• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vídeňské párky

Vídeňské párky

Podobné ingredience

  • Debrecínské párky
  • Drůbeží párky
  • Jemné párky
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Zeleninová polévka (nejen) s čočkou

Zeleninová polévka (nejen) s čočkou

Na rozpuštěné máslo nasypeme vícedruhovou směs zeleniny a na kolečka pokrájené párky. Smažíme dorůžova, pak přidáme nasekaný česnek, klidně více,... více o Zeleninová polévka (nejen) s čočkou

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Maso můžeme použít dle vlastního výběru. Vepřové, telecí, hovězí i zvěřinu... Druh (krkovice, kýta, plec...) je také na našem výběru. Podstatné je, že... více o (nejen) Vepřová uzenářská pečeně

30 minut
Kečupové řízečky à la Daniel

Kečupové řízečky à la Daniel

Omyté řízky si nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Na pánvi si dáme roztavit máslo nebo olivový olej, na kterém řízky na malém ohni lehce... více o Kečupové řízečky à la Daniel

Barevná párková buchta (závin) s mrkví

Barevná párková buchta (závin) s mrkví

Do důlku v mouce rozdrobíme droždí, přidáme cukr, část mléka a necháme vzejít kvásek. Pak přidáme vlažný rozpuštěný tuk, zbylé mléko, žloutky, sůl a... více o Barevná párková buchta (závin) s mrkví

Šanghajské nudle

Šanghajské nudle

Uvaříme těstoviny dle návodu. Mezitím orestujeme cibuli přidáme maso, když změkne, přidáme zeleninu nastrouhanou nahrubo. Dusíme ji doměkka. Přidáme... více o Šanghajské nudle

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

Poslední sledované recepty

42
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
35
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
29
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Blesk.cz Velký návrat Charlotte Gottové (19): Svůdná kráska!

Velký návrat Charlotte Gottové (19): Svůdná kráska!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Nedávno navštívené recepty:

Karbanátky z tofu Rybíz ala brusinky II. Česneková polévka IV.
Zapékané kysané zelí Anglická ovesná kaše Levné a chutné cibulové brambory
Pudinkovo-jablečné řezy Caesar salát Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Smažený máslový celer Karbanátky nebo sekaná s patizonem Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Další doporučené ingredience:

Vepřové sádlo Vepřový bůček Vepřový jazyk Vepřový mozeček Vepřový perkelt
Vepřový vývar Vermouth Vermut bitter Vermut Dry Vermut Rosso
Vinná klobása Vinné hrozny Vinné kvasinky Vinné listy Vinný kámen
Vinný ocet Víno Víno Šao-sing Vínovice Višeň
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vídeňské párky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact