
Poté nakrájíme rajčata na co nejmenší kousky, prolisujeme česnek, trochu osolíme, přidáme oregáno a zalijeme olivovým olejem.
3
Necháme v lednici cca 2 hodiny odležet a podáváme z celozrnným chlebem.

RADA: Tipy na pomazánky k večeři i na Silvestra!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Salsa guacamole

Salsa guacamole

Avokádové guacamole

Avokádové guacamole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tom1990 | 25. 12. 2020 10:37

    zkuste i <a href="https://bestrecepty.cz/recept/avokadova-pomazanka-s-vejci/">avokádová pomazánka s vejci</a>

  • Michaella | 23. 2. 2015 16:15

    vyborna....nejsepsi s opecenym toastovym chlebem

  • borat | 10. 1. 2014 12:40

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ hnus

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 12. 2011 10:43

    Vyzkoušela jsem, ale mnohem víc mi chutnala zde na receptech.cz uvedená "Avokádová pomazánka" (bez čísla na konci). Ta je s Lučinou a citronovou šťávou a je velmi svěží. Tato, kde je jediné pojivo samotné avokádo a olej, je hodně těžká. Takže vyzkoušela jsem, nějak se to snad sní, ale při další přípravě pomazánky se vrátím k tomu receptu s Lučinou.

  • basketbalistka | 17. 12. 2011 17:25

    souhlasim s vami :-\

  • basketbalistka | 17. 12. 2011 17:23

    ja bych dala radsi cerstvi :-P

  • basketbalistka | 17. 12. 2011 17:22

    toto je super recept ;-) , je celkem snadny :-| , ale dobry 8-) a myslite, ze se tam muze dat i syr :-P konecne jsem narazila na nyky dobry recept <:-) <3 urcite ho vyskousejte :-)) akorat si dejte pozor, aby jste tam nedali hodne cesneku, jinak :-$

  • Zora Manasová | 15. 5. 2010 22:47

    Čerstvé je určite lepšie, ale dobré je aj sušené, len s ním treba opatrnejšie.

  • Helena N. | 15. 5. 2010 18:12

    Oregáno má být sušené nebo čerstvé?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Avokádová
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Vegetariáni Vegani Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Avokádo Česnek Olivový olej Oregáno Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Kuřecí směs s játry

Kuřecí směs s játry

Prošívaná buchta

Prošívaná buchta

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Cuketa v sýrové omáčce

Cuketa v sýrové omáčce

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

54
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
51
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
45
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na paprice se…
34
Hermelínové karbanátky s mletým masem
Hermelínové karbanátky s…
32
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Avokádová pěna
Avokádová pěna
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka na toasty
Avokádová pomazánka na toasty
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Avokádové guacamole
Avokádové guacamole
  • Recepty.cz
  • Avokádová pomazánka II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact