• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
Napište svůj komentář k receptu

Americké bochánky "popovers"

autor: Bonaire
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Americké bochánky "popovers"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      vejce
    • 1,50
      šálek mléko 1-1
    • sůl
    • 1,50
      šálek hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Všechna vejce rozbijeme do hlubší misky a přidáme další ingredience. Promícháme lehce lžící, aby vznikla kašička, ve které mohou zůstat i malé žmolky. Naplníme malé formičky (buď jednotlivé, anebo na plechu, kde je jich 6) do poloviny těstem. Vložíme do studené (!) trouby, ve které nesmíme současně péci nic jiného. Pečeme při 250 °C (horkovzdušná 220 °C) třicet minut, bez otevírání dvířek trouby. Kolem 25-té minuty zpozorujeme, že "popovers" začínají nabývat (pop=vyhoupnout se, over=přes) a přehoupnou se přes okraj formičky, takže vypadají jako velké hřiby. Zároveň dostanou, díky vejcím, krásnou lesklou hnědou barvu. Servírujeme buď jenom s máslem, na sladko s džemem nebo nutelou, naslano se sýrem, pomazánkou nebo plátky uzeniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americké bochánky

Americké bochánky

Mini bochánky (mazance) - plněné

Mini bochánky (mazance) - plněné

Máslové mini bochánky (mazance) - drobenkové

Máslové mini bochánky (mazance) -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • kája | 30. 12. 2010 06:12

    :-( :-P

  • Anonym | 9. 4. 2006 14:30

    Pani Vlasto, mate pravdu a spravny pocit:-) Tady musite prasek do peciva pridat.

  • vlasta hlinková | 9. 4. 2006 10:40

    Zkoušeli jste to někdo? Je mi divné, že těsto nabyde i když v receptu není uveden prášek do pečiva. Mám pocit, že v USA se prodává tzv. samokypřící mouka, ve které je už kypřící prášek namíchaný. Skoro se bojím to vyzkoušet bez toho prášku, nebude to tvrdé a malé???

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:32

    Vyzerá to veľmi zaujímavo určite to skúsim ,bude to ľahká večera .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houby na smetaně

Houby na smetaně

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Šumavský králík

Šumavský králík

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Jednoduchá ovesná kaše -  zdravě a chutně

Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…

Zdravá kakaová vegan bábovka

Zdravá kakaová vegan bábovka

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

16
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
13
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
12
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
12
Virgin mojito
Virgin mojito
11
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact