• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zelený čaj

Zelený čaj

Podobné ingredience

  • Broskvový čaj
  • Čaj
  • Čaj citronový
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

360 minut
Zmrzlina ze zeleného čaje s karamelizovanými ořechy

Zmrzlina ze zeleného čaje s…

Mléko se smetanou, práškem matcha a mátou svařte na středním stupni, až směs začne vřít a bublat. Vyjměte lístky máty. Mezitím vyšlehejte žloutky s... více o Zmrzlina ze zeleného čaje s karamelizovanými ořechy

360 minut
Zmrzlina ze zeleného čaje

Zmrzlina ze zeleného čaje

Mléko a smetanu nalijte do kastrolu, přihoďte vanilkový lusk, na středně prudkém ohni přiveďte k varu a ihned odstavte. Nechte vanilku v mléce 15... více o Zmrzlina ze zeleného čaje

Ledový čaj II.

Ledový čaj II.

V konvici zpražím ne vroucí vodou zelený čaj, mátu, meduňku a citrónovou trávu. Po cca 3 minutách odstraním čaj a trávu, meduňku s mátou ponechám.... více o Ledový čaj II.

Černý čaj!

Černý čaj!

Opatrně otevřeme všechny sáčky (roztrhneme) a semínka vsypeme do hrnku (většího hrnku) Nasypeme tam tedy obsah všech sáčku a zamícháme to. Teď do toho... více o Černý čaj!

Kombuchový čaj

Kombuchový čaj

3 litry vody uvedeme do varu a vaříme, dokud se cukr nerozpustí. Odstavíme a vhodíme čaje. Louhujeme 1/2 hodiny. Necháme pak úplně vychladit. Vlijeme... více o Kombuchový čaj

Mátový čaj pro dlouhou letní noc

Mátový čaj pro dlouhou letní noc

Zelený čaj s mátou spaříme 1,5 l vody asi 80 °C teplé a necháme asi 5 minut louhovat, slijeme do džbánu. Dalších 1,5 l vody přivedeme k varu a zelený... více o Mátový čaj pro dlouhou letní noc

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

Poslední sledované recepty

253
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
153
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
110
Noky se špenátem a ricottou
Noky se špenátem a…
86
Zázvorové špaldové sušenky
Zázvorové špaldové…
29
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Nedávno navštívené recepty:

Pomazánka na chlebíčky Rebarborová buchta kynutá Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou
Francouzské brambory - jednoduché Buřtový salát Smažené cibulky
Cuketová marmeláda Domácí kandovaný zázvor Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou Špenátová omáčka Těstoviny po Italsku

Další doporučené ingredience:

Zeleninová nať Zeleninová omáčka na těstoviny Zeleninová směs Zeleninové koření Zeleninové lečo
Zeleninové nudle Zeleninový banán Zeleninový fenykl Zeleninový salát Zeleninový vývar
Zelí Zelné listy Zeměžluč Zlatý klas Zlatý sirup
Zmrzlina Zmrzlina Carte d’Or Crème Caramel Zmrzlina Carte d’Or Tiramisù Zmrzlinové oplatky Zrní
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zelený čaj
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact