• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Abnormálně chutná bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Abnormálně chutná bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Abnormálně chutná bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 300
      g moučkový cukr
    • 1
      ks jupík
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 1
      hrst ořechy nasekané
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Ingredience smícháme dohromady v řidší těsto a nalejeme do předem vymazané a vysypané formy.
2
Pečeme zhruba 45 minut na 170-180 °C. Podle toho jakou má barvu jupík poznáte, že je bábovka upečená.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Chutná zeleninová polievka

Chutná zeleninová polievka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Honza | 2. 3. 2012 14:14

    Tak peču zrovna...ale místo jupíku jsem tam dal mléko...to je jistější :-\

  • Daniela Klečková | 25. 3. 2011 16:13

    Už se pečeeeee,tak jsem zvědavá na výsledek. :-P :-)

  • beata tuzinska | 30. 8. 2009 13:13

    Babovka sa podarila,lahucka,stavnata...chutila aj priatelovi,ktory sladke moc nemusi....

  • ja js | 5. 8. 2009 17:47

    ujde

  • Radka Kopecká | 16. 11. 2008 20:32

    hm, vypadá to dobře o víkendu určitě vyzkouším.

  • Anonym | 2. 1. 2008 12:24

    bábovka se nám povedla, i přesto že jsme jupík nahradili štavoui ze zavařených meruněk,

  • Marie Spáčilová | 6. 12. 2007 19:55

    Do těsta dávam vždy cukr krupici ,ale rozpustím ho.Takto i do těst kynutých.

  • Natka | 26. 9. 2007 01:45

    Jako malé dítě... barva jako Jupík. Nechápu, podle jaké příchutě to doma porovnáváte... Lepší bude asi kontrola špejlí, jak už tu bylo zmíněno

  • Jitka Bublová | 19. 9. 2007 13:38

    Nemusí být špatné, vyzkouším. Jen propečenost bábovky je asi jistější zkusit zapíchnutím špejle do těsta - pokud ji vytáhnete čistou, bez přichyceného těsta, je upečeno.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:43

    na pečení možná stačí cukr krupice, nebo krystal,ale po zkušennostech je lepší moučka.lépe se rozpustí,a řekla bych, že se s ním v tomhle směru lépe pracuje a ve výsledku je to pak jemnější

  • lenka | 11. 9. 2007 21:05

    Zítra zkusím,nicméně poznámka k autorce:je zcela zbytečné dávat do těsta cukr moučka.Na každé pečení,pokud to není do másla,stačí cukr krystal,anebo krupice.

  • mia | 11. 9. 2007 20:34

    hi hi, abnormálně podivná bábovka:-)))

  • Zuzka | 11. 9. 2007 11:23

    Vtipálku! To s tim Jupíkem je dobrej fór.

  • Jitka Malinová | 10. 9. 2007 13:17

    Jupík je limonáda pro děti a podle toho jakou mám barvu ( žlutý, vínový, červený ... ) se asi pak dá poznat upečená bábovka.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:12

    Jupík je takové dětské pitíčko v lahvičce z plastu .Má asi 2 dl,bývá pomerančový,multivitamín apod.,ale nejsem autorka receptu a také mi není jasné,jak podle barvy poznám,že je upečeno.

  • Pavlínka | 10. 9. 2007 13:06

    Nejsem autor,ale myslím si,že jupík je nápoj pro děti.

  • NIKY | 10. 9. 2007 13:01

    Taky nevím co je jupík

  • Salome | 10. 9. 2007 11:24

    Já mám také dotaz - co je to jupík?

  • Zdena L. | 10. 9. 2007 10:36

    prosím pěkně nějak nerozumím tomu, jak podle barvy jupíku mám poznat upečeční. děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Snídaně Dopolední svačina Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jupík Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky

Halušky

Kapr na česneku - Balkán

Kapr na česneku - Balkán

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Dort od lenocha

Dort od lenocha

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Rýže s kari na smetaně

Rýže s kari na smetaně

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

67
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
40
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a slaninou
Smaženky z vánočky s…
28
Švestková povidla
Švestková povidla

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Ilona Csáková (54) radikálně zhubla a šla do plavek: Tělo jako dělo!

Ilona Csáková (54) radikálně zhubla a šla do plavek: Tělo jako dělo!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Abnormálně chutná bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact