• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Radka Hudská
Radka Hudská

Radka Hudská

Přidat do oblíbených

Hodnocení

uživatel nemá hodnost
Počet bodů: 10719
ONLINE

Recepty kuchaře

30 receptů:
Poleva na větrníky

Poleva na větrníky

Krupicový cukr roztavíme na karamel, zalijeme mlékem, rozmícháme a povaříme na hladký krém.Do misky prosijeme moučku a po částech přidáváme karamel a... více o Poleva na větrníky

Laskonky bílé

Laskonky bílé

Varianta A: bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni. Šleháme do zhoustnutí - hmota teplá a pak vmícháme mleté ořechy. Varianta B: bílky s cukrem... více o Laskonky bílé

Pomeranč na 4x

Pomeranč na 4x

Prosejeme sypké a přidáme změklé máslo + ostatní suroviny, nezapomenout na sůl. Vypracujeme hladké vláčné těsto, které necháme v lednoci ztuhnout.... více o Pomeranč na 4x

Košíčky s mango náplní i DIA

Košíčky s mango náplní i DIA

Smícháme prosátou hladkou mouku, mandle, cukr nebo sladidlo a kakao. Přidáme jogurt, žloutek a změklé máslo a vypracujeme hladké těsto. Lehce vymažeme... více o Košíčky s mango náplní i DIA

Novoroční štěstíčka

Novoroční štěstíčka

Nejprve na malé proužky papíru napíšeme různá přáníčka. Cukr vyšlehámje s vejcem do pěny, přimícháme hladkou mouku, kakao, skořici, škrobovou moučku a... více o Novoroční štěstíčka

After Eight- makronky s mentolovým krémem

After Eight- makronky s mentolovým…

V míse smícháme mleté mandle, kakao a 3/4 krupicového cukru. V druhé míse vyšleháme z bílků a špetky soli tuhý sníh. Přidáme k němu zbylou část cukru... více o After Eight- makronky s mentolovým krémem

Salónky

Salónky

Cukr s vodou dáme do hrnce, přikryjeme poklicí a vaříme, až se začnou dělat velké bubliny. Plech nebo pekáč vypláchneme studenou vodou, vylijeme do... více o Salónky

Smetanové karamelky

Smetanové karamelky

Do hrnce dáme cukr a med, přidáme 5 lžic vody a vaříme asi 3 minuty. Do vzniklého karamelu vmícháme pomerančovou kůru. Smetanu uvedeme do varu,... více o Smetanové karamelky

Kaštany

Kaštany

Skořápky: ze surovin zpracujeme těsto a necháme chvíli v lednici odpočinout. Rozdělíme těsto na menší kousky, z každého si uděláme váleček, ze kterého... více o Kaštany

Kokosové ořechy s krémem

Kokosové ořechy s krémem

Do prosáté mouky s kypřícím práškem a cukrem, přidáme na malé kousky nakrájené změklé máslo, vejce a kokos. Vše zpracujeme v hladké nelepivé těsto,... více o Kokosové ořechy s krémem

Mystery

Mystery

Citróny a pomeranče nakrájíme na kolečka smícháme s ostatními surovinami a necháme 1-2 týdny uležet. Denně promíchat, pak scedit.... více o Mystery

Koňak II.

Koňak II.

Smícháme a necháme 14 dnů uležet.... více o Koňak II.

Rum

Rum

V hrnci rozpražíme kostky cukru a opatrně dolijeme vodou rozvaříme a přidáme vínovici a tresť. Promícháme a necháme v láhvích týden odpočinout.... více o Rum

Krémové čapky

Krémové čapky

Linecké těsto rozválíme na plát o síle asi půl cm a vykrájíme kolečka o průměru cca 4 cm. Polovinu z nich upečeme a druhou jen předpečeme asi 5 minut.... více o Krémové čapky

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Mouku prosijeme na vál, přidáme ostatní suroviny mimo marmelády a vypracujeme hladké vláčné těsto, které necháme cca 2 hod. odpočinout v lednici. Z... více o Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Čokoládová roláda s banány

Čokoládová roláda s banány

Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, pak lehce vmícháme prosátou mouku smíchanou s kakaem a na konec přijejeme olej. Hotové těsto nalijeme na plech s... více o Čokoládová roláda s banány

Karamelový likér

Karamelový likér

Cukr pokropíme vodou a za stálého míchání upražíme na zlatavý karamel, odděláme z plotny, opatrně přilejeme 1,5 dcl mléka dáme na plotnu a povaříme. V... více o Karamelový likér

Ovocný likér II.

Ovocný likér II.

Rozpustíme cukr s vodou a přidáme omyté ovoce, přelijeme brandy, zavážeme kvůli vzduchu a necháme 14 dnů stát, pak přefiltrujeme.... více o Ovocný likér II.

Kakaový likér III.

Kakaový likér III.

Do vodky nalámeme vanilku, rozmícháme kakao a necháme 5 dnů stát - denně promíchat. Mléko s cukrem převaříme, vychladíme a přidáme s citronovou šťávou... více o Kakaový likér III.

Kokosový likér

Kokosový likér

Smetanu, cukr, vanilkový cukr převaříme, nalijeme na kokos a necháme 1 hod. stát. Pak přidáme vínovici, přecedíme do láhve, uzavřeme a necháme v... více o Kokosový likér

Domácí fernet

Domácí fernet

Všechny bylinky POZOR VELMI OPATRNĚ VÁŽIT S MAX. PŘESNOSTÍ zalijeme vinovicí a necháme 14 dní neležet, poté přibarvíme odpáleným cukrem.... více o Domácí fernet

Saké - činzáno

Saké - činzáno

Cukr s vodou svaříme a vychlazené nalijeme na rýži, pak přidáme zbylé suroviny a necháme 6 týdnů kvasit. Poté slijeme a dolijeme do 4 l vodou a... více o Saké - činzáno

Ořechy plněné nutellou

Ořechy plněné nutellou

Z výše uvedených surovin kromě nutelly vypracujeme těsto, kterým plníme formičky ořechů. Formičky pečeme na 170 °C. Upečené vyklopíme a vychladlé... více o Ořechy plněné nutellou

Nutellové rohlíčky

Nutellové rohlíčky

Utřeme nutellu s máslem do pěny, přidáme vejce, cukr, vanilkový cukr, špetku soli, mouku prosátou a smíchanou s kypřícím práškem, uděláme tužší těsto... více o Nutellové rohlíčky

Hrnečkový perník - litý

Hrnečkový perník - litý

Do větší mísy dáme vše kromě ořechu a šlehačem spojíme. Vmícháme ořechy, vylijeme na plech vymaštěný a vysypaný a upečeme. Podle typu trouby 150-170... více o Hrnečkový perník - litý

Dětské překvapení

Dětské překvapení

Těsto vypracujeme a plníme do košíčků velikosti dle toho, co budeme mezi ně dávat. Upečeme a vychladlé slepujeme vždy dvě k sobě želé hmotou - Bonpari... více o Dětské překvapení

Indiánky

Indiánky

Cukr a bílky vyšleháme nad parou, až je hmota lesklá a teplá. Zdobícíme sáčkem s širokým zdobítkem na piškot nebo linecké kolečko od spodu krouživým... více o Indiánky

Medovník k nezozeznání od Marlenky

Medovník k nezozeznání od Marlenky

Do vychladlé směsi přidám hladkou mouku, prášek do pečiva a vejce. Natříhám pečící papír na velikost dna plechu - co nejpřesněji 6 ks. Těsto si... více o Medovník k nezozeznání od Marlenky

Černé trubičky

Černé trubičky

Na vál proseju mouku, přidám ostatní suroviny, zpracuji a vyválím těsto o síle 2 mm - doporučuji válet na pečící papír. Radýlkem nakrájím na obdélníky... více o Černé trubičky

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

**Asi na 40ks.** Vše do mísy a šlehat do hladka, z kraje šlehám na málo, pak na nejvyšší stupeň. Na 2 plechy pečící papír a pomocí 2 lžiček tvořím... více o Kokosky jako z cukrárny

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Poslední sledované recepty

26
Tvarohové těsto na slano i sladko
Tvarohové těsto na slano…
18
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…
15
Houbová frittata s rajčaty
Houbová frittata s…
14
Špenát z medvědího česneku
Špenát z medvědího…
14
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Blesk.cz Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Radka Hudská
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact