• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Abnormálně chutná bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Abnormálně chutná bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Abnormálně chutná bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 300
      g moučkový cukr
    • 1
      ks jupík
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 1
      hrst ořechy nasekané
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Ingredience smícháme dohromady v řidší těsto a nalejeme do předem vymazané a vysypané formy.
2
Pečeme zhruba 45 minut na 170-180 °C. Podle toho jakou má barvu jupík poznáte, že je bábovka upečená.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Chutná zeleninová polievka

Chutná zeleninová polievka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Honza | 2. 3. 2012 14:14

    Tak peču zrovna...ale místo jupíku jsem tam dal mléko...to je jistější :-\

  • Daniela Klečková | 25. 3. 2011 16:13

    Už se pečeeeee,tak jsem zvědavá na výsledek. :-P :-)

  • beata tuzinska | 30. 8. 2009 13:13

    Babovka sa podarila,lahucka,stavnata...chutila aj priatelovi,ktory sladke moc nemusi....

  • ja js | 5. 8. 2009 17:47

    ujde

  • Radka Kopecká | 16. 11. 2008 20:32

    hm, vypadá to dobře o víkendu určitě vyzkouším.

  • Anonym | 2. 1. 2008 12:24

    bábovka se nám povedla, i přesto že jsme jupík nahradili štavoui ze zavařených meruněk,

  • Marie Spáčilová | 6. 12. 2007 19:55

    Do těsta dávam vždy cukr krupici ,ale rozpustím ho.Takto i do těst kynutých.

  • Natka | 26. 9. 2007 01:45

    Jako malé dítě... barva jako Jupík. Nechápu, podle jaké příchutě to doma porovnáváte... Lepší bude asi kontrola špejlí, jak už tu bylo zmíněno

  • Jitka Bublová | 19. 9. 2007 13:38

    Nemusí být špatné, vyzkouším. Jen propečenost bábovky je asi jistější zkusit zapíchnutím špejle do těsta - pokud ji vytáhnete čistou, bez přichyceného těsta, je upečeno.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:43

    na pečení možná stačí cukr krupice, nebo krystal,ale po zkušennostech je lepší moučka.lépe se rozpustí,a řekla bych, že se s ním v tomhle směru lépe pracuje a ve výsledku je to pak jemnější

  • lenka | 11. 9. 2007 21:05

    Zítra zkusím,nicméně poznámka k autorce:je zcela zbytečné dávat do těsta cukr moučka.Na každé pečení,pokud to není do másla,stačí cukr krystal,anebo krupice.

  • mia | 11. 9. 2007 20:34

    hi hi, abnormálně podivná bábovka:-)))

  • Zuzka | 11. 9. 2007 11:23

    Vtipálku! To s tim Jupíkem je dobrej fór.

  • Jitka Malinová | 10. 9. 2007 13:17

    Jupík je limonáda pro děti a podle toho jakou mám barvu ( žlutý, vínový, červený ... ) se asi pak dá poznat upečená bábovka.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:12

    Jupík je takové dětské pitíčko v lahvičce z plastu .Má asi 2 dl,bývá pomerančový,multivitamín apod.,ale nejsem autorka receptu a také mi není jasné,jak podle barvy poznám,že je upečeno.

  • Pavlínka | 10. 9. 2007 13:06

    Nejsem autor,ale myslím si,že jupík je nápoj pro děti.

  • NIKY | 10. 9. 2007 13:01

    Taky nevím co je jupík

  • Salome | 10. 9. 2007 11:24

    Já mám také dotaz - co je to jupík?

  • Zdena L. | 10. 9. 2007 10:36

    prosím pěkně nějak nerozumím tomu, jak podle barvy jupíku mám poznat upečeční. děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Snídaně Dopolední svačina Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jupík Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Krůtí vejmysl

Krůtí vejmysl

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Kuskusový salát s jogurtem

Kuskusový salát s jogurtem

Babiččiny palačinky

Babiččiny palačinky

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

268
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
22
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Výstup herečky Vacvalové na K2: Padající kameny a chybějící kyslík!

Výstup herečky Vacvalové na K2: Padající kameny a chybějící kyslík!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Abnormálně chutná bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact