• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřové sádlo

Vepřové sádlo

Podobné ingredience

  • Husí sádlo
  • Kachní sádlo
  • Kostka - Šťáva k vepřovému masu
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

80 minut
Jehněčí guláš

Jehněčí guláš

Den předem naložíme maso. Nakrájíme ho na kostky, smícháme s olejem, rozetřeným česnekem, kořením a necháme přes noc v chladu marinovat. Cibuli... více o Jehněčí guláš

80 minut
"Dršťková" polévka z kotrče (masáků, hlívy)

"Dršťková" polévka z kotrče (masáků,…

V kastrolu rozpálíme sádlo (intezita 4/9), přidáme cibuli nahrájenou na kostičky a smažíme do zlatova. Když je cibule osmažená, přidáme nasekaný... více o "Dršťková" polévka z kotrče (masáků, hlívy)

250 minut
Kroupová jelita

Kroupová jelita

Dobře vyprané kroupy uvařte den předem doměkka, asi 30 minut. Propláchněte a nechte okapat. Druhý den je přelijte procezenou krví, dobře promíchejte a... více o Kroupová jelita

15 minut
Škvarková pomazánka s kápií

Škvarková pomazánka s kápií

Škvarkové sádlo dáme do mísy, přistrouháme oloupaná vejce na struhadle s většími slzami, přisypeme na kolečka pokrájené cibulky i s částí zelené natě... více o Škvarková pomazánka s kápií

15 minut
Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Pečené vepřové maso pokrájíme na malé kousky a dáme do mísy, kam dáme i výpek z masa nebo sádlo. Přidáme drobně pokrájenou sterilovanou papriku,... více o Pomazánka z pečeného vepřového masa

50 minut
Zaječí parfait s želé z granátového jablka

Zaječí parfait s želé z granátového…

Nasekanou šalotku zpěňte na rozehřátém sádle. Orestujte nakrájená játra a poduste je - můžete maličko podlít vodou. Do jater přidejte lístky z 1... více o Zaječí parfait s želé z granátového jablka

30 minut
Francúzska cibuľová polievka

Francúzska cibuľová polievka

Všetku cibuľu si nakrájame na polcentimetrové kolieska a len polovicu z nej vložíme do rozpálenej masti. Cibuľu pravidelne miešame, aby sa nám... více o Francúzska cibuľová polievka

120 minut
Škvarkové sádlo

Škvarkové sádlo

Očištěné suché sádlo pokrájíme na kostky cca 1,5 - 2 cm. Sádlo v celku krájíme nejprve na pruhy, které se pak na kostky zhruba stejně velké, dobře a... více o Škvarkové sádlo

120 minut
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou

Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou

Sádlo pokrájíme na kostičky zhruba stejně velké a dáme do kastrolu. Tam ho zahříváme na teplotu cca 120 stupňů (více není vhodné, škvaříme zvolna) a... více o Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou

120 minut
Výpečky z remosky po každé jinak

Výpečky z remosky po každé jinak

Maso pokrájíme na kostky, pokud nemáme ořez, který se už většinou krájet nemusí. Pokud zvolíme nebo máme libovější maso (například plec), doporučuji... více o Výpečky z remosky po každé jinak

125 minut
Vepřový perkelt s nokedly

Vepřový perkelt s nokedly

Příprava perkeltu: Cibulku oloupejte a nasekejte nadrobno. V hrnci rozpusťte sádlo. Cibulku zpěňte na rozehřátém sádle. Vepřové maso nakrájejte a... více o Vepřový perkelt s nokedly

60 minut
Koláč Schiacciunta

Koláč Schiacciunta

Smíchejte vejce, cukr a sádlo. Přidejte jedlou sodu a kůru z citronu. Postupně přisypávejte hladkou mouku a rukama vytvořte lepivé těsto. Do těsta... více o Koláč Schiacciunta

180 minut
Vepřové na rozmarýnu a pepři

Vepřové na rozmarýnu a pepři

Do pečicí nádoby vložte omyté vepřové maso, přidejte rozmarýn, sůl, pepř, rozpůlené stroužky česneku a nakonec vmíchejte sádlo a trochu vody. Troubu... více o Vepřové na rozmarýnu a pepři

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Na sádle orestujte nasekanou cibuli a kostky uzeného. Vmíchejte nakrájenou plec, osolte, opepřete a orestujte. Podlijte vodou, zredukujte, zaprašte... více o Segedínský guláš - F.O.O.D.

50 minut
Sádlová pomazánka

Sádlová pomazánka

Sádlo nakrájejte na kostky. Hrnec dejte na mírný plamen a vložte sádlo. Když pustí trochu tuku, přidejte bobkový list, jalovec a občas promíchejte... více o Sádlová pomazánka

150 minut
Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Hovězí maso nakrájejte na kostky, lehce opepřete, zalijte částí červeného vína, přidejte trošku rozmarýnu, tymiánu a rozmačkanou polovinu paličky... více o Hovězí po burgunsku

Pepanovy chleby k pivu

Pepanovy chleby k pivu

Chleba nakrájíme na plátky, potřeme sádlem se škvarky nebo škvarkovým sádlem, osolíme, posypeme pokrájenou naťovou cibulkou a pokapeme tekutým... více o Pepanovy chleby k pivu

Škvarkové placky se zakysanou smetanou

Škvarkové placky se zakysanou smetanou

Vlažné mléko smícháme s cukrem, droždím, lžící hladké mouky a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme zbylou mouku, přidáme škvarky, vejce, zakysanou... více o Škvarkové placky se zakysanou smetanou

45 minut
Lečo se smetanovou omáčkou

Lečo se smetanovou omáčkou

Papriky omyjeme a nakrájíme na proužky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostky nebo čtvrtky, jsou-li malá, koktejlová, která jsou nejvhodnější.... více o Lečo se smetanovou omáčkou

Kořeněný paprikový bok

Kořeněný paprikový bok

Vepřový bůček pokrájíme na slabší (cca 1 cm) plátky, které dáme na plech, osolíme, zaprášíme paprikou, okořeníme dle chuti chilli pastou, česnekem,... více o Kořeněný paprikový bok

Škvarkové placky s jogurtem

Škvarkové placky s jogurtem

Mouky smícháme v míse se solí a uprostřed uděláme důlek, do kterého dáme žloutek, rozdrobíme kostku droždí, kterou posypeme cukrem a zalijeme mlékem.... více o Škvarkové placky s jogurtem

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Do pomalého hrnce dáme trochu rozpuštěného sádla nebo oleje, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, maso nakrájené na kostičky, sůl, koření a promícháme.... více o Segedínský guláš z pomalého hrnce

90 minut
Pánská bábovka

Pánská bábovka

Cibuli, česnek a 10 dkg anglické slaniny pokrájíme najemno. Točeňák nastrouháme. Všechno promícháme s mletým masem, přidáme vejce, strouhanku a... více o Pánská bábovka

Zeleninovo-pivní pečeně

Zeleninovo-pivní pečeně

Maso osolíme a okmínujeme a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Pak ho dáme do vymazaného pekáčku s pokrájenou cibulí, česnekem, rajčaty a... více o Zeleninovo-pivní pečeně

Dědovy škubánky na slano

Dědovy škubánky na slano

Oloupané brambory pokrájíme, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit doměkka. Po uvaření slijeme část vody, množství, které v bramborách ponecháme, nám... více o Dědovy škubánky na slano

10 minut
Hemenex po mexicku

Hemenex po mexicku

Na pánvi rozpálíme sádlo a rozprostřeme šunku (tak, aby byla pokrytá celá pánev). Šunku necháme asi 2 minuty smažit a poté polijeme vejci. Hned potom ... více o Hemenex po mexicku

20 minut
Cibulové zelí

Cibulové zelí

Cibuli pokrájíme na proužky. Cuketu nastrouháme nahrubo. Řapíkatý celer na menší kousky. Na sádle zpěníme cibulku. Jakmile je sklovitá, stáhneme ji na... více o Cibulové zelí

240 minut
Hovězí guláš pro chlapy

Hovězí guláš pro chlapy

V nižším hrnci s větším průměrem rozehřejeme vepřové sádlo, na které přidáme nahrubo nakrájenou cibuli. Ztlumíme plamen (na elektrice cca stupeň č. 2)... více o Hovězí guláš pro chlapy

100 minut
Hovězí gulášek

Hovězí gulášek

Maso nakrájíme na menší kostičky, cibuli na půlkolečka a česnek na plátky. Sporák zapneme na č. 6. Vepřové sádlo vložíme do hrnce a na něm krátce... více o Hovězí gulášek

40 minut
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

Maso nakrájíme na cca centimetrové plátky, naklepeme a naložíme přes noc do soli, pepře a česneku. Před smažením ho na chvíli vyndáme z ledničky (aby... více o Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

90 minut
Yorkšírský puding ala DoPe

Yorkšírský puding ala DoPe

Rozmícháme mouku a sůl, uděláme důlek, do nej dáme vejce, mícháme a pomalu přiléváme mléko. Mícháme alespoň 10 minut. Těsto necháme jednu hodinu... více o Yorkšírský puding ala DoPe

60 minut
Fleky se zelím

Fleky se zelím

Hlávku ranného zelí nakrájím na kousky 1-2 cm. Dám do kastrólu, podliju vodou, přidám domácí sádlo (dá tomu chuť), masox, sůl a pepř. Zelí dusím do... více o Fleky se zelím

60 minut
Zelňáky jihočeské

Zelňáky jihočeské

Všechny ingredience zamícháme dohromady, až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hledké mouce pak válíme placky silné asi 3 mm, z nich vykrajujeme... více o Zelňáky jihočeské

30 minut
Zemákové kotletky

Zemákové kotletky

Nastrouhané brambory vložte do mísy, usmažte 8 středně velkých cibulí (na drobno pokrájených) na vepřovém sádle do zlatova, promíchejte s brambory,... více o Zemákové kotletky

50 minut
Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Posléze jazyky vyndáme a necháme odpočinout... více o Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

30 minut
Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

Segedinský salát a toast s bylinkovým…

Kysané zelí vložíme do hrnce s horkou vodou a 10minut povaříme. Poté scedíme a necháme vychladnout. Na pánvi si zpěníme cibuli na sádle, přidáme na... více o Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

60 minut
Kapustníky

Kapustníky

1. Do hrnce dáme olej a cukr, který necháme zkaramelizovat. Přidáme nadrobno nakrájenou kapustu, podlejeme trochou vody a dusíme. Dochutíme skořicí,... více o Kapustníky

120 minut
Fazolová rodinná polévka

Fazolová rodinná polévka

Vylepšený rodinný recept na fazolačku. Moje oblíbená fazolová polévka, kterou vařím ve velkém hrnci a máme ji pak na cca 4 dny, takže množství, které... více o Fazolová rodinná polévka

35 minut
Sádloví černoušci

Sádloví černoušci

Sádlo rozpustíme. Do mísy si nasypeme mouku, cukr a kvalitní kakao holandského typu, promícháme a přiléváme rozpuštěné sádlo, vařečkou a potom rukou... více o Sádloví černoušci

20 minut
Karbanátky z jiker

Karbanátky z jiker

Jikry společně se syrovým rybím masem v poměru 1:1 posekáme ve strojku společně s kořením na polotuhou hmotu. Tak se zbavíme i eventuálních malých... více o Karbanátky z jiker

30 minut
Restované vepřové v křenové marinádě a česneku

Restované vepřové v křenové marinádě…

Nejprve si připravíme marinádu. Do misky nalijeme olej, přidáme křen, křenovou hořčici, rajčatový protlak, sůl, pepř a majoránku (takové univerzální... více o Restované vepřové v křenové marinádě a česneku

Korejská pórková polévka

Korejská pórková polévka

Maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme do misky a přidáme sůl, cukr, zázvor, ocet a rozšlehané vejce. Dáme do lednice na 20 minut odležet. Vývar... více o Korejská pórková polévka

120 minut
Vařený hrách

Vařený hrách

Přebraný, propláchnutý hrách, předem namočíme (ideálně přes noc). Druhý den pokud hrách absorboval příliš vody dolejeme vodu tak, aby byl hrách plně... více o Vařený hrách

Neapolská slaná bábovka (Tortano)

Neapolská slaná bábovka (Tortano)

Z droždí, trochy vlažné vody a lžicky cukru necháme vzejít kvásek. Smícháme mouku, sádlo, strouhaný sýr, pepř, sůl. Přidáme kvásek, po částech... více o Neapolská slaná bábovka (Tortano)

5 minut
Česnečka vojenská

Česnečka vojenská

Prolisovaný česnek vložíme do misky s dalšími ingrediencemi a zalijeme vařící vodou Po vychladnutí provedeme konzumaci. Dobrou chuť!... více o Česnečka vojenská

Lepény

Lepény

Vytvoříme kvásek z cukru, 100ml vlažného mléka a droždí. Do prosáté mouky dáme vejce, sůl, sádlo, zbytek vlažného mléka a kvásek. Vypracujeme těsto a... více o Lepény

15 minut
Mazanec do domácí pekárny

Mazanec do domácí pekárny

Ingredience smícháme do pečící nádoby a pečeme na program "Sweet", nebo na 1. Program základní. Rozinky a mandle je dobré společně ještě před použitím... více o Mazanec do domácí pekárny

150 minut
Kapustový prívarok podle mě

Kapustový prívarok podle mě

Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek a kmín, zalijeme vývarem, nebo... více o Kapustový prívarok podle mě

Závitky z koňského masa

Závitky z koňského masa

Roštěnku naklepeme a posolíme z obou stran. Z jedné strany lehce popepříme mletým bílým pepřem, posypeme drceným kmínem a potřeme kremžskou hořčicí(1... více o Závitky z koňského masa

90 minut
králičí paštika

králičí paštika

Králičí maso vykostíme, odblaníme a nakrájíme na proužky. Očistíme a omyjeme mrkve, cibuli oloupeme a obojí nakrájíme na tenká kolečka. Králičí maso... více o králičí paštika

  • 1
  • 2
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

73
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
29
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
27
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
25
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
24
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Kuřecí soté Velikonoční beránek Pomerančové muffiny
Masové kuličky v omáčce z Ikea Karbanátky z ovesných vloček Adžika
Tvarohovo jahodové knedlíky Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní Jogurtovo-jablečná bábovka
Jogurtový koláč s tvarohem Brownies cupcake Bramboráky se zelnou směsí

Další doporučené ingredience:

Vepřová žebírka Vepřové koleno Vepřové kosti Vepřové kotlety Vepřové kůže
Vepřové ledvinky Vepřové maso Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové nožičky Vepřové ramínko
Vepřový bůček Vepřový jazyk Vepřový mozeček Vepřový perkelt Vepřový vývar
Vermouth Vermut bitter Vermut Dry Vermut Rosso Vídeňské párky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřové sádlo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact