• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Atreyova Bašta
Napište svůj komentář k receptu

Atreyova Bašta

autor: atrey
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Atreyova Bašta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vepřová panenka
    • 3
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks pórek
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce máslo
    • olivový olej
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Panenku nakrajíme na nudličky, které dáme do větší mísy. Nakrájíme papriku, rajčata, porek, cibuli a přidáme k panence. Přidáme také hořčici, kečup, pepř, sůl a grilovací koření - vše podle chuti. Vše pořádně promícháme a vložíme do 4 dílu alobalu. Navrch dáme kousek másla, zakapneme medem a olivovým olejem. Pořádně zabalíme balíčky a vložíme na pekáč do vyhřáté trouby na cca 200 °C na 40 minut.
2
Můžeme k tomu použít jako přílohu třeba štouchané brambory, nebo záleží na vás.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená bašta

Zapečená bašta

Kroupová či pohanková bašta

Kroupová či pohanková bašta

Bramborová bašta - zapečená :-)

Bramborová bašta - zapečená :-)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan Husak | 12. 5. 2013 12:12

    Skvěly recept,jednoducha připrava,recept se da ruzne obmněnit,zaleží jen na fantazii,jako příloha štouchane brambory s petrzelkou,paráda.Olivovy olej je mozno klidne vynachat,maslo opravdu stačí 8-) 8-)

  • Venc
    Venc | 15. 12. 2012 16:45

    Taky jsem to dělal z plecka odřezků od ocásků, držel jsem se receptu až na kořeníčko malá obměna.Jak jsem si přečetl komentáře tak přidal brambůrky ( byly perfektní , chytily šmak ze sosu ).Jinak mně to žádnou vodu nepustilo..... :-) jenom chutná štávička O:-) O:-) O:-) O:-) .

  • ekrtek | 7. 6. 2012 12:24

    Dělala jsem to taky z plecka a chutnalo nám. Takové luxusní, chuťově lepší, míň pracné a zdravější lečo. Výhodou je, že všechno smíchám na jednu hromadu, dám do trouby a pak už se o to nestarám. Díky za tip.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 10. 2. 2012 17:49

    Nás to moc nezaujalo. Panenky je škoda, opravdu to pouští dost vody... je to prostě taková plpka... myslím, že s tímto druhem masa se dá pracovat mnohem lépe.

  • Gaba | 16. 5. 2011 19:14

    :-X

  • Fanfan | 18. 11. 2010 08:52

    Velmi dobré, rychlé. Přidat brambory do alobalu je také dobrý nápad. :-)

  • Eva Kolčavová | 27. 6. 2009 19:49

    Bylo to výborné, nakrájela jsem brambory a přidala je k masu do alobalu. Chutnalo i mému konzervativnímu manželovi.

  • Petule B. | 13. 9. 2008 23:11

    Bašta dnes byla k obědu a opravdu nám chutnalo. Udělala jsem ji přesně podle receptu, jen navrch jsem vynechala olivový olej, máslo bohatě stačilo. Pustilo to hodně šťávy, až mi tekla z balíčků, příště asi vynechám rajčata a udělám malou obměnu ingrediencí (žampiony, trochu jiné koření a zeleninu). Jo, a jako maso jsem použila kýtu, klidně může být i plecko, také mi připadá panenky škoda. Panu Ludvíkovi děkuji za recept i inspiraci, nějak jsem na tuto alobalovou variaci pozapoměla a to by byla škoda.

  • Kamil Krybus | 6. 9. 2008 11:37

    Recept je pěkný, myslím si ale, že je na to té panenky škoda. Tutéž službu ti udělají správně nařezané nudličky z plecka či z dobrých ořezů.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hořčice Kečup - jemný Máslo Olivový olej Paprika Pepř mletý Pórek Rajčata Sůl Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka light

Tuňáková pomazánka light

Česnekové špagety

Česnekové špagety

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Rajská omáčka, která se musí povést

Rajská omáčka, která se musí povést

Bramborový koláč s tuňákem

Bramborový koláč s tuňákem

Zapečená brokolice se zeleninou a šunkou

Zapečená brokolice se zeleninou a…

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
11
Klasické lečo
Klasické lečo
9
Chřestové Caprese
Chřestové Caprese
7
Letní zeleninový salát a bylinkami
Letní zeleninový salát a…

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Další doporučené recepty:

Asterixův dort
Asterixův dort
Aténské citronové kuře
Aténské citronové kuře
Atlasovy řecké patates sto fourno
Atlasovy řecké patates sto fourno
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová buchta z červené…
Autíčka k snídani
Autíčka k snídani
Avignonský Rumpsteak s cibulí
Avignonský Rumpsteak s cibulí
  • Recepty.cz
  • Atreyova Bašta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact