• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Václav Froněk
Václav Froněk

Václav Froněk

Přidat do oblíbených

Hodnocení

uživatel nemá hodnost
Počet bodů: 1798
ONLINE

Recepty kuchaře

17 receptů:
Pečený králík se zeleninou

Pečený králík se zeleninou

My králíka nepečeme vcelku, ale již naporcovaného. Některé kusy prošpikujeme, jak pro koho, kdo to rád. Není nutné. Jednotlivé díly osolíme,potřeme... více o Pečený králík se zeleninou

Kečupovo-houbová mlska z chaty

Kečupovo-houbová mlska z chaty

Houby nakrájíme na menší až střední kousky a dáme je povařit do osolené vody. Během varu sebíráme kal na povrchu. Var trvá asi 5-10 minut. Houby... více o Kečupovo-houbová mlska z chaty

Houby v tomátě od naší Jindřišky

Houby v tomátě od naší Jindřišky

Houby nakrájíme na menší - střední kousky a 5 min. je necháme povařit v osolené vodě. Posléze je scedíme a propláchneme. Papriky vyjádrujeme a... více o Houby v tomátě od naší Jindřišky

Petry kapusta

Petry kapusta

Dáme vařit uzená žebra v co nejméně vody. Na špeku a sádle osmažíme cibulku. Na výsmažené dáme nakrájenou kapustu a podlejeme vodou z vařeného uzeného... více o Petry kapusta

Kubánské kongri

Kubánské kongri

Fazole propláchneme studenou vodou. A v nové vodě necháme namočené přes noc. Druhého dne můžeme fazole v téže vodě vařit, nebo použít vodu novou.... více o Kubánské kongri

Hubník pro Rakousko

Hubník pro Rakousko

Sušené houby namočíme v půllitru asi na hodinu do vlažné vody. Rohlíky nakrájíme na slabá kolečka. Nasáklé houby scedíme a nakrájíme na drobnější... více o Hubník pro Rakousko

Mazanec nebo vánočka

Mazanec nebo vánočka

Uděláme tradiční kvásek. Cukr, žloutky, tuk utřeme do pěny a postupně se přidává mléko, mouka a naposledy kvásek. Trochu osolíme. Důkladně promícháme... více o Mazanec nebo vánočka

Nevařená citrónová šťáva do vody

Nevařená citrónová šťáva do vody

Citróny odšťavníme a šťávu uchováme ve SKLENICI! Kůru nastrouháme a přidáme asi 1/4 litru vody. Do této vody dáme i nastrouhaný, odšťavněný grep a... více o Nevařená citrónová šťáva do vody

Jinak rybí polévka

Jinak rybí polévka

Povaříme hlavu a ořezy ve vodě- velice krátce (probublat) - a vodu slijeme. Maso bez sádla a kůže obereme a dáme zvlášť. Na sádle orestujeme cibulku a... více o Jinak rybí polévka

45 minut
Dušené slezinky - omáčka

Dušené slezinky - omáčka

Nakrájenou cibuli osmažíme do sklovata na sádle a přidáme na plátky nebo nudličky očištěné slezinky s pepřem, které krátce orestujeme. Posléze... více o Dušené slezinky - omáčka

30 minut
Dobrá, jednoduchá, rychlá mrkev

Dobrá, jednoduchá, rychlá mrkev

Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle a dáme vařit do osolené vody (asi 1/2 litru). Během vaření připravíme světlou jíšku. Když je voda asi z poloviny... více o Dobrá, jednoduchá, rychlá mrkev

Budějická obi zelnice

Budějická obi zelnice

Zelí nakrájíme na jemné proužky a dáme vařit do osolené vody spolu s asi půl lžičkou kmínu.(Zelí musí být ponořené). Během vaření na sádle orestujeme... více o Budějická obi zelnice

60 minut
Bramborový guláš s houbami

Bramborový guláš s houbami

Namočíme houby vlažnou vodou v půlitru (plný půllitr vody), do kterého jsme je odměřili (nemusí být namačkané). Na sádle osmažíme cibulku, na kterou... více o Bramborový guláš s houbami

Špekované srdce na víně

Špekované srdce na víně

Srdce naporcujete (podle velikosti) a každý díl prošpikujete (čím více, tím lépe). Osmažíme cibuli a vložíme srdce a osmažíme asi 3 minuty. Přilejeme... více o Špekované srdce na víně

Buši rajská

Buši rajská

Na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle s máslem do sklovata. Zatrousíme hladkou moukou, až je světlá jíška (můžeme mít jíšku udělanou předem).... více o Buši rajská

Praženka II.

Praženka II.

Na sádle s máslem uděláme světlou jíšku (nepřipálit). Do jíšky postupně přimícháváme studenou vodu a přidáme kmín. Dáme Masox a necháme provařit, aby... více o Praženka II.

Tatarák z kapra

Tatarák z kapra

Kapra bez kůže (stačí odřez), důkladně očistím od tuku semeleme na masovém strojku i s kostmi (ty se zachytí na šneku). Ve hmotě nezůstanou!!! Vše, co... více o Tatarák z kapra

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

Poslední sledované recepty

63
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
28
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Aprílové řezy se…
24
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci
21
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Krémová kari polévka s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Václav Froněk
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact