• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Václav Froněk
Václav Froněk

Václav Froněk

Přidat do oblíbených

Hodnocení

uživatel nemá hodnost
Počet bodů: 1798
ONLINE

Recepty kuchaře

17 receptů:
Pečený králík se zeleninou

Pečený králík se zeleninou

My králíka nepečeme vcelku, ale již naporcovaného. Některé kusy prošpikujeme, jak pro koho, kdo to rád. Není nutné. Jednotlivé díly osolíme,potřeme... více o Pečený králík se zeleninou

Kečupovo-houbová mlska z chaty

Kečupovo-houbová mlska z chaty

Houby nakrájíme na menší až střední kousky a dáme je povařit do osolené vody. Během varu sebíráme kal na povrchu. Var trvá asi 5-10 minut. Houby... více o Kečupovo-houbová mlska z chaty

Houby v tomátě od naší Jindřišky

Houby v tomátě od naší Jindřišky

Houby nakrájíme na menší - střední kousky a 5 min. je necháme povařit v osolené vodě. Posléze je scedíme a propláchneme. Papriky vyjádrujeme a... více o Houby v tomátě od naší Jindřišky

Petry kapusta

Petry kapusta

Dáme vařit uzená žebra v co nejméně vody. Na špeku a sádle osmažíme cibulku. Na výsmažené dáme nakrájenou kapustu a podlejeme vodou z vařeného uzeného... více o Petry kapusta

Kubánské kongri

Kubánské kongri

Fazole propláchneme studenou vodou. A v nové vodě necháme namočené přes noc. Druhého dne můžeme fazole v téže vodě vařit, nebo použít vodu novou.... více o Kubánské kongri

Hubník pro Rakousko

Hubník pro Rakousko

Sušené houby namočíme v půllitru asi na hodinu do vlažné vody. Rohlíky nakrájíme na slabá kolečka. Nasáklé houby scedíme a nakrájíme na drobnější... více o Hubník pro Rakousko

Mazanec nebo vánočka

Mazanec nebo vánočka

Uděláme tradiční kvásek. Cukr, žloutky, tuk utřeme do pěny a postupně se přidává mléko, mouka a naposledy kvásek. Trochu osolíme. Důkladně promícháme... více o Mazanec nebo vánočka

Nevařená citrónová šťáva do vody

Nevařená citrónová šťáva do vody

Citróny odšťavníme a šťávu uchováme ve SKLENICI! Kůru nastrouháme a přidáme asi 1/4 litru vody. Do této vody dáme i nastrouhaný, odšťavněný grep a... více o Nevařená citrónová šťáva do vody

Jinak rybí polévka

Jinak rybí polévka

Povaříme hlavu a ořezy ve vodě- velice krátce (probublat) - a vodu slijeme. Maso bez sádla a kůže obereme a dáme zvlášť. Na sádle orestujeme cibulku a... více o Jinak rybí polévka

45 minut
Dušené slezinky - omáčka

Dušené slezinky - omáčka

Nakrájenou cibuli osmažíme do sklovata na sádle a přidáme na plátky nebo nudličky očištěné slezinky s pepřem, které krátce orestujeme. Posléze... více o Dušené slezinky - omáčka

30 minut
Dobrá, jednoduchá, rychlá mrkev

Dobrá, jednoduchá, rychlá mrkev

Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle a dáme vařit do osolené vody (asi 1/2 litru). Během vaření připravíme světlou jíšku. Když je voda asi z poloviny... více o Dobrá, jednoduchá, rychlá mrkev

Budějická obi zelnice

Budějická obi zelnice

Zelí nakrájíme na jemné proužky a dáme vařit do osolené vody spolu s asi půl lžičkou kmínu.(Zelí musí být ponořené). Během vaření na sádle orestujeme... více o Budějická obi zelnice

60 minut
Bramborový guláš s houbami

Bramborový guláš s houbami

Namočíme houby vlažnou vodou v půlitru (plný půllitr vody), do kterého jsme je odměřili (nemusí být namačkané). Na sádle osmažíme cibulku, na kterou... více o Bramborový guláš s houbami

Špekované srdce na víně

Špekované srdce na víně

Srdce naporcujete (podle velikosti) a každý díl prošpikujete (čím více, tím lépe). Osmažíme cibuli a vložíme srdce a osmažíme asi 3 minuty. Přilejeme... více o Špekované srdce na víně

Buši rajská

Buši rajská

Na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle s máslem do sklovata. Zatrousíme hladkou moukou, až je světlá jíška (můžeme mít jíšku udělanou předem).... více o Buši rajská

Praženka II.

Praženka II.

Na sádle s máslem uděláme světlou jíšku (nepřipálit). Do jíšky postupně přimícháváme studenou vodu a přidáme kmín. Dáme Masox a necháme provařit, aby... více o Praženka II.

Tatarák z kapra

Tatarák z kapra

Kapra bez kůže (stačí odřez), důkladně očistím od tuku semeleme na masovém strojku i s kostmi (ty se zachytí na šneku). Ve hmotě nezůstanou!!! Vše, co... více o Tatarák z kapra

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Poslední sledované recepty

63
Havajská řepa
Havajská řepa
33
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Toskánská polévka
Toskánská polévka
17
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Václav Froněk
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact