• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Worcestrová omáčka

Worcestrová omáčka

Podobné ingredience

  • Barbeque omáčka
  • BBQ omáčka
  • Boloňská omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Mňam buřty

Mňam buřty

Suroviny svaříme na hladkou omáčku, buřty nebo točený salám nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Do sklenice prokládáme buřty, omáčku, cibuli.... více o Mňam buřty

Madeirská omáčka

Madeirská omáčka

Na másle osmahneme nasekané žampiony, petrželku a na kostičky nakrájenou cibuli. Osmahnuté zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a krátce povaříme.... více o Madeirská omáčka

Čína ze sójového masa

Čína ze sójového masa

Sójové maso naložíme na 20 min do vývaru z masoxu. Ze všech surovin uděláme omáčku, maso vyndáme z vývaru, vymačkáme a naložíme do omáčky. Necháme... více o Čína ze sójového masa

Marinovaní sledi

Marinovaní sledi

Vodu převaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí, přidáme sůl, pepř a nové koření, bobkový list, tymián a worchestrovou omáčku. Horkým odvarem... více o Marinovaní sledi

Moravský flamendr

Moravský flamendr

Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Přidáme... více o Moravský flamendr

30 minut
Falešná humrová pomazánka

Falešná humrová pomazánka

Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou... více o Falešná humrová pomazánka

Majonéza kořeněná

Majonéza kořeněná

Majonézu dáme do porcelánové misky, vše ostatní v uvedeném poměru postupně vmícháme a nakonec vše dobře promícháme metlou. Takto upravená kořeněná... více o Majonéza kořeněná

10 minut
Vlašský salát

Vlašský salát

Brambory, šunku a cibuli nakrájíme na jemné, ne příliš dlouhé nudličky, dáme je do mísy a přidáme k nim nudličky nakrájené lehce vymačkané okurky.... více o Vlašský salát

Vepřové maso s hráškem

Vepřové maso s hráškem

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme moukou a nepatrně opepříme. Pak maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso přelijeme vlažnou... více o Vepřové maso s hráškem

Zapékané roštěnky s křenem

Zapékané roštěnky s křenem

Roštěnky omyjeme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme koriandrem. Nakonec maso lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme... více o Zapékané roštěnky s křenem

Těstovinový salát se žampiony

Těstovinový salát se žampiony

Těstoviny uvařit v osolené vodě, propláchnout studenou vodou a promíchat s olejem. Pokrájené žampiony osolit, podusit a nechat vychladnout. Ostatní... více o Těstovinový salát se žampiony

Brightonský roastbeef

Brightonský roastbeef

Z roštěnce pečlivě odstraníme všechny blány a nařízneme šlachy. Maso svážeme provázkem, osolíme, opepříme a necháme asi 1 hodinu odpočinout. Poté maso... více o Brightonský roastbeef

20 minut
Vepřová kýta rytíře Fryduše

Vepřová kýta rytíře Fryduše

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v... více o Vepřová kýta rytíře Fryduše

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Maso osolíme, pokapeme olejem, koření vetřeme do masa spolu s worchestrovou omáčkou. Necháme 2 hodiny odležet v chladnu, opečeme ze všech stran v... více o Svíčková Wellington

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Játra omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě... více o Drůbeží játra na jehle

Marinované buřty

Marinované buřty

Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme, zalijeme marinádou a promícháme s majolkou. Vlijeme do litrové sklenice a necháme v chladničce 1-2 dny proležet.... více o Marinované buřty

Pomazánka ze sardinek

Pomazánka ze sardinek

Máslo utřeme do pěny, přidáme vidličkou rozmělněné sardinky, dobře rozmícháme za postupného přikapávání oleje ze sardinek. Nakonec přidáme drobně... více o Pomazánka ze sardinek

Tavená pomazánka

Tavená pomazánka

Utřeme sýr a máslo. K tomu přimícháme salám umletý na masovém strojku. Přidáme drobně rozsekané vejce a cibulku. Podle chuti osolíme a okořeníme... více o Tavená pomazánka

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef na portském se šalotkou

Opereme bylinky a otrháme lístky. Oloupeme česnek a obojí spolu s hořčicí, 2 lžícemi oleje a solí rozmixujeme. Rozpálíme troubu na 250 °C. Maso... více o Roastbeef na portském se šalotkou

10 minut
Pikantní smetanová omáčka

Pikantní smetanová omáčka

Majonézu rozmícháme s kečupem a smetanou. Potom do ní přidáme citronovou šťávu, worchestrovou omáčku, cukr, koření a dobře rozmícháme. Omáčku... více o Pikantní smetanová omáčka

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky

Žampiony pokrájené na plátky podusíme na másle, osolíme, zalijeme rozšlehanými vejci a umícháme řídkou pomazánku. Telecí řízky nařízneme po obvodu na... více o Gratinované telecí řízky

Ševcovský mls

Ševcovský mls

Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme. Po vychladnutí zamícháme do... více o Ševcovský mls

Čínská svíčková

Čínská svíčková

Maso nakrájíme na hranolky, zasypeme solamylem, promícháme s bílkem a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme pokrájený pórek, česnek, zázvor,... více o Čínská svíčková

Opékaná rybí směs

Opékaná rybí směs

Kapra a rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a po obou stranách opečeme na pánvi s rozehřátým olejem.... více o Opékaná rybí směs

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

17
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
14
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
11
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
9
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
9
Paprikový utopenec
Paprikový utopenec

Zajímavé články

Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Nedávno navštívené recepty:

Rybí pomazánka s tvarohem Tvarované velikonoční pečivo Pudinkový koláč
Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska Vepřové řízečky s nivou a smetanou Buchta z hrušek
Soté z vepřového masa Veganský thajský sójový guláš Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Tradiční sodový chléb - Soda Bread Slané pečivo z listového těsta Hrnková buchta s ovocem

Další doporučené ingredience:

Výhonky munga Výhonky mungo Vyloupané nesolené pistacie Výpečky Vysočina
Vysoký roštěnec Vývar Wasabi Wei-su Whisky
Yufka Zadní část zajíce Zahradní šneci Zahušťovadlo Zaječí hřbet
Zaječí maso Zákys Zakysaná smetana Zakysaný krém Rama Zálivka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Worcestrová omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact