• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Adžika masovo-zeleninové ragú
Napište svůj komentář k receptu

Adžika masovo-zeleninové ragú

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 34
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Adžika masovo-zeleninové ragú
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • olej nebo pokrájený špek (50g)
    • 1
      ks cibule velká
    • 250
      g vepřová plec jemně nakrájená, cca
    • 2
      lžička koření - adžika dle chuti, cca 1,5 -
    • sůl a pepř
    • 50
      g mrkev pokrájená na drobné hranolky
    • 50
      g celer pokrájený na drobné hranolky
    • 50
      g červená paprika pokrájená na drobné hranolky
    • 50
      g sušená rajčata nakládaná v oleji, pokrájená nadrobno
    • 0,50
      dl červené víno nebo silný vývar

Postup přípravy receptu

1
Na oleji (špeku) necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme orestovat maso, pak osolíme a okořeníme a přidáme zeleninu. Ještě krátce restujeme za občasného promíchání, pak podlijeme vínem nebo vývarem. Dusíme doměkka asi 20-25 minut pod poklicí.
2
Podáváme s těstovinami, bramborem nebo pečivem.
3
*Použít můžeme i maso kuřecí, králičí, krůtí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika zeleninové kuře

Adžika zeleninové kuře

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Adžika rýže - zeleninové rizoto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • koule | 5. 1. 2017 16:14

    je to skvělý <3

  • Zdeňka | 26. 11. 2016 19:00

    Výborné a celkem snadné, když máte nabroušený nůž :)) Určitě budu dělat častěji, ale nejdřív si musím koupit brousek :-D

  • Šárka | 23. 5. 2016 17:46

    Parádní bašta :))

  • Kamila | 6. 1. 2016 09:02

    Bylo to výborné. Přítelovi tochutnalo tolik, že hned dojedl i to co jsem mu chtěla nechat na dnešek .Upssss :-)

  • Renda Jandová | 9. 1. 2015 18:34

    Vřele doporučuji!!!!!!!!!!!

  • Beránková | 24. 1. 2014 18:14

    Recept jsem si upravila podle toho, co jsem měla doma. Maso jsem dala mleté, rajčata v konzervě a vývar z kostky. Bylo to báječné.

  • Jindra | 7. 11. 2013 18:57

    Parádní mńamka. Ještě k tomu naše nové talíře z www.dinezon.cz. Nemělo to chybu!!! :-))

  • Andrea | 21. 7. 2013 14:12

    Přesně tak, vynikající :-*

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí Zelenina
Maso Pokrmy Králičí Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená paprika Červené víno Cibule Koření - Adžika Mrkev Olej Sůl Sušená rajčata Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Sekaná z ovesných vloček

Sekaná z ovesných vloček

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

65
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
55
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
38
Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky
Nádivka s uzeným masem a…
34
Snadná hermelínová pomazánka
Snadná hermelínová…
30
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Adrijská Ciabatta
Adrijská Ciabatta
Adžika - zeleninová pasta
Adžika - zeleninová pasta
Adžika masovo-zeleninová směs
Adžika masovo-zeleninová směs
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého masa
Adžika zeleninová směs
Adžika zeleninová směs
  • Recepty.cz
  • Adžika masovo-zeleninové ragú
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact