• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřové kůže

Vepřové kůže

Podobné ingredience

  • Kostka - Šťáva k vepřovému masu
  • Krůtí kůže
  • Losos bez kůže
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

125 minut
Domácí jitrnice

Domácí jitrnice

Připravte si 2 velké hrnce. Vepřový bok a lalok uvařte doměkka, zvlášť uvařte doměkka i plíce, asi 1 hodinu. Žemle nakrájejte na drobné kostičky,... více o Domácí jitrnice

250 minut
Kroupová jelita

Kroupová jelita

Dobře vyprané kroupy uvařte den předem doměkka, asi 30 minut. Propláchněte a nechte okapat. Druhý den je přelijte procezenou krví, dobře promíchejte a... více o Kroupová jelita

Sulc - recept po babičce

Sulc - recept po babičce

Na přípravu sulcu používáme suroviny, které po tepelné úpravě "klihovatí" - nožičky, hlavy, kůže, kolínka atd. Množství surovin záleží na tom, kolik... více o Sulc - recept po babičce

Moravská jitrnice

Moravská jitrnice

Všechno maso uvaříme a necháme trochu vychladnout. Potom rozebereme, jazyk očistíme, a vše umeleme na větších očkách masovém strojku, nebo posekáme... více o Moravská jitrnice

Luncheon meat

Luncheon meat

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme rychlosůl, dobře promícháme a necháme v chladu stát do druhého dne. Druhý den najemno pomeleme. Dáme vařit kůže do... více o Luncheon meat

Cassoulet

Cassoulet

Nakrájené kůžičky rozvaříme ve vodě. Den předem namočené fazole uvaříme do měkka a smícháme s rozvařenými kůžičkami. Osolíme. Na sádle opečeme skopové... více o Cassoulet

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka. Maso vykostíme a necháme... více o Domácí tlačenka

Domácí huspenina

Domácí huspenina

Maso z hlavy, nožiček i kůži omyjeme v teplé vodě, očistíme a dáme vařit, nejlépe do tlakového hrnce. Přidáme jednu cibuli, sůl, kuličky pepře a... více o Domácí huspenina

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

Poslední sledované recepty

133
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
61
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
35
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Nedávno navštívené recepty:

Pudink se šlehačkou Buchta z pomazánkového másla Pletýnky, uzly
Vánoční švestková omáčka z Brtnice Gnocchi se špenátovo-smetanovou omáčkou Zeleninová polévka s pohankou
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou Cuketové placky II. Nutelový dort II.
Koláčky s drobenkou Piña colada / Koktejly Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Další doporučené ingredience:

Vepřová pečeně Vepřová plec Vepřová slanina Vepřová šunka Vepřová tlačenka
Vepřová žebírka Vepřová žebra Vepřové koleno Vepřové kosti Vepřové kotlety
Vepřové ledvinky Vepřové maso Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové nožičky Vepřové ramínko
Vepřové sádlo Vepřový bůček Vepřový jazyk Vepřový mozeček Vepřový perkelt
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřové kůže
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact