• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřové maso

Vepřové maso

Podobné ingredience

  • Dančí maso
  • Drůbeží maso
  • Dušené králičí maso
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Uherský guláš

Uherský guláš

Kysané zelí překrájíme, zalijeme vodou a hned do něho přidáme omyté a na kostky krájené uzené maso a stejně krájené vepřové maso. Doplníme na kostičky... více o Uherský guláš

Maso s rýží po balkánsku

Maso s rýží po balkánsku

Maso nakrájíme na 2 cm velké kousky a 10 minut restujeme na oleji. Přidáme koření, rozmačkaný česnek, rajský protlak a horký vývar. Vaříme pod poklicí... více o Maso s rýží po balkánsku

Dřevorubecký guláš II.

Dřevorubecký guláš II.

1/2 kg vepřového masa nakrájíme na nudličky, vhodíme na zpěněnou cibulku /hoodně/, přidáme lžíci podravky / pokud nemám, dávám gulášové koření/ a... více o Dřevorubecký guláš II.

Královská pečeně

Královská pečeně

1. Do misky vložíme nadrobno nakrájené kapary,změklé máslo, jemně nasekanou petrželku, plnotučnou hořčici, přidáme šťávu z jednoho citronu a směs... více o Královská pečeně

Medvědí řízek

Medvědí řízek

Maso naklepeme, obalíme ve strouhance, pak ve vejci a dáme na pánev usmažit. Vyjmeme na talíř, pomažeme hořčicí, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí,... více o Medvědí řízek

30 minut
Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Vepřové maso nakrájané na plátky naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme Worchestrovou omáčkou a osmažíme na oleji.... více o Přírodní vepřové maso

60 minut
Vepřová panenka s ananasem

Vepřová panenka s ananasem

Do připravených otvorů v panence naplníme směs z vepřového masa, ananasu na kostičky, šalvěje, soli a pepře. Zprudka opečeme a necháme zapéct v troubě... více o Vepřová panenka s ananasem

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Řízky naklepeme, osolíme a naložíme do směsi připravené smícháním všech ingrediencí. Necháme 24 hodin v lednici. Smažíme na rozpáleném oleji. Příloha... více o Přírodní řízek

Vepřové maso s bramborami

Vepřové maso s bramborami

Maso opečeme zprudka na olivovém oleji ze všech stran, přilijeme vodu a necháme trochu podusit pod pokličkou. V pekáčku, ve kterém budeme jídlo... více o Vepřové maso s bramborami

Fuschi

Fuschi

Syrové brambory nakrájíme na hranolky, cibuli na půlkolečka, přidáme česnek, sůl a koření. Maso nakrájíme na kostičky a klobásu na kolečka, osmahneme... více o Fuschi

Pikantní přírodní řízek

Pikantní přírodní řízek

Naklepané řízky osolíme a naložíme do směsi, kterou připravíme smícháním všech uvedených ingrediencí. Maso necháme odležet do druhého dne. Usmažíme v... více o Pikantní přírodní řízek

Vepřová živáňská pečeně v alobalu

Vepřová živáňská pečeně v alobalu

Silnější vepřové řízky nebo kotlety bez kosti naklepeme a po obou stranách, osolíme. Brambory oloupeme a rozkrájíme na plátky silné asi 2 mm,... více o Vepřová živáňská pečeně v alobalu

Ostrá a kyselá polévka

Ostrá a kyselá polévka

Houby 20-25 minut před použitím namočíme do horké vody. Pak je procedíme, vymačkáme z nich vodu a zbavíme tvrdých nožiček. Jemně je pokrájíme. Na... více o Ostrá a kyselá polévka

45 minut
Vepřové plněné šunkou a cibulí

Vepřové plněné šunkou a cibulí

V očištěných plátcích vepřového masa prožízneme kapsy, které plníme směsí pokrájené šunky a cibule. Maso sepneme párátky, osolíme a poprášíme kari... více o Vepřové plněné šunkou a cibulí

Athénská jehla

Athénská jehla

Maso nakrájíme na kostky, posypemem kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli, slaninu,... více o Athénská jehla

60 minut
Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme pivem a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec necháme vydusit šťávu,... více o Vepřové maso na kmínu a pivu

30 minut
Maso po anglicku

Maso po anglicku

Usmažíme slaninu s cibulkou, po třech minutách vyjmeme osmaženou cibulku se slaninou a tuto směs vložíme do misky. Přilijeme olej. Rozpálíme ho, poté... více o Maso po anglicku

Gyros

Gyros

OMÁČKA TZAZIKI: Prolisujeme 2 stroužky česneku. Omyjeme okurku a nahrubo nastrouháme. Smícháme dohromady tvaroh, okurku, česnek a smetanu. Maso... více o Gyros

Kotlík čarodějky Andrey

Kotlík čarodějky Andrey

Maso pokrájíme na nudličky, osolíme a prudce opečeme na oleji. Když se vytvoří kůrčička, přidáme rajčata pokrájená na osminky a papriky na nudličky,... více o Kotlík čarodějky Andrey

Vepřové s jablky na kmíně

Vepřové s jablky na kmíně

Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky,... více o Vepřové s jablky na kmíně

Velikonoční roláda s hlavičkovou nádivkou

Velikonoční roláda s hlavičkovou…

Maso si upravíme do tvaru plátu a důkladně ho osolíme. Uvaříme si 0,2 l vývaru z uzeného masa a uvařené uzené nakrájíme na kostičky. Smícháme si... více o Velikonoční roláda s hlavičkovou nádivkou

Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)

Salát ze syrových prasečích uší …

Okurka a zelí se nakrájí na velmi tenké proužky. Prasečí ouška se též nakrájí na tenké proužky, ouška jsou vlastně jemná chrupavka, která je potažená... více o Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)

Maso na dovolenou

Maso na dovolenou

Maso nakrájíme na menší kousky a plníme sklenice. Přidáme sůl, vodu a sklenici uzavřeme na sterilování. Vaříme 1. den 90 minut. Druhý den stačí 1... více o Maso na dovolenou

Dodinčin hrnek

Dodinčin hrnek

Cibuli pokrájíme na kolečka a poklademe na dno pekáče. Na tuto vrstvu položíme naklepané řízky, na ně plátky sýra, okořeníme pepřem, osolíme a... více o Dodinčin hrnek

Vepřové maso dušené v zelí

Vepřové maso dušené v zelí

Nakrájenou cibuli necháme zpěnit, přidáme na kousky nakrájené maso, osolíme a dusíme. Mezitím nakrájíme zelí, přidáme k masu a dusíme. Zaprášíme... více o Vepřové maso dušené v zelí

Hradecké koule

Hradecké koule

Maso umeleme spolu s játry, přidáme pepř a česnek utřený se solí. Žemli namočenou v mléce a vymačkanou přidáme spolu s vejcem a propracujeme.... více o Hradecké koule

Zadělávaný vepřový jazyk

Zadělávaný vepřový jazyk

Omyté jazyky dáme vařit spolu s očištěnou zeleninou a cibulí a solí. Měkké jazyky očistíme, oddělíme podjazyčí, oloupeme a nákrájíme na široké nudle... více o Zadělávaný vepřový jazyk

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Omytá kolena dáme vařit (nejlépe do papiňáku) s vodou spolu s oloupanou cibulí, česnekem, kořením a solí. Křen smícháme se strouhaným jablkem, octem a... více o Ovarové koleno s jablkovým křenem

Fazole podle Chozého

Fazole podle Chozého

Maso nakrájíme na kostky asi 1,5x1,5 cm, orestujeme na tuku, okořeníme a osolíme dle chuti. Předem namočené fazole přidáme i s vodou, ve které byly... více o Fazole podle Chozého

Sibiřské pelmeně

Sibiřské pelmeně

Mleté maso řádně promícháme s kořením a cibulí pokrájenou na drobné kotičky. Z vyváleného nudlového těsta, které 1 hodinu odpočívalo v chladu,... více o Sibiřské pelmeně

Zagrebački odrezak - záhřebský řízek

Zagrebački odrezak - záhřebský řízek

Vepřové řízky naklepeme,osolíme a poklademe plátkem šunky a sýra, řízek přeložíme na polovinu, okraje ještě sklepeme. Řízky obalíme v mouce,vejci a... více o Zagrebački odrezak - záhřebský řízek

Japonské Šumai

Japonské Šumai

Zelné listy uvaříme ve vodě, necháme zchladnout a nasekáme je nadrobno. Cibuli také drobně nasekáme. Oboojí dáme osušit do lněné utěrky. Mleté vepřové... více o Japonské Šumai

Sékelský guláš

Sékelský guláš

Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky a mírně osolíme. Na polovině oleje osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme oba druhy papriky... více o Sékelský guláš

Vepřové na medu s pečenými brambory a jablky

Vepřové na medu s pečenými brambory a…

Vepřové maso nařežeme na povrchu na tenké plátky, přibližně do poloviny hloubky tuku, vetřeme rovnou polévkovou lžíci soli a 2 lžíce oleje a hodně... více o Vepřové na medu s pečenými brambory a jablky

Tajemství Petra Voka

Tajemství Petra Voka

naklepané řízky posypeme solí, pepřem a kari kořením, opečeme na másle 4-6 minut po každé straně do výpeku přidáme lžíci másla a žampiony, které... více o Tajemství Petra Voka

Cikánský tokáň

Cikánský tokáň

Na oleji osmahneme cibuli, česnek, přidáme slaninu, necháme zesklovatět, přidáme na nudličky nakrájené maso, rychle opečeme, stáhneme z plamene,... více o Cikánský tokáň

Maso na pánvi

Maso na pánvi

Vepřové maso opláchneme osušíme a nakrájíme na proužky. Celer očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Na pánvi a na... více o Maso na pánvi

Hovězí balenka plněná

Hovězí balenka plněná

Hovězí plátek dobře naklepeme na menší placičku. Mleté vepřové maso osolíme, přidáme osmaženou cibuli a namažeme na plátek. Ten stočíme a pevnou nití... více o Hovězí balenka plněná

Vepřové maso s celerem po řecku

Vepřové maso s celerem po řecku

Na tuku osmahneme do zlatova pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme... více o Vepřové maso s celerem po řecku

Cikánský guláš III.

Cikánský guláš III.

Na oleji opečeme nadrobno nakrájenou slaninu. Když slanina zesklovatí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájené stroužky česneku.... více o Cikánský guláš III.

Krvavý prejt

Krvavý prejt

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, osmahneme hrubě posekané škvarky nebo maso. Odstavíme, přidáme předem uvařené kroupy, krevní tučnici,... více o Krvavý prejt

90 minut
Velikonoční roláda s nádivkou

Velikonoční roláda s nádivkou

Maso si upravíme do tvaru plátu a důkladně ho osolíme. Uvaříme si 0,2 l vývaru z uzeného masa a uvařené uzené nakrájíme na kostičky. Smícháme si... více o Velikonoční roláda s nádivkou

slavnostní paštika

slavnostní paštika

Vepřové maso, telecí játra, polovinu husích jater a polovinu slaniny umeleme, přidáme žemli namočenou ve víně a znovu umeleme. Vmícháme vejce, koření... více o slavnostní paštika

Flamendr II.

Flamendr II.

Vepřové maso nakrájíme na kostky a den předem osolíme a zakapeme worcesterem. Druhý den osmažíme dohněda cibuli, osmahneme maso, pridáme nakrájené... více o Flamendr II.

45 minut
Brokolicová omáčka s vepřovými plátky

Brokolicová omáčka s vepřovými plátky

Cibulku a pórek si osmahneme na olivovém oleji, plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na pávni s rostlinným... více o Brokolicová omáčka s vepřovými plátky

Karbanátky z hlívy ústřičné

Karbanátky z hlívy ústřičné

Hlívu nakrájíme na velmi drobné kostičky, do mísy připravíme namleté maso, k němu přidáme hlívu, nastrouhané brambory (brambory nastrouháme na středně... více o Karbanátky z hlívy ústřičné

90 minut
Vepřové  na šlehačce

Vepřové na šlehačce

Vepřové maso (kýta, krkovice, ramínko) nakrájíme na menší plátky (použijeme 2 na porci). Naklepeme mírne paličkou, osolíme, opepříme a necháme chvíli... více o Vepřové na šlehačce

60 minut
Vepřové po italsku

Vepřové po italsku

Maso naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso, opepříme, orestujeme a dusíme v papiňáku do měkka. Maso vyjmeme. Do... více o Vepřové po italsku

Bažant dušený na víně

Bažant dušený na víně

Rozehřejeme máslo, přidáme na kostičky pokrájené vepřové maso, očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme... více o Bažant dušený na víně

90 minut
Holandská polévka

Holandská polévka

Všechny ingredience nakrájíme na úzké nudličky, pórek na kolečka. Maso osmažíme na másle, zalijeme asi litrem vody, přidáme mrkev, petržel, celer,... více o Holandská polévka

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

75
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
41
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
41
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
36
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
34
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Čočka po orientálsku Tvarované velikonoční pečivo Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou Špenátová polévka slavnostní Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Bramborové placky s povidly a mákem Croissanty s čokoládou Fofr perník
Trhanec podle Zdeňka Pohlreicha Domácí müsli tyčinky Čočková polévka

Další doporučené ingredience:

Vepřová plec Vepřová slanina Vepřová šunka Vepřová tlačenka Vepřová žebírka
Vepřové koleno Vepřové kosti Vepřové kotlety Vepřové kůže Vepřové ledvinky
Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové nožičky Vepřové ramínko Vepřové sádlo Vepřový bůček
Vepřový jazyk Vepřový mozeček Vepřový perkelt Vepřový vývar Vermouth
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřové maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact