• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřový bůček

Vepřový bůček

Podobné ingredience

  • Uzený bůček
  • Vepřový jazyk
  • Vepřový mozeček
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Papriky, rajčata, cibuli a česnek očistíme, trochu překrájíme, trochu osolíme a uvaříme v hrnci do měkka. Bůček vaříme v papiňáku cca 1,5 hod. ve... více o Ďábelské toasty - směs

90 minut
Pečené maso s očima

Pečené maso s očima

Námi použité maso řádně omyjeme, osušíme. V následujícím kroku maso po vláknech uprostřed skrz prokrojíme dlouhým nožem. Do utvořených otvorů vsuneme... více o Pečené maso s očima

30 minut
Kuře v peřině

Kuře v peřině

Kuře zbavíme kůže, vykostíme, pokrájíme na čtvrtky, posolíme, jemně posypeme směsí červené papriky pálivé a sladké a položíme na pekáč vymašťěný... více o Kuře v peřině

Placičky z bůčkové směsi

Placičky z bůčkové směsi

Bůček nakrájíme na tenké nudličky, přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, sůl, papriky, kari, pepř, solamyl, vejce a vše dobře promícháme a necháme... více o Placičky z bůčkové směsi

Roláda z mletého bůčku II.

Roláda z mletého bůčku II.

Bůček umeleme, vložíme do větší misky a přidáme vymačkané housky, které jsme před tím nakrájeli na kostičky a máčeli v mléce. Přidáme jemně... více o Roláda z mletého bůčku II.

Židovský bůček

Židovský bůček

Bůček omyjeme, osušíme a zhusta prošpikujeme půlkami nebo čtvrtkami stroužků česneku. Vaříme v páře cca 1 hodinu (ale dá se uvařit i v papiňáku nebo... více o Židovský bůček

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůček zbavíme kůže, osolíme a dáme do pekáče. Mírně podlijeme, posypem nahrubo nakrájeným česnekem a cibulí nakrájenou na kolečka. Cibuli dávám i... více o Bůčková pomazánka

Játrová paštika z vepřového masa

Játrová paštika z vepřového masa

Bůček uvaříme s přísadami. Játra nakrájíme na nudličky a spaříme horkou vodou. Vše rozemeleme a přidáme 4 žloutky, sůl, pepř, česnek a kousek cibule.... více o Játrová paštika z vepřového masa

Bůček k slavnostní večeři

Bůček k slavnostní večeři

Větší kus bůčku uvaříme asi hodinu s kuličkami pepře, nového koření, solí a bobkovými listy. Připravíme si marinádu ze stroužků česneku utřených se... více o Bůček k slavnostní večeři

45 minut
Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Do hrnce s vodou dáme pokrájené (kdo chce proprané) zelí, na kostičky nakrájené maso a na velmi malé kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme kečupem,... více o Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Čínské masové kuličky

Čínské masové kuličky

Do masa vmícháme vodu a rozšlehané vejce. Přidáme koření a rozmačkané brambory a nakonec kypřicí prášek. Vytvoříme kuličky a smažíme do zlatova. Jsou... více o Čínské masové kuličky

Bůček zase jinak

Bůček zase jinak

Do mísy dáme bůček nakrájený na kostky, osolíme, opepříme, přidáme česnek nakrájený na plátky, posolíme, popepříme a poprášíme majoránkou. Zakápneme... více o Bůček zase jinak

Pikantní masová pomazánka

Pikantní masová pomazánka

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáčku, osolíme, okořeníme, posypeme hrubě nakrájenou cibulí a česnekem, podlijeme trochou vody, dáme do... více o Pikantní masová pomazánka

90 minut
Segedínský guláš II.

Segedínský guláš II.

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme papriku, omyté maso nakrájené na kostky, česnek, bobkové listy a sůl. Uvařené kyselé zelí scedíme, přidáme... více o Segedínský guláš II.

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze zbylého česneku utřeného se... více o Nakládaný bůček

Roláda z mletého bůčku

Roláda z mletého bůčku

Vepřový bůček vykostíme a umeleme na masovém strojku. Přidáme solamyl, mléko, sůl, pepř a dobře propracujeme. Směs dáme přes noc do chladničky. Druhý... více o Roláda z mletého bůčku

Bůčková kniha

Bůčková kniha

Bůček nařežeme podélně (po kosti) asi na 1/2 až 3/4 cm silné listy. Každý řez prosolíme troškou soli, stejně tak troškou mletého pepře a zasypeme... více o Bůčková kniha

Bludný holanďan

Bludný holanďan

Umeleme bůček s uzeným sýrem, promícháme a přidáme vegetu a kari koření. Madle pomeleme a smícháme je 1:1 se strouhankou. Tvarůžky obalujeme v mouce,... více o Bludný holanďan

Salám z bůčku

Salám z bůčku

Bůček s česnekem umeleme a necháme půl dne uležet. Přidáme vejce, sůl a grilovací koření, promícháme. Směsí naplníme 2 sáčky na salám, konce dobře... více o Salám z bůčku

PIVNÍ BŮČEK od MADLAM

PIVNÍ BŮČEK od MADLAM

Postup: Cibuli a česnek nakrájíme a osmahneme.Bůček nakrájíme na drobno a vysmahneme.Okořeníme,dusíme a podléváme pivem.... více o PIVNÍ BŮČEK od MADLAM

Důvod k rozvodu

Důvod k rozvodu

Bůček osolíme a v tlakovém hrnci ho spolu s několika kuličkami nového koření,pepře a 4 pokrájenými stroužky česneku uvaříme doměkka. Pak ho necháme... více o Důvod k rozvodu

Ostrý bůček

Ostrý bůček

Bůček celý zalijeme vařící vodou, přidáme cibuli, 4 zrnka pepře, sůl a vaříme. Česnek prolisujeme a promícháme s chilli kořením nebo jemně nasekanými... více o Ostrý bůček

Maso v mase

Maso v mase

Kořenovou zeleninu očistíme, (1/3 celeru, 2 mrkve, 1 petržel) cibuli nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Přidáme vejce, mleté maso, drobně... více o Maso v mase

60 minut
Pražské řízky z mletého bůčku

Pražské řízky z mletého bůčku

Umletý bůček vložíme do mísy a zalijeme studeným mlékem tak, aby mléko přesahovalo objem mletého masa. Uložíme do chladničky a necháme odležet do... více o Pražské řízky z mletého bůčku

Kološvarské zelí III.

Kološvarské zelí III.

Uvaříme si rýži v osolené vodě, dále uvaříme kyselé zelí s kůží ze slaniny. Mezitím si nakrájíme cibuli na kostičky, zpěníme na sádle, přidáme... více o Kološvarské zelí III.

paštika z divočiny

paštika z divočiny

Zvěřinové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na oleji, přidáme maso, sůl, část koření a podusíme ve vlastní šťávě.... více o paštika z divočiny

Bůčková roláda VIII.

Bůčková roláda VIII.

Tyto ingredience umícháme a rozetřeme na plát. Ze tří vajíček uděláme škvraku a rozetřeme na plát z umíchané hmoty potřené hořčicí. Na to rozetřeme... více o Bůčková roláda VIII.

Slovácké klobásky

Slovácké klobásky

Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků... více o Slovácké klobásky

Voňavý česnekový bůček

Voňavý česnekový bůček

Libovější bůček důkladně prošpikujeme stroužky česneku – na kilo boku jich může být i dvacet. Stroužky dáváme napříč ke směru, kterým budeme bok... více o Voňavý česnekový bůček

Andělské zvony

Andělské zvony

Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na... více o Andělské zvony

Nadívaný bůček

Nadívaný bůček

Na oleji orestujeme nasekanou cibuli, přidáme nakrájené houby, sůl, drcený kmín, pepř a vše podusíme. Bůček z jedné strany nařízneme a naplníme... více o Nadívaný bůček

45 minut
Rillons

Rillons

Maso rozřežeme na 4 cm kousky, osolíme, opepříme, necháme v kameninovém hrnci odpočinout den. Druhý den nalijeme do hrnku či pekáčku sklenici vína,... více o Rillons

Bůčkové překvapení

Bůčkové překvapení

Do omytého a osušeného vepřového bůčku utvoříme ostrým nožem kapsu, kterou řádně vytřeme hořčicí. Do misky nakrájíme rohlíky na kostičky a zvlhčíme... více o Bůčkové překvapení

Bůčkové řízky

Bůčkové řízky

Bůček vykostíme a pomeleme (nebo koupíme mleté maso) pozn. kosti použijeme na vývar pro přípravu polévky Osolíme, opepříme, přidáme syrová vejce, sýr... více o Bůčkové řízky

Karbanátky

Karbanátky

Namočíme žemle do mléka, bůček vykostíme a pomeleme, vymeleme žemlí (nebo koupíme mleté maso) pozn. kosti použijeme na vývar pro přípravu polévky.... více o Karbanátky

Karbanátky s kapustou

Karbanátky s kapustou

Namočíme žemle do mléka Kapustu uvaříme ve vodě se špetkou sody Kapustu necháme vychladnout Bůček vykostíme a pomeleme, vymeleme žemlí (nebo koupíme... více o Karbanátky s kapustou

Sekaná

Sekaná

Žemle namočíme do mléka Očistíme cibuli, nakrájíme najemno Osmažíme cibuli na oleji dozlatova Bůček vykostíme a pomeleme, vymeleme žemlí (nebo koupíme... více o Sekaná

Bůčková roláda VII.

Bůčková roláda VII.

Jednu třetinu bůčku umeleme, dvě třetiny nakrájíme na kostky, vše smícháme s ostatními surovinami a necháme odležet 12 hodin v chladu. Pak směs... více o Bůčková roláda VII.

Vlašimské řízky

Vlašimské řízky

Vykostěný a kůže zbavený bůček nakrájíme na kousky a umeleme na masovém strojku. Přidáme mléko, strouhaný sýr, důkladně promícháme, v misce přikryjeme... více o Vlašimské řízky

Katův šleh IV.

Katův šleh IV.

Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky. Osolíme, opepříme a pečeme do měkka a podléváme. Přidáme cibuli, česnek (třený), mletou papriku, na nudličky... více o Katův šleh IV.

Katův špalek

Katův špalek

Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a v troubě upečeme doměkka. Přidáme česnek, sladkou papriku, na nudličky pokrájené papriky,... více o Katův špalek

PLNĚNÉ TLAPIČKY

PLNĚNÉ TLAPIČKY

Umletá masa vyšleháme s vodou, pepřem a solí, přidáme strouhanou cibuli, strouhanku a vše ještě promícháme. Z hmoty tvoříme na pomoučněném válu tenké... více o PLNĚNÉ TLAPIČKY

KRUMLOVSKÝ DRAK

KRUMLOVSKÝ DRAK

Do umletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Tvarujeme malé placičky, které opékáme po... více o KRUMLOVSKÝ DRAK

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, hodně naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvičce osmahneme nakrájenou slaninu, zpěníme... více o ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, opečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme . V oleji po opékání... více o ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

Zámecká paštika

Zámecká paštika

Maso umeleme s cibulí, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, vejce, koření, rozdrcený česnek, osolíme a směs důkladně promícháme. Chlebíčkovou formu... více o Zámecká paštika

Bůčkové závitky

Bůčkové závitky

Připravíme jíšku z másla a mouky, rozředíme ji mlékem a za stálého míchání necháme přejít varem. Sýr nakrájený na kostičky přidáme do jíšky a pomalu... více o Bůčkové závitky

Skřivánci na niti

Skřivánci na niti

Z bůčku rozkrojíme co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poklademe kysaným zelím, kolečky klobásky a zatočíme... více o Skřivánci na niti

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme nadrobno pokrájené uzené maso,... více o Nadívaný vepřový bůček

Jitrnicový prejt

Jitrnicový prejt

Vepřové plíce, srdce, ovar nebo tučný bůček uvaříme, nasekáme nebo umeleme na masovém strojku, přidáme drobně nakrájená játra, ve vývaru namočené a... více o Jitrnicový prejt

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Další stránka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

69
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
61
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
60
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
48
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
36
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Moravské kuře Sójové karbanátky Perníčky V.
Žloutkový krém Řízky v ovesných vločkách Výborná tvarohová pomazánka
Těstoviny s kozím sýrem Zapečená ryba s přílohou Bylinkový králík na žampionech
Těstovinový salát s červenou řepou Zapečené palačinky s masem a zeleninou Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Další doporučené ingredience:

Vepřové koleno Vepřové kosti Vepřové kotlety Vepřové kůže Vepřové ledvinky
Vepřové maso Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové nožičky Vepřové ramínko Vepřové sádlo
Vepřový jazyk Vepřový mozeček Vepřový perkelt Vepřový vývar Vermouth
Vermut bitter Vermut Dry Vermut Rosso Vídeňské párky Vinná klobása
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřový bůček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact