• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Auflauf
Napište svůj komentář k receptu

Auflauf

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Auflauf
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 1
      kg brambory
    • 200
      g sýr
    • 250
      g cibule
    • 6
      stroužek česnek 4-6
    • kečup - jemný
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce do měkka. Mezitím pokrájíme cibuli ne jemno a osmažíme dozlatova na oleji. Potom přidáme mleté maso, které zcela rozmělníme tak, aby nezůstaly žádné větší hrudky, osolíme, opepříme, dáme majoránku a maso smažíme až do zlatova. Pak přidáme kečup a opět tak 5-10 minut smažíme za častého míchání. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme do zápékací mísy, lehce osolíme a opepříme. Na brambory dáme osmažené maso a necháme v troubě (nebo mikrovlnce) prohřát, pak posypeme nastrouhaným sýrem a zapékáme v troubě, až se sýr zcela rozteče.
2
Výborné je podávat s tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alexandra Daňková | 31. 8. 2009 23:07

    super, chutná jako boloňské omáčka,ale s bramborama. Dělala jsem část s rýží a část s bramborama, protože jsem jich neměla dost a řekla bych, že nejlepší je to s těstovinama,pak s rýží a nakonec s bramborama, ale je to vynikající se vším.

  • JITKA | 27. 7. 2007 15:20

    MNAM MNAM DAVAM ZA JEDNA VYBORNA BASTA VSECHNO JSME SNEDLI PRIDAVAM SE K NAZORU PANA JOSEFA MISTO KECUPU JSEM DALA PROTLAK A KRASNE TO PROVONELO A PROSAKLO NEJEN MASO <,ALE I BRABORY.JEDNODUCHA A RYCHLA PRIPRAVA A NVIC LEVNA SUPER

  • Jozef T. | 26. 3. 2007 15:18

    Kecup (v tomto prípade dokonca sladký) je daleko vhodnejsí na ochutenie uz hotového mäsa (hamburger, frankfurt atd.) nez do varenia. Chut mäsa sa stane zaujímavejsou pouzitím Rajcinovej zmesi (Tomate frito), typickej zo Stredomoria (Francúzsko, Spanielsko, Taliansko). Neobsahuje cukor!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kečup - jemný Majoránka Mleté maso Olej Pepř mletý Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pleskačky

Pleskačky

Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami

Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Blesková rýže kari podle Lidušky

Blesková rýže kari podle Lidušky

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Cibulová červená řepa - sladkokyselá…

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

95
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
64
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
45
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Auflauf
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact