• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřový jazyk

Vepřový jazyk

Podobné ingredience

  • Hovězí jazyk
  • Telecí jazyk
  • Uzený jazyk
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Vepřový jazyk na divoko

Vepřový jazyk na divoko

Do pekáčku nakrájíme na hrubá kolečka 2 středně velké cibule, asi tři stoužky česneku napůl rozkrojené - poklademe je na dno, abychom z nich... více o Vepřový jazyk na divoko

50 minut
Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Posléze jazyky vyndáme a necháme odpočinout... více o Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

120 minut
Pajšl - plíčky na smetaně

Pajšl - plíčky na smetaně

Nejdříve povařím asi 5 minut všechny vnitřnosti a pak vodu sliji a vnitřnosti properu. Dám do druhé vody, přidám veškeré koření, cibuli, česnek,... více o Pajšl - plíčky na smetaně

Kašparova pikantní tlačenka

Kašparova pikantní tlačenka

Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar z masa, osolíme, okořeníme... více o Kašparova pikantní tlačenka

50 minut
Pikantní vepřové jazyky v omáčce

Pikantní vepřové jazyky v omáčce

Dva jazyky, uvařené se zeleninou, vytáhneme z vývaru, ponoříme do studené vody. Sloupneme je a nakrájíme na silnější plátky. Na 50 g slaniny zpěníme... více o Pikantní vepřové jazyky v omáčce

Moravská jitrnice

Moravská jitrnice

Všechno maso uvaříme a necháme trochu vychladnout. Potom rozebereme, jazyk očistíme, a vše umeleme na větších očkách masovém strojku, nebo posekáme... více o Moravská jitrnice

60 minut
Nadívané vepřové jazyky

Nadívané vepřové jazyky

Vepřové jazyky uvaříme do měkka. Vyjmeme a podélně rozřízneme tak, aby zůstaly pohromadě. Vnitřek každého jazyku částečně vyřízneme tak, aby vznikla... více o Nadívané vepřové jazyky

Jazyk naší Zdeny

Jazyk naší Zdeny

Vše s výjimkou solamylu uvaříme do měkka nejlépe v tlakovém hrnci. Jazyky vyndáme, zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na porce. Zbylou... více o Jazyk naší Zdeny

Jazyková svíčková

Jazyková svíčková

Do papiňáku dáme vařit omyté jazyky s bobkovým listem,novým kořením, 1-2 lžičkami soli, 3 kuličkami pepře a mraženou zeleninou. Po uvaření vyjmeme... více o Jazyková svíčková

Kuřecí roláda s vepřovými jazyky

Kuřecí roláda s vepřovými jazyky

Jazyky uvaříme v osolené vodě do měkka. Schladíme ve studené vodě a stáhneme. Necháme vychladunout. Kuře vykostíme (nemáte-li zkušenosti, lépe se... více o Kuřecí roláda s vepřovými jazyky

Jazyk s polskou omáčkou

Jazyk s polskou omáčkou

Jazyky se uvaří společně se zeleninou, kořením, solí, šťávou z citronu a kouskem kůry. Pak se vyndají do studené vody a oloupou se. Udělá se cibulková... více o Jazyk s polskou omáčkou

Pikantní salát z vepřových jazyků

Pikantní salát z vepřových jazyků

Opláchnuté jazyky vložíme do teplé vody, přidáme sůl a uvaříme doměkka. Měkké jazyky zchladíme studenou vodou, zbavíme podjazyčí, oloupeme, nakrájíme... více o Pikantní salát z vepřových jazyků

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Jazyky očistíme a uvaříme s cibulí a kořením doměkka. Na oleji zpěníme mouku a rozmícháme s bujónem na hladkou jíšku, dochutíme solí, pepřem,... více o Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Světlá tlačenka

Světlá tlačenka

Veškeré maso dáme vařit do mírně osolené vody, přidáme celou cibuli. Po uvaření nakrájíme maso na kostky, podle druhu na různé velikosti. Kůže... více o Světlá tlačenka

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka. Maso vykostíme a necháme... více o Domácí tlačenka

Vepřový jazyk na česneku

Vepřový jazyk na česneku

Očištěné a vyprané jazyky vložíme do vroucí osolené vody společně s celou cibulí a polovinou prolisovaného česneku. Vaříme téměř doměkka, poté dáme... více o Vepřový jazyk na česneku

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
30
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
27
Fazolová směs s mletým masem
Fazolová směs s mletým…
27
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
25
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Anna Kadeřávková přiznala mentální blok: Má potíže s novým domem!

Anna Kadeřávková přiznala mentální blok: Má potíže s novým domem!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Nedávno navštívené recepty:

Špenát z mladých kopřiv Rychlá koprovka bez jíšky Klasické žloutkové řezy
Pečené brambory se sýrovou omáčkou Žampionová játra Králičí stehna pečená velmi pomalu
Lehké bylinkové máslo Zlatý kokosovo-mrkvový koláč Svíčková dle Ládi Hrušky
Houskový knedlík dle Ládi Hrušky Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou Krkovička na hrášku

Další doporučené ingredience:

Vepřové kosti Vepřové kotlety Vepřové kůže Vepřové ledvinky Vepřové maso
Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové nožičky Vepřové ramínko Vepřové sádlo Vepřový bůček
Vepřový mozeček Vepřový perkelt Vepřový vývar Vermouth Vermut bitter
Vermut Dry Vermut Rosso Vídeňské párky Vinná klobása Vinné hrozny
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřový jazyk
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact