• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Anglická ovesná kaše
Napište svůj komentář k receptu

Anglická ovesná kaše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Anglická ovesná kaše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce ovesné vločky
    • 1
      lžíce med
    • 400
      ml mléko
    • 1
      lžička skořice
    • jablka kousky
    • džem dle volby - na dozdobení

Postup přípravy receptu

1
V hrnci ohřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med. Vmícháme ovesné vločky a přidáme skořici. Všechno mícháme ještě několik minut, až ovesné vločky pořádně nabobtnají. Na závěr přidáme ještě trochu pokrájených jablek. Dozdobíme džemem.
2
**Pro děti od 3 let.**
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Mléčná ovesná kaše

Mléčná ovesná kaše

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s jablky a skořicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bararich8 | 23. 7. 2013 22:53

    Tak po přidání už bylo vše v pohodě, je výborná;-)

  • bararich8 | 16. 7. 2013 18:24

    Není nějak málo těch vloček? Dala jsem přesně podle receptu a nechce zhoustnout, tak přidávám..

  • newkav
    newkav | 9. 3. 2013 18:04

    Výborné, vždycky se olizuji až za ušima :) Džem nepřidávám, je to dost sladké i bez něj

  • cookham | 21. 12. 2011 16:19

    Jj, je to mňamka. V Anglii tomu říkáme porridge. Jím každý den k snídani ale pouze z mléka a ovesných vloček. Když mám chuť na sladké, do hotového "porridge" přidám vidličkou rozmačkaný banán.

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 17:44

    Vynikající! Opravdu velmi dobrý. Doporučuji.

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 17:43

    Je to opravdu skvělé. Tento recept si velmi vychvaluji! :-* Je opravdu moc dobrý! Nemá chybu! :-* Doporučuji! <:-)

  • PetrK | 7. 8. 2011 15:53

    Colozrnné výrobky jsou jednoznačně pro zažívání výhodnější a jsou i hodnotnější. Jen pochybuju o tom rozdílu mezi pšeničným a jiným lepkem pro člověka. Pšenice je nezdravější než oves a žito, ale ne kvůli lepku. Pro lidi kteří trpí celiakií nebo jen jejími příznaky i bez poškození střev je jedno jaký je to lepek. Dokonce i oves který sám o sobě lepek neobsahuje není vhodný pro takovéto lidi. Pro děti jsou potraviny s lepkem vhodné cca od 5. měsíce, ale to jen v omezeném množství a iděálně pokud je děcko i kojené - je menší šance na vznik celiakie. Je třeba ale dávat pozor na možné příznaky celiakie. U ročních a starších to není takový drama protože už bývá organismus vůči lepku odolnější, ale pokud se na lepkovou stravu přechází takto později, může být větší riziko vzniku celiakie.

  • dasa | 26. 7. 2011 15:35

    To je nesmysl. To že je celozrnná nevadí-naopak to je zdravé nejen pro děti..pro děti vhodná je od doby co mají trochu zuby, cca od 1 roku, dále by měli jíst jen celozrnné pečivo - NE bílé, a nebo se musí do domácích výrobků z mouky přidávat otruby, ale měli děti vlákninu, jinak budou mít civilizační nemoci jako vy dospělí..A další hlavní výhoda je že není pšeničná. dětem vadí hlavně pšeničný lepek např. z krupicové kaše(protože pšenice byla vyšlechtěna nepřirozeně a není to původní potravina) , vůbec nejhorší jsou instantní kaše, které jsou navíc nepřirozeně upravené-už to není potravina, ale umělá náhražka stravy. Jediné co vadí je skořice, jako každé exotické koření může způsobit alergickou reakci.

  • 13ka | 9. 7. 2011 17:06

    Často dělávám k snídani,výborná záležitost <3

  • papík | 10. 6. 2011 10:54

    Řekla bych že ovesné vločky. A vůbec děti do tří let by neměly jíst celozrnné výrobky.

  • Matěj | 27. 5. 2011 18:03

    je to moc dobré doporučuji to ;-) :-)

  • Andítko | 23. 4. 2011 17:13

    Co je špatného na tomto receptu pro děti?:-\ Med?

  • Katka | 1. 3. 2011 11:12

    Výborné ! Doporučuji

  • Ladia
    Ladia | 22. 1. 2011 23:29

    Pro děti od tří let výše OK :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 1. 12. 2010 14:04

    Mě připadá pro děti ideální.

  • Ladia
    Ladia | 29. 11. 2010 22:44

    Není pro děti

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Ostatní Obiloviny Pro děti Snídaně Děti Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Džem Jablka Med Mléko Ovesné vločky Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Listový závin se špenátem a balkánským sýrem

Listový závin se špenátem a…

Píchaná buchta

Píchaná buchta

Pórková polévka s mrkví

Pórková polévka s mrkví

Borůvkové lívanečky

Borůvkové lívanečky

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Okurkový salát

Okurkový salát

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

47
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
46
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
38
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
38
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
33
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Anglická ovesná kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact