• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Alibábovka
Napište svůj komentář k receptu

Alibábovka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 75
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Alibábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks hera
    • 0,50
      sklenice voda hořčicová
    • 2
      sklenice moučkový cukr
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 2
      sklenice hladká mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 4
      ks žloutek
    • 1
      hrst ořechy
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      ks sníh z bílku

Postup přípravy receptu

1
Vodu, Heru, cukr a vanilkový cukr svařime a necháme vychladit. Do vychladlé směsi přidáme hladkou mouku, prášek do pečiva, žloutky, ořechy, kakao a opatrně vmícháme sníh z bílků.
2
Dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 24. 2. 2014 17:20

    ...výborná, místo ořechů můžeme přidat kokos nebo rozinky máčené v rumu...

  • Katka | 17. 7. 2013 22:20

    Dnes jsem pekla - poprvé bábovka z hladké mouky a je fakt výborná :-) Akorát místo moučkového cukru jsem použila obyčejný a jen 1 a půl sklenice, příště dám jen jednu sklenici. Dala jsem i čokoládovou polevu a na talířek ke každé porci čerstvý pomeranč a kousek banánu, ještě mi chyběla šlehačka, ale i tak přítel i děti moc chválili :-)

  • bumbrdlik333 | 2. 8. 2011 13:38

    Mooc dobrá! :)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 18. 4. 2011 12:31

    Je moc dobrá, foto přiloženo. ;-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 9. 11. 2010 11:02

    Za 1 :-)

  • Mila Kupeckova | 1. 10. 2010 18:30

    Výborná jemná bábovka .. určitě si zařadím mezi oblíbené

  • Jana Kutačová | 13. 4. 2010 19:10

    Paní Maruško a ostatní pekařinky,jsem ráda,že Vám bábovka chutná :o))

  • Marie Novakova | 12. 4. 2010 20:55

    Už peču jen tuto,někdy s oříškama jindy mramorovou....vždycky se povede,je opravdu mooooc dobrá !!!!!Děkuji paní Janě za výborný receptík

  • jarmila konopkova | 10. 1. 2010 10:15

    je velice dobra

  • Lenka S | 3. 1. 2010 17:59

    Předpokládáte správně. :)

  • michal jakouš | 2. 1. 2010 20:46

    předpokládám že na obrázku je politá polevou

  • beata tuzinska | 30. 8. 2009 12:54

    Prave sa pecie,dam vediet....

  • Tereza Horáková | 29. 3. 2009 15:06

    Naprosto Výborné -- celkem rychlé -- cenově dostupné. A HLAVNĚ NEZŮSTANOU ŽÁDNÉ ZBYTKY !!! Návštěva jen bledne závistí a mají boule za ušima. Dva plechy byly málo

  • Marta Kropáčová | 2. 3. 2009 08:12

    Skvela,lehounka opravdu super,do vnoucat to jen padalo,pridavam do oblibenych a...za 1 samozrejme

  • Mefinka Mefinka | 16. 2. 2009 15:44

    Nemám co dodat. Dávám 1******** :-)

  • Iva M. | 10. 7. 2008 10:20

    Bábovka bola fajn, páčila sa hlavne mojej malej sesternici. Dosť sladká, čokládová a vláčná.

  • Bobina | 1. 5. 2008 14:37

    taky jsem dneska upekla, u celé rodiny velký úspěch. Pekla jsem na plechu, polila čokopolevou a posypala kokosem. Mňam... :). Výborná, lehounká, do večera nevydrží :). Dávám za 1

  • Iva Kabeláčová | 19. 3. 2008 09:25

    pekla jsem na plechu,byla opravdu vynikající,jen se po ní zaprášilo!!!!!dávám 1*

  • Jan Černý | 16. 3. 2008 19:11

    Byla výtečná dávám za 1

  • Jan Černý | 16. 3. 2008 19:07

    Bábovka byla výtečná opravdu za 1

  • marie rusnokova | 29. 2. 2008 21:31

    Super babovka-syn ji snedl celou a nesetril chvalou :-)Davam za 1

  • Soňa | 14. 2. 2008 13:35

    Vynikající,nenáročná na přípravu,pekla jsem ji poprvé.Super,určitě nevydrží do večera

  • jirka | 25. 1. 2008 18:59

    přidal jsem trošku citronové kury a decy vaječnáku (drinks union) Pozor velice žravá

  • Naďa Doležalová | 24. 1. 2008 07:48

    Bábovku jsem pekla několikrát, je výborná. Zkoušela jsem ji bez kakaa, místo něho jsem přidala citrónovou kůru, moc dobré... Místo ořechů dávám i slunečnicová nebo dýňová semínka.

  • Anonym | 10. 11. 2007 17:07

    Sklenice by měly mít 2 dcl...a ubrat trochu cukru..

  • Vlasta Spoustová | 10. 11. 2007 14:56

    Teď jsem změřila a skl. od hoř. má přesně 2 decilitry.Bábovka je oprvdu výborná.

  • Linda | 10. 11. 2007 10:57

    Děkuji moc za recept ,bych to chtěla tak zkusit,ale nevím ta sklenice je jak velká?

  • Jana Kutačová | 19. 9. 2007 09:14

    Vlasti,děkuji :o) Taky ji máme rádi a je u nás na stole poměrně často..o))

  • Vlasta Spoustová | 18. 9. 2007 20:53

    Díky Jano za recept, je bezvadná a chutná nejen celé rodině, ale i všem kamrádům.Jednoduchá, prostě bezvadná. Pekla jsem jí už nejméně 10 x ještě se nepřejedla .

  • Radka | 18. 9. 2007 12:20

    Bábovka je chuťově výborná, dala jsem méně cukru a jen 3 vejce. Také jsem jí déle pekla.

  • Alžběta Sztojkova | 22. 8. 2007 21:25

    Je moc dobrá chutově je vyborna

  • Vladimira Konstanzova | 2. 6. 2007 10:06

    Jednoducha, ne moc sladka,dobra i druhy den a moc nam chutna i bez orechu. Dekuji za recept.

  • Radka | 1. 6. 2007 11:08

    Vypada pekne urcite vyskousim

  • Já Mo | 26. 5. 2007 11:53

    Je vážně dobrá, určitě vyzkoušejte. Trošku mi připomíná takovou tu "Babetku", jestli to znáte, ale je mnohem lepší ;-)

  • Petra Š. | 19. 5. 2007 22:38

    Bábovka je dobrá, nejlepší jsou na ní ty nasekané ořechy. Udělala jsem dvoubarevnou a dala méně cukru než je v receptu. Dělala jsem dnes a už je tam jen půlka.

  • Jana Cz. | 18. 5. 2007 17:31

    Dneska jsem ji udělala, dvoubarevnou a politou čokoládou. Použila jsem hrneček 2,5 dcl, ostatní ingredience jsem nepřepočítávala a vyšlo to dobře. Jen cukru jsem dala hrnek a kousíček a stačí to určitě. Je moc dobrá a má od nás jedničku.

  • Jana Kutačová | 16. 5. 2007 21:42

    Jsem ráda,že Vám tato bábovka chutná.Nikdy nebude recept pro každého stejně sobrý či špatny,ale i o tom to je.Je tady opravdu spousta skvělých receptů na všechno možné.Každý proto může vybírat podle své chuti a svých nároků jak na ingredience,tak na vše ostatní.Roli může hrát i čas a náročnost na přípravu,Nicméně děkuji za ohodnocení a přeji nejen spoustu dalších super receptů,ale také příjemný zbytek večera:o))

  • Anonym | 16. 5. 2007 13:22

    Po ochutnání bábovky bych také obdivně netleskala, je prostě docela dobrá a hlavně jednoduchá. Já osobně bych také raději vylila těsto na plech a polila ho čokoládou, připadá mi to jedlejší.

  • Jana | 15. 5. 2007 09:35

    Já sladké nesmím, takže jsem jen ochutnala a připadala mi docela dobrá. Nicméně jsem jí pekla v pátek a dneska, tj. v úterý pořád ještě máme víc než třetinu bábovky, takže rodině až tak moc nejede. Nevím proč, je docela "poctivá" a také jsem dala čokoládovou polevu a korunku ze strouhaného kokosu. Já sama vidím problém v tom, že když se píše moc chvály na jeden předpis, čeká člověk opravdu "NĚCO", přímo "Z8ZRAK" a pak je třeba trochu zklamaný. aJe to asi taky trochu štěstí - na tomhle serveru je spousta receptů opravdu dobrých a výjimečných, které přitom naprosto zaniknou, protože k nim nikdo nenapsal ten první oslavující komentář. Neznámkuji, abych zbytečně nekazila skóre, ale za sebe bych dala 2 a za rodinu 3.

  • hana Valentová | 14. 5. 2007 21:43

    Opravdu pěkně naběhla, ani jsem nenalila všechno těsto do formy, asi je to spíš na větší formu. Neměla jsem ořechy, dala jsem kokos. Je dobrá, vláčná.

  • Magda | 14. 5. 2007 08:34

    Dobrá, ale nenazvala bych to fantastická.

  • Martina Lukešová | 14. 5. 2007 07:50

    Pekla jsem je opravdu moc dobrá,dala jsem tam nasekané vlašské ořechy.Polila čok.polevou a posypala kokosem.Krásně naběhla.

  • Veronika Prokopová | 13. 5. 2007 16:36

    Musím se přidat k zástupům pějícím chválu na tuto babovku. Je opravdu fantastická. Určitě jí v brzké době opět udělám.

  • Mirka | 13. 5. 2007 13:59

    uplne obycejna babovka,jsou tu 100-ky originalnejsich receptu!!!!!!!!!!!!!!!

  • Eva | 12. 5. 2007 20:16

    Přidávám dvacátou jedničku :-) a moc ráda, je to moc dobré.

  • Jana Do. | 12. 5. 2007 11:30

    Je moc dobrá, peču už podruhé a příště to bude asi na plech z dvojnásobné dávky!

  • Helena | 11. 5. 2007 19:23

    Tato bábovka je opravdu výborná. Všichni se na ni vrhli a za chvilku byla pryč.Polila jsem ji čokoládou a nemělo to chybu:o)

  • Anonym | 11. 5. 2007 14:27

    Je to podobný postup jako u Šalamounových řezů, tak to bude asi dobrota.

  • Miroslava Severová | 11. 5. 2007 12:15

    Tento recept používán již delší dobu, akorát, že těsto nedávám do bábovky, ale na plech a navrch dám ještě čokoládovou polevu - utřu rostl. tuk,trochu cukru a více kakaa a ještě na teplou buchtu natřu. Je to samá čokoláda a je výborná, dávám za 1.!! A ještě k tomu dávkování - myslím tím 2dcl skleničku, to neřeším, klidně si vezmu třeba i hrnek a dávkuji, dle receptu, tj. 1/2 hrnku vody, 2 hrnky mouky atd.

  • Wendy | 10. 5. 2007 13:36

    Tak jsem ji zrovna vytáhla z trouby. Teď počkám, co to udělá s rodinou :-) Místo hery jsem dala máslo (nemám ráda náhražky) a pekla 40´/ 175st. Vypadá dobře...

  • Markéta | 9. 5. 2007 20:12

    Je opravdu výborná,zařazuji do svých oblíbených!!!Dala jsem pouze 1 hrnek cukru a myslím,že to bohatě stačilo.

  • Vláďa Sýkora | 8. 5. 2007 22:03

    Rodinná rada rozhodla 1*** :-) musel jsem ujídání pozastavit, jinak by jsme byli bez snídaně..těším se na další recepty !

  • Líba | 8. 5. 2007 21:51

    tedy,ženský-jsem totááální kuchařskej antitalent...ale tohle jsem zmááákla levou zadní a co víííc-chutná to báááječně

  • Vláďa Sýkora | 8. 5. 2007 17:10

    Teď jsem ji vyndal z trouby..vypadá krásně i když jsem měl strach z toho sněhu - tomu jsem se zatím úspěšně vyhýbal..ale tenhle recept mě dostal. Přidal jsem ořechy i nastrouhanou čokoládu na vaření. Takže večer se do ní s dcerou pustíme a pochybuju, že vydrží do rána. A jestli bude mít úspěch udělám ji i pro děti z turisťáku. Vždycky když máme mít soutěže v klubovně ptaj se, jestli bude nějaká buchta. Největší úspěch zatím měla Rychlá bublanina Hanička a Šalamounské řezy. Jen když o tom tak uvažuju, tak ty bábovky budu muset dělat alespoň 2 :-)))

  • Jana Kutačová | 8. 5. 2007 08:53

    Myslím,že už jsem to tady jednou někde psala,ale obsah té hořčicové sklenky je 2 dcl.Jsem jinak velice ráda,že Vám Alibábovka tak chutná :o))

  • Jarka L. | 8. 5. 2007 06:19

    Skvělá bábovka. Nemusíme nikdo moc bašty s ořechy, ale protože jsem potřebovala zužitkovat zásobu, zkusila jsem. Přidala rum :o) A fakt výborné!!

  • lenča | 7. 5. 2007 20:32

    Bábovku jsem upekla a vůbec jsem nepřemýšlela,jakou míru ma mít hořčicová sklenka a můžu Vám říct,že se nic nestalo.Bábovka byla úplně skvělá!!!!!!!!Přidala jsem kousky čokolády,polela ji čokoládou,no prostě.....čokoláda,kde se podíváte.

  • Lenka S | 7. 5. 2007 13:45

    Použila jsem sklenku 2 dl a bábovka byla dobrá a hezká, viz foto.

  • SV | 7. 5. 2007 11:59

    Bomba, dávám za 1.

  • Hedvika | 7. 5. 2007 11:54

    Hořčicovou sklenkou se určitě myslí 2 dcl. Ty recepty jsou podle těch starých -dnes už babičkovských sklenek.Možná,že ještě máte nějakou doma ve sklepě.:-))Alespoň doufám,že to tak je,že paní Jana K. neměří jinak,ale sklenice je obvykle 2dcl.:-)

  • Libča | 7. 5. 2007 10:38

    Bábovku jsem zkoušela, je opravdu výborná, není suchá. Můžu vřele doporučit!!! :-) Dávám 1*

  • Anonym | 6. 5. 2007 22:06

    podobný postup jako u šalamounské buchty

  • Marta .. | 6. 5. 2007 19:38

    Výborná!!Přidali jsme kokoc a kakao a je vynikající!!Doporučuji!!

  • lenča | 6. 5. 2007 14:08

    Ono je dost zavádějící "hořcicová sklenka".Ta klasická sklenka hořčicová totiž nemá 2dcl.Myslím tím tu vroubkovanou.Je třeba se autorky zeptat,zda nemyslela hořčicovou sklenici tu,co dnes koupíte v obchodě,plnotučnou nebo kremžskou.Tak kterou???????

  • Evangelina Ciprová | 6. 5. 2007 12:59

    Recept vypadá opravdu zajímavě a když čtu vaše komentáře, tak ji jdu zkusit. Ale přesně jak píše Jana Buriová, dám tam méně cukru, protože mi to připadá hodně. Když tak se dá pocukrovat nebo polít čokoládovou polevou. Jdu na to. Díky.

  • Martina Čecháčková | 6. 5. 2007 11:37

    Tato bábovka je moc dobrá ale místo ořechů sem dala kokos a bábovka na stole nezůstala ani hodinu

  • Jana Buriová | 4. 5. 2007 09:42

    Bábovka je opravdu výborná! K vlašským ořechům jsem přidala i nasekanou čokoládu na vaření - nemá to chybu! Je skvělé, že je vláčná, že není vysušená jak bývají jiné. Plus je i rychlá příprava. Nakonec jsem ji polila hořkou čokoládovou polevou a posypala cukrovým zdobením.Je potřeba opravdu méně cukru.. Díky, zklidila jsem pochvalu! :o))

  • Lenka Švrčková | 14. 4. 2007 16:34

    Dobrá bábovka pro každého.

  • Lenka Švrčková | 14. 4. 2007 12:04

    Dobrá bábovka .

  • Lenka | 12. 4. 2007 11:57

    Bábovka je úplně sqělá,moc dobrá,ale nej chut jí dodávají ty ořechy...čím větší kousky,tím je elegantnější...super!!

  • Lenka Rafaelova | 10. 4. 2007 21:42

    je to vyjimecna babovka,skusila jsem a povedla se,nemam slov.to neni jen tak naka obycejna.vyborna a to ze ja nejsem na sladky.

  • Radka Hajdova | 5. 4. 2007 14:04

    Výborná. Nevydržela na stole ani 24 hodin.

  • Daniela Šimečková | 17. 3. 2007 19:32

    Dnes jsem ji vyskošela upéct a můžu ji doporučit.Byla hned pryč,takže do druhého dne royhodně nevydrží.

  • Edita ......... | 22. 2. 2007 16:43

    Je strašně dobrá.Za chvíli byla pryč.

  • Petra Janovská | 1. 2. 2007 21:58

    Opravdu povedená bábovka.Manželovi moc chutnala.Za den bylo po ní.Už ji mám v oblíbených receptech.

  • Petra | 30. 1. 2007 23:51

    Tato bábovka byla opravdu vynikající a na přípravu se mi zdála nenáročná.Musím jí zase někdy upéct.Vláčná vydržela i do druhého dne.

  • Laďka Dytrychová | 20. 12. 2006 16:23

    Nejlepší bábovka, jakou jsem kdy jedla. Doma i v práci všichni pochvalovali a neotáleli si "přidat". Opravdu vynikající, dávám 1 s*. Jen jsem dala 1,5 sklenice cukru a pekla jsem ji 45 minut. Bábovka je krásně vláčná.

  • Ivka | 31. 8. 2006 12:22

    Výborná bábovka, akorát mě tahá za zuby. Příště dám jen jednu sklenici cukru. A udělala jsem ji dvoubarevnou, kakao jen do půlky těsta.

  • Lucka | 28. 8. 2006 11:29

    Včera jsem tuto bábovku vyzkoušela a musím říct, že jsem zklidila doma úspěch. Dala jsem tam i rum, jak uvádí paní Zdeňka a byla fakt super. Dávám 1

  • Zdeňka | 17. 6. 2006 19:08

    Je to v podstatě buchta Šalamoun,jsou tam navíc jen ořechy a chybí rum a tato dávka v pohodě stačí na velký plech. Já dávám akorát celou sklenici vody.

  • Anonym | 17. 6. 2006 09:11

    Tato bábovka je opravdu vynikající-ani suchá,ani mastná,znám ji pod názvem Karamelová bábovka a naučil jsem se ji od mé tchýně.Vždycky jsem si vzal jeden kousek a potom jsem zjistil,že už nemám do čeho hrábnout.Snězeno,vymeteno...Moc dobrá!

  • Jana Kutačová | 16. 6. 2006 10:26

    Hanny:Toto těsto je na bábovkovou formu,na velký plech by to myslím nestačilo.Lidko:Všechny sklenice v receptu jsou hořčicové-neuváděla jsem u každé ingredience zvlášť a mají myslím 2 dcl.

  • Hanny | 16. 6. 2006 10:05

    Stačí uváděné množství i na jeden plech (litá buchta) nebo musím zdvojnásobit?

  • Lidka Kábrtová | 16. 6. 2006 09:58

    Jano, mám zmatek s těmi sklenicemi...ona je každá jinak velká...jinak, ořechy ty já miluju...

  • Jana Kutačová | 16. 6. 2006 09:42

    Jen,jsem chtěla říct,že tuto bábovečku mi donesla kolegyně do práce a já na sladké moc nejsem(raději řízek nebo sýr),ale tohle mi opravdu zachutnalo,tak jsem se chtěla s Vámi o tento receptík podělit.:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Kakao Moučkový cukr Ořechy Prášek do pečiva Sníh z bílku Vanilkový cukr Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelné závitky s mletým masem

Zelné závitky s mletým masem

Milionová polévka

Milionová polévka

Šišky z bramborové kaše

Šišky z bramborové kaše

Klasická vánoční štóla

Klasická vánoční štóla

Jahodový koláč

Jahodový koláč

Thajské kari

Thajské kari

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

94
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
65
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
57
Virgin mojito
Virgin mojito
42
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
38
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Aleniny řezy
Aleniny řezy
Alfédovy panenky
Alfédovy panenky
Alfredo zapečené gnocchi
Alfredo zapečené gnocchi
All exclusive s jahodami
All exclusive s jahodami
Alláhova směs
Alláhova směs
Almnüsse (smažené koblížky)
Almnüsse (smažené koblížky)
  • Recepty.cz
  • Alibábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact