• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vývar

Vývar

Podobné ingredience

  • Čínský vývar
  • Drůbeží vývar
  • Houbový vývar
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme, opepříme a opečeme na... více o Králík - slintající soused

Maďarský guláš II.

Maďarský guláš II.

Maso nakrájíme na větší kostky, na tuku rychle opečeme, vyjmeme, cibuli drobně pokrájíme a na tuku do růžova podusíme. Kastrol sejmeme z ohně, přidáme... více o Maďarský guláš II.

Kuřecí řízek Martin

Kuřecí řízek Martin

Kuřecí prsa nakrájíme na medailonky, osolíme, okořeníme a obalíme ve strouhance. Rozehřejeme olej, rozbijeme vajíčka, osolíme a vyšleháme. Ve vejcích... více o Kuřecí řízek Martin

Maďarská bramboračka

Maďarská bramboračka

Oloupané brambory nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě asi 10 minut. Mezitím si nakrájíme cibuli, česnek a papriky na malé kousky, a podusíme... více o Maďarská bramboračka

Slepice na houbách

Slepice na houbách

Slepici očistíme, opereme a rozporcujeme dle zvyklostí. Porce opečeme na másle po obou stranách a vyjmeme. Ve štávě osmahneme drobně pokrájenou cibuli... více o Slepice na houbách

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Římovské maso pod sýrovou poklicí

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji dorůžova. Naklepané krkovice osolíme a obalíme v mleté paprice. Vložíme do pekáčku na cibuli... více o Římovské maso pod sýrovou poklicí

Jelení guláš

Jelení guláš

Maso nakrájíme na kousky, na oleji zpěníme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme,... více o Jelení guláš

Plněné dýně - Balkán

Plněné dýně - Balkán

Omyté dýně seřízneme na užším konci (odkrojek uschováme, později použijeme jako pokličku). Obsah dýní opatrně vydlabeme (nejlépe mi to jde dlouhou... více o Plněné dýně - Balkán

Cuketová polévka

Cuketová polévka

Jemně nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na oleji nebo na másle, přidáme nakrájenou cuketu na kostičky a orestujeme, pak hned vyndáme a dáme stranou.... více o Cuketová polévka

Krkonošský závitek s houbami a omáčkou

Krkonošský závitek s houbami a omáčkou

Sušené houby namočíme přes noc do vody nebo do mléka a druhý den podusíme na másle. Přidáme rozšlehaná, osolená vajíčka a necháme za stálého míchání... více o Krkonošský závitek s houbami a omáčkou

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Nejprve uvaříme maso doměkka (asi 45 minut). Mezitím si nakrájíme rohlíky na kostičky, zalijeme zchladlým vývarem z uzeného tak, aby se rohlíky... více o Velikonoční sekaná

Polévka ze zelí a rýže - Balkán

Polévka ze zelí a rýže - Balkán

Cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, přidáme jemně sekaný česnek (podle chuti, zhruba 2-3 stroužky), nakrájenou petrželovou nať (cca 2... více o Polévka ze zelí a rýže - Balkán

Valašská velikonoční pečeně

Valašská velikonoční pečeně

Maso naporcujeme, plátky naklepeme, opepříme a osolíme. Opečeme je prudce na pánvi s olejem. Potom je vložíme na ohnivzdornou misku. Na zbylé části... více o Valašská velikonoční pečeně

Brambory se zelím

Brambory se zelím

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a vše restujeme a nakonec přidáme půl lžičky pálivé papriky, sůl a pepř. Dále... více o Brambory se zelím

60 minut
Vepřová plec na pivě

Vepřová plec na pivě

Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín,... více o Vepřová plec na pivě

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a silně z obou stran potřeme hořčicí. Na oleji osmahneme dozlatova na kroužky nakrájenou cibuli (hodně - cibule nám... více o Falešné španělské ptáčky

45 minut
Polévka ze severu

Polévka ze severu

MaggiI Bujox dáme rozpustit do vývaru. Brambory, papriky, rajčata, kapustu, salám, maso nakrájíme na kostičky, popřípadě na plátky. Zeleninu z... více o Polévka ze severu

Bramborová polévka se sýrem

Bramborová polévka se sýrem

Oškrábané syrové brambory pokrájíme, spolu s nakrájenou cibulí vložíme do připraveného vývaru a vaříme do měkka. Po uvaření brambor vše dobře... více o Bramborová polévka se sýrem

Azu po tatarsku dietní

Azu po tatarsku dietní

Maso nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a opečeme na rozpálené, olejem vymazané teflonové pánvi. Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a přidáme... více o Azu po tatarsku dietní

Mořské ovoce s těstovinami

Mořské ovoce s těstovinami

Na másle osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a utřený česnek. Přidáme mouku, osmahneme ji, zalijeme vývarem, dobře rozmíchame a povaříme.... více o Mořské ovoce s těstovinami

30 minut
Polévka ze syrečků

Polévka ze syrečků

Nakrájenou cibulku osmažíme na lžíci másla, přidáme na kostičky pokrájené tvarůžky a necháme je roztavit. Přilijeme víno, prohřejeme a zalijeme asi... více o Polévka ze syrečků

Kuře v cibulovém kabátku

Kuře v cibulovém kabátku

Připravíme si cibulovou omáčku - na másle osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka nebo proužky, přidáme papriky a zalijeme vínem a vývarem a vaříme do... více o Kuře v cibulovém kabátku

Kuřecí guláš II.

Kuřecí guláš II.

Maso nakrájíme na nudličky a okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením a restujeme rozpáleném oleji asi na 2 minuty a pak přidáme nakrájenou... více o Kuřecí guláš II.

45 minut
Kuřecí guláš

Kuřecí guláš

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, na proužky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájené maso. Podusíme, poprášíme hladkou moukou a... více o Kuřecí guláš

Rizoto raz dva

Rizoto raz dva

Na másle zpěníme jemně krájenou cibuli, lisovaný česnek, nakrájenou slaninu, osolíme a opepříme. Chvilku restujeme a přidáme spařenou okapanou rýži,... více o Rizoto raz dva

Volyňský guláš

Volyňský guláš

Maso nakrájíme na kostky, které osolíme a opepříme. Na části sádla osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je, přidáme... více o Volyňský guláš

40 minut
Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Na másle se rozpustí kvasnice a přidá se na kolečka nakrájená část pórku, pak se přidá hladká mouka a udělá se jíška. Zalije se vývarem, přidá se... více o Pórková polévka III.

Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

Kadeřávek očistíme a dáme na 15 minut vařit do osolené vody. Pak vyjmeme, drobně usekáme a dáme na nakrájenou zpěněnou cibuli, lehce osmažíme a... více o Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

Zapražená pórková polévka se sýrem

Zapražená pórková polévka se sýrem

Jemně nakrájený pórek osmažíme dozlatova na másle, vmícháme mouku, opražíme, zalijeme vývarem a vínem, a 20 minut povaříme. Ochutíme solí, pepřem,... více o Zapražená pórková polévka se sýrem

Salát z růžičkové kapusty a brambor

Salát z růžičkové kapusty a brambor

Brambory uvaříme, oloupeme a necháme vychladnout. Očištěnou růžičkovou kapustu vaříme v menším množství osolené vody asi 10 minut. Na oleji necháme... více o Salát z růžičkové kapusty a brambor

Orientální růžičková kapusta

Orientální růžičková kapusta

Kapustičky uvaříme ve slané vodě (5-7 minut). Vyjmeme, dáme okapat. Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájený česnek a cibuli, osmahneme přidáme... více o Orientální růžičková kapusta

Játra na česneku

Játra na česneku

Játra očistíme a odblaníme, opláchneme je a nakrájíme na menší kousky (např. na menší nudličky). Všechnu cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme ostrým... více o Játra na česneku

Pečený steak ze žraloka s omáčkou

Pečený steak ze žraloka s omáčkou

Žraločí setak zbavíme kůže a očistíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Omáčka: najemno nakrájenou šalotku, vinný ocet a čerstvý... více o Pečený steak ze žraloka s omáčkou

Pečený steak ze žraloka s bernskou omáčkou

Pečený steak ze žraloka s bernskou…

Maso: Žraločí setak zbavíme kůže a očistíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Omáčka: Na jemno nakrájenou šalotku, vinný ocet a čerstvý... více o Pečený steak ze žraloka s bernskou omáčkou

Rajská trochu jinak

Rajská trochu jinak

Do hlubokého pekáče či kastrolu nalijeme olivový olej (čím méně tím lépe) a vložíme do trouby vyhřáté cca na 200 °C. Přidáme cibuli nakrájenou na... více o Rajská trochu jinak

Podžárka

Podžárka

Vepřové maso nakrájíme na plátky, dobře naklepeme a pak nakrájíme na širší nudle. Na rozehřátém sádle za stálého míchání prudce opečeme. Pak přidáme... více o Podžárka

35 minut
Dýňová polévka s kari

Dýňová polévka s kari

V hrnci na olivovém oleji necháme zesklovatět na kostičky pokrájenou cibuli, přidáme kari koření, na kostky nakrájenou dýni, lehce osmahneme a... více o Dýňová polévka s kari

45 minut
Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Řepu oloupeme a nakrájíme na větší kusy. Dáme vařit s kostmi nebo ve vývaru. Až řepa změkne, zesvětlá a obarví vývar (na fialovorůžovou barvu), tak... více o Polská polévka z červené řepy

Dušená červená řepa se smetanou

Dušená červená řepa se smetanou

Červenou řepu uvaříme a oloupeme, nastrouháme nahrubo. Na lžíci sádla osmahneme cibuli, zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem, povaříme,... více o Dušená červená řepa se smetanou

45 minut
Korma

Korma

Nakrájíme na drobno cibuli, dáme na sucho osmahnout na Wok, tak 5 minut smažíme za stálého míchání. Nakrájíme na kostičky kuřecí maso, přidáme k... více o Korma

Dušené čínské zelí

Dušené čínské zelí

Očištěné zelí nakrájíme na čtverečky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na rozškvařené slanině, přidáme zelí, sůl a pepř, sojovou... více o Dušené čínské zelí

60 minut
Kuře dušené s koprem

Kuře dušené s koprem

Kuře nakrájíme na kousky a osolíme. Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z drobů a povaříme. Přidáme kuře udusíme do měkka.... více o Kuře dušené s koprem

45 minut
Vepřové nudličky v pivní omáčce

Vepřové nudličky v pivní omáčce

Maso nakrájíme na širší nudličky a zprudka opečeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, protlak, sůl, pepř a orestujeme. Zalijeme vývarem a pod... více o Vepřové nudličky v pivní omáčce

Sójová směs na špagety

Sójová směs na špagety

Sójový granulát namočíme do horkého vývaru nebo do osolené vody, po 15 minutách slijeme a necháme okapat. Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,... více o Sójová směs na špagety

Fazolky s houbami v sýrové omáčce

Fazolky s houbami v sýrové omáčce

Nerozmrazené fazolky vkládáme do trochy vařícího osoleného vývaru a udusíme je v něm téměř doměkka. V kastrolku zatím zpěníme na tuku nadrobno... více o Fazolky s houbami v sýrové omáčce

Vepřové Kung - Pao

Vepřové Kung - Pao

Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s vejcem, máčeným škrobem, solí a necháme odležet (stačí 30 minut, ale může to být taky do druhého dne).... více o Vepřové Kung - Pao

Štrasburské brambory

Štrasburské brambory

Do vymazaného pekáče narovnáme po vrstvách na plátky nakrájené brambory, na malé kostičky krájený salám a polovinu strouhaného sýra. Poslední vrstva... více o Štrasburské brambory

Kuře Asopoa (Argentina)

Kuře Asopoa (Argentina)

Kuře naporcujeme a obalíme v mouce, osmahneme na másle, které poté slijeme a uchováme. Ke kuřeti přilijeme vývar, na nudličky nakrájenou papriku a vše... více o Kuře Asopoa (Argentina)

Dřevorubecký guláš

Dřevorubecký guláš

Na tuku orestujeme cibuli, zaprášíme moukou a paprikou, zalijeme vývarem (vodou), promícháme, přidáme kečup utřený česnek, sůl, pepř, kmín, majoránku... více o Dřevorubecký guláš

Lví hlavy

Lví hlavy

Namočené houby spolu s cibulí nakrájíme nadrobno, přidáme mleté maso, zázvor, víno, sojovou omáčku, sůl, cukr a vše dobře promícháme. Ze směsi... více o Lví hlavy

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • ...
  • 19
  • Další stránka

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Poslední sledované recepty

29
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
"Mrkváky" - kynuté…
28
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
19
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Nedávno navštívené recepty:

Česneková omáčka Velikonoční beránek Sýrové pochutnání
Česneková pasta ze zelených výhonků Vynikající řezy Raffaelo Zapečené papriky se sýrem
Rychlé špagety s česnekem a bazalkou Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA Závin z listového těsta s česnekem
Nakládaný hermelín VI. Pstruh na mandlích Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Další doporučené ingredience:

Vojtěškové klíčky Vuřty Výhonky Výhonky Afilla Výhonky munga
Výhonky mungo Vyloupané nesolené pistacie Výpečky Vysočina Vysoký roštěnec
Wasabi Wei-su Whisky Worcestrová omáčka Yufka
Zadní část zajíce Zahradní šneci Zahušťovadlo Zaječí hřbet Zaječí maso
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vývar
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact