• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Atomový koláč

autor: dorianna
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Atomový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • ovoce Navrch
    • želatina Navrch
  • Náplň
    • 1
      l mléko
    • 3
      ks puding Libovolné

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na těsto suroviny stačí jen řádně promíchat, vlít na plech (já ho ani nevymazávám) a upéci. Na ještě horkou placku nalijeme uvařený hustý puding a poklademe jej ovocem a zalijeme želatinou uvařenou podle návodu na sáčku.
2
Pokud děláme z kompotovaného ovoce, lze želatina udělat i ze šťávy z kompotu - na litr šťávy dáme opět 3 pudingy nejlépe vanilkové a uvaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Jablkový koláč z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea dddd | 30. 4. 2009 17:58

    Tak nevím jestli je to vě mě,ale ten koláč je divný!!!Je tvrdší a na plech málo těsta...dá se říct,že znám a umím jiné a lepší koláče!!!!!

  • Ivana Samcová | 1. 4. 2008 17:38

    Je to velmi dobrá buchta, navíc i pěkně vypadá.Dělala jsem o víkendu, jako ovoce jsem použila kompotované meruňky. Místo želatiny, kterou my moc nemusíme, jsem do 1 l vody a zbylé šťávy z meruněk dala pomerančový TANG a uvařila v tom 3 pudinky. Měla jsem sice větší spotřebu pudinků, ale určitě to zato stálo. Dík za recept.

  • Ivana Ivanová | 4. 2. 2008 21:22

    Pekla jsem podruhé v životě a koláč se mi povedl je moc dobrý jednoduchý a rychlý a všem chutnal.

  • Jirka Ježek | 24. 1. 2007 14:13

    Koláč jsem upekl a mace se zbýhaly sliny

  • lenka dubová | 30. 10. 2006 10:31

    Dělala jsem s banány,mouky 2 hrnky,skvělé!Na teplé těsto,teplý pudink.Rodina mlaskala.

  • Věrka od vlka | 16. 4. 2006 13:31

    myslím,že by se placka měla nechat vychladnout.Vypadá jako zdrclá.Jinak dobré.Želatinu dělám:na 1 litr šťávy 1 puding.Zkusím a ozvu se...

  • Mirka Vašulková | 27. 3. 2006 23:00

    Nevím jak kdo ale já i moje rodina byla nadšena,nebot do věčera na plechu nezbalo nic.Dělala jsem to z kompotovaných meruněk.Opravdu skvělé!!!!!

  • Helča | 30. 12. 2005 15:39

    Nedávno jsem koláč také pekla, dala jsem 2 a půl hrnku mouky a trochu kakaa a těsto bylo moc husté, takže pak vypadalo trochu zdrcle(ale nebylo). Jinak dobré, koláč jsem rozřízla a namazala krémem z Banánových řezů s čokoládou, navrchu jsem to polila čokoládou. Mňam. Souhlasím, že pekáček je lepší.

  • Alena | 22. 10. 2005 12:12

    Koláč(dort) jsem upekla nedávno. Dala jsem na něj jahody. Byl vynikající! Já i můj přítel(šéfkuchař!)jsme si ohromně pochutnali. Za týden si ho opět vyžádal. Udělala jsem ho s kiwi, kompot. broskví a kompot.mandarinkou. Koláč jsem upekla přesně podle návodu a vše vyšlo dokonale, puding i těsto. Nevím, co se vám na tom nemohlo podařit. Místo velkého plechu je určitě lepší pekáček.

  • Evca | 12. 10. 2005 18:49

    Koláč jsem upekla v neděli pro návštěvu, ale musím říct, že jsem z něj byla celkem zklamaná.A nevím,proč se jmenuje zrovna atomový.

  • Zuzka | 8. 10. 2005 21:00

    Mouky stačí 2 hrnky a těsta je na můj vkus málo na velký hluboký plech, takže jsem použila užší plech. Ze 3 pudinků vznikla "kejda", kterou jsem vyhodila a raději jsem uvařila pudink z 1 sáčku a bylo to dobré. Souhlasím s použitím kyselejšího ovoce - na sladkém pudinku více vynikne.

  • stanislava senderaková | 1. 8. 2005 21:37

    Samozřejmě že pudink sladíme ,vaříme jej dle návodu ,jen místo 1 sáčku pudinku na 1/2 l mléka dáváme více sáčků ,ostatní postup je stejný jako když vaříme pudink normálně .

  • Iva Šubrtová | 23. 6. 2005 08:35

    Atomový koláč jsem upekla, ale mouky bych dala jen 2 hrnky (jinak je opravdu atomový) a pudink bych osladila, jinak to je mdlé. Ale jinak můžu říct,že je to po těchto úpravách dobré. A ovoce bych dala nějaké ostřejší (myslím, že rybíz by nebyl špatný- já dala broskve a třešně).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

776
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
27
Chilli křídla v cibulovém sosu
Chilli křídla v…
26
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
24
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact