• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Tuk

Tuk

Podobné ingredience

  • Cukrářský tuk
  • Kokosový tuk
  • Rostlinný tuk
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Trvanlivý krém do čehokoliv

Trvanlivý krém do čehokoliv

Tuk rozehřejeme, až vychladne zašleháme mixérem salko. Šleháme, dokud není krém s tukem smíchán. Použití do čehokoliv, do vánočního cukroví, nekazí se... více o Trvanlivý krém do čehokoliv

Křehký vánoční závin

Křehký vánoční závin

Z prosáté osolené mouky oleje a vlažného mléka připravíme vláčné těsto. Necháme alespoň 2 hodiny v chladu. Poté těsto rozválíme na 2 části, vyválíme... více o Křehký vánoční závin

Plněné košíčky

Plněné košíčky

Uděláme těsto, naplníme formičky košíčků a upečeme. Ve vodní lázni svaříme smetanu a přidáme ostatní, necháme vychladnout, plníme košíčky a poléváme... více o Plněné košíčky

Čokoláda ze "zbytků"

Čokoláda ze "zbytků"

Ve vodní lázni rozpustíme tuk, přídáme cukr smíchaný s kakaem a solamylem a mícháme, až je hmota hladká. Přidáme vše co doma najdeme z výše uvedených... více o Čokoláda ze "zbytků"

Medoví ježci

Medoví ježci

V mléce rozpustíme tuk, med, přidáme cukr a vejce, vmícháme mouku s práškem. Upečeme na plechu vyloženém pečicím papírem a necháme vychladnout do... více o Medoví ježci

Nutelové rohlíčky II.

Nutelové rohlíčky II.

Do mísy s moukou a kváskem přidáme ostatní přísady, vypracujeme hladké těsto a necháme 20minut odpočinout. Pak ho rozdělíme na kusy (podle toho, jak... více o Nutelové rohlíčky II.

Řecké koláčky

Řecké koláčky

Rostlinný tuk nebo máslo utřeme s moučkovým cukrem, žloutky a půl lžičky pomerančové kůry. Přidáme mouku, vypracujeme těsto, necháme ho v lednici... více o Řecké koláčky

Dort mašinka

Dort mašinka

**Korpus:** žloutky utřeme s cukrem a vodou do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, mouku smícháme s práškem do pečiva (chceme-li tmavý korpus,... více o Dort mašinka

Perníčky - čerti

Perníčky - čerti

Všechny suroviny zpracujeme a vyválíme na cca 0,3 cm plát. Formičkou ve tvaru čerta vykrajujeme tvary a klademe na pečící papír na plech. Ještě před... více o Perníčky - čerti

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Uvaříme 4 vejce natvrdo. Na tuku zpěníme cibulku, přidáme kostku špenátu, podlijeme trochu vodou a necháme rozpustit až k varu. Osolíme, opepříme. Do... více o Špenátová polévka slavnostní

Rybí šátečky

Rybí šátečky

Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku, posypeme sladkou paprikou, přidáme lečo, kečup, česnek a sůl. Vše společně podusíme, přidáme pokrájené rybí... více o Rybí šátečky

Linecké se solamylem

Linecké se solamylem

Na vál prosijeme mouku, přidáme solamyl a ostatní ingredience. Zpracujeme těsto, můžeme nechat odpočinout v chladu. Pak vyválíme a vypichujeme různé... více o Linecké se solamylem

Kokosové ze strojku

Kokosové ze strojku

Zpracujeme na vále, v mikrotenu necháme odpočinout třeba i do dalšího dne. Pak strojkem (nejlépe přes hvězdičku) vytláčíme tvary (malé tyčinky nebo je... více o Kokosové ze strojku

Ořechové oválky

Ořechové oválky

Suroviny zpracujeme na vále, až je těsto vláčné, hebké. Necháme v mikrotenu uležet v lednici do dalšího dne. Pak nejlépe v mikrotenu vyválíme plát asi... více o Ořechové oválky

Dvojbarevné kosočtverce - nepečené

Dvojbarevné kosočtverce - nepečené

Máslo s cukrem třeme do pěny, přidáme žloutky - třeme. Nakonec po dávkách přimícháváme sušené mléko. Po řádném zpracování rozdělíme těsto napůl. Jednu... více o Dvojbarevné kosočtverce - nepečené

Jablkový koláč se sněhem

Jablkový koláč se sněhem

Do mísy dáme hladkou mouku, krystalový cukr, vejce, vanilkový cukr, rozpuštěný tuk a mléko. Vypracujeme těsto a necháme odpočinout. Jablka nastrouháme... více o Jablkový koláč se sněhem

Královské zapékané brambory se šunkou a pórkem

Královské zapékané brambory se šunkou…

Brambory nakrájíme na plátky a lehce předvaříme, plech vymažeme tukem. Pórek, šunku, tvrdý sýr nakrájíme na kostičky a společně promícháme, přidáme... více o Královské zapékané brambory se šunkou a pórkem

Tříbarevné pletýnky

Tříbarevné pletýnky

Všechny ingredience vymícháme v hladké nelepivé těsto, které přikryjeme a v teple necháme 20 minut odpočinout.Vykynuté těsto rozválíme na pomoučené... více o Tříbarevné pletýnky

Švestkový koláč IV.

Švestkový koláč IV.

Do mísy vsypeme mouku, přidáme sůl, cukr a promícháme, přilijeme vlažné mléko a rozpuštěný tuk, přidáme jedno vejce a rozdrobíme kostku droždí.... více o Švestkový koláč IV.

Karamelové košíčky

Karamelové košíčky

Vypracujeme těsto a necháme odležet. Potom těsto vtlačujeme do formiček a upečeme. Plníme karamelovým krémem, ozdobíme hnědou a bílou čokoládovou... více o Karamelové košíčky

Sekané houbové řízky

Sekané houbové řízky

Očištěné, omyté a na plátky nakrájené houby dusíme cca 10 min. na másle s jemně nasekanou cibulí, přidáme v mléce namočenou, vymačkanou žemli, vejce,... více o Sekané houbové řízky

Bramborové placky III.

Bramborové placky III.

Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme škvarky, česnek utřený se solí, majoránku, vejce a mouku tak, aby vzniklo vláčné těsto. Vyválíme tenké kulaté... více o Bramborové placky III.

Punčové rohlíčky

Punčové rohlíčky

Vypracujeme těsto a necháme odležet. Potom vykrajujeme rohlíčky a upečeme. Na rohlíčky namažeme náplň a máčíme v čokoládové polevě.... více o Punčové rohlíčky

Jablečný koláč od Sněhurky

Jablečný koláč od Sněhurky

Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na půl hodiny do chladu. Poté z... více o Jablečný koláč od Sněhurky

Babiččiny krájance z Hroznové Lhoty

Babiččiny krájance z Hroznové Lhoty

Je to babičkovský recept, takže předem upozorňuji, že množství ingrediencí se může měnit, např. mouka, mléko. Musíme poznat, až bude těsto "akorát" a... více o Babiččiny krájance z Hroznové Lhoty

Bábovičky s kokosovou náplní

Bábovičky s kokosovou náplní

Těsto nakrájíme na stejné kousky a vtlačujeme je do malých báboviček. Přendáme je na plech, vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a dobleda je upečeme.... více o Bábovičky s kokosovou náplní

Ledová čokoláda

Ledová čokoláda

Tuk,čokoládu a kakao rozpustíme ve vodní lázni. Vejce s oběma cukry ušleháme do husté pěny(nejlépe ve šlehači). Do ušlehaných vajíček vešleháme... více o Ledová čokoláda

Kakaové oválky s kokosovým krémem

Kakaové oválky s kokosovým krémem

Utřeme tuk s vejcem a přidáme ostatní a vypracujeme těsto, které necháme odpočinout. Vykrajujeme oválky a pečeme. Krém: mléko s cukrem uvedeme do varu... více o Kakaové oválky s kokosovým krémem

Žloutková kolečka

Žloutková kolečka

Zpracujeme těsto, vyválíme, vykrájíme kolečka. Upečeme do růžova. Polovinu koleček polejeme žloutkovou polevou. Necháme zaschnout. Krémem naplníme... více o Žloutková kolečka

60 minut
Plněné ořechy IV.

Plněné ořechy IV.

Ořechy: vše zpracujeme na vále v těsto. Plníme do suchých ořechových formiček. Pečeme ve středně teplé troubě (cca na 150 °C) a po upečení je ihned... více o Plněné ořechy IV.

Ořechové oválky (BC)

Ořechové oválky (BC)

Mouku prosejeme se sodou, přidáme nastrouhané ořechy, změklý tuk, med, žloutek a tolik jogurtu nebo mléka, aby vzniklo vláčné těsto. To necháme v... více o Ořechové oválky (BC)

Perníčky kokosové  (BC)

Perníčky kokosové (BC)

Mouku smícháme s práškem do perníku a sodou, přidáme kokos, změklý tuk, med, žloutek a vypracujeme vláčné těsto. Podle potřeby přidáme trochu jogurtu... více o Perníčky kokosové (BC)

Mandlové dortíčky (BC)

Mandlové dortíčky (BC)

Ze surovin vypracujeme vláčné těsto, podle potřeby přidáme trochu jogurtu a necháme v chladnu odpočinout. Potom z těsta vyválíme plát a formičkou... více o Mandlové dortíčky (BC)

Kořeněné oříškové placičky (BC)

Kořeněné oříškové placičky (BC)

Prosejeme mouku, přidáme nastrouhané oříšky, změklý tuk, žloutek, med, koření, rum a jedlou sodu. Vypracujeme vláčné těsto do kterého podle potřeby... více o Kořeněné oříškové placičky (BC)

Kakaové hrudky (BC)

Kakaové hrudky (BC)

Ovesné vločky osmahneme a umeleme nebo rozmixujeme. Změklý tuk utřeme se žloutky a medem do pěny. Vmícháme kakao, vločky, jedlou sodu a nakonec pevný... více o Kakaové hrudky (BC)

Karotkové pečivo (BC)

Karotkové pečivo (BC)

Ze všech surovin vypracujeme vláčné těsto, vyválíme plát a formičkou vykrajujeme různé tvary. Pečeme v předehřáté troubě. Ještě horké obalujeme ve... více o Karotkové pečivo (BC)

Florentýnky (BT)

Florentýnky (BT)

Vejce našleháme s cukrem, vmícháme nahrubo pokrájené nebo nadrcené ořechy a nakonec přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na... více o Florentýnky (BT)

Pudinkové do formiček

Pudinkové do formiček

Mlékem a změklým tukem zpracujeme sypké přísady v těsto. Těsto dáme nejméně na půl hodiny odpočinout do mikrotenového sáčku nebo do folie na chladné... více o Pudinkové do formiček

Čokoládové hrudky IV.

Čokoládové hrudky IV.

Rozinky namočím do rumu, aby dostaly dobrou chuť. Oříšky vlašské nasekám nožem na kousky a dám na plech vyložený pečícím papírem. Nechám sušit až... více o Čokoládové hrudky IV.

Dobré a zvláštní ořechy

Dobré a zvláštní ořechy

Vše (včetně celých bílků) vložíme do hrnce a za stálého míchání ohříváme na plotně, až máme mírně tekutou kaši. Na vymazaný plech vysypaný strouhankou... více o Dobré a zvláštní ořechy

Bábovka s margotkou

Bábovka s margotkou

Čokoládu postrouhat a vše smícháme dohromady. Pečeme na 170 °C, horkovzduch asi 50-60 minut.... více o Bábovka s margotkou

Koláč s tvarohem i pro ty, co tvaroh nemusí

Koláč s tvarohem i pro ty, co tvaroh…

Mouku s práškem do pečiva prosijeme na vál, přidáme vše ostatní a vypracujeme těsto. Rozválíme (nejlépe na pečícím papíru) a vyložíme jím dno a asi 2... více o Koláč s tvarohem i pro ty, co tvaroh nemusí

Květáková polévka III.

Květáková polévka III.

Pečlivě opláchnutý květák rozebereme na menší růžičky, zalijeme 1-2 litry vody, trochu osolíme a uvaříme doměkka. Pak přidáme jíšku a ještě vaříme.... více o Květáková polévka III.

Vánoční perníčky od Camm

Vánoční perníčky od Camm

Do misky si dáme med a tuk a rozehřejeme. Na vál dáme mouku, cukr a ostatní suroviny. Přilejeme med s tukem. Zpracujeme těsto a necháme odležet v... více o Vánoční perníčky od Camm

Kávové muffiny s ananasem

Kávové muffiny s ananasem

Bílky vyšleháme na pevný sníh. Změklé máslo nakrájíme na kousky, rozšleháme ho s cukry, olejem a čtyřmi lžícemi horké vody do pěny. Postupně zašleháme... více o Kávové muffiny s ananasem

Vrstvené jablkové řezy

Vrstvené jablkové řezy

Změklý tuk, cukr, žloutky, jogurt a prosetou mouku smícháme s práškem do pečiva a vypracujeme vláčné těsto. Dvě třetiny těsta vyválíme na plát a... více o Vrstvené jablkové řezy

Základní poleva - cukrová, bílá

Základní poleva - cukrová, bílá

Moučkový cukr prosejeme do misky, přidáme vodu a horký rozehřátý tuk a třeme do zhoustnutí. Nahrázením části vody jinou přísadou získáme libovolnou... více o Základní poleva - cukrová, bílá

Kokosová náplň

Kokosová náplň

Mléko přivedeme k varu, přidáme kokos a necháme přejít var. Odstavíme a necháme vychladnout. Potom vmícháme tuk utřený s cukrem.... více o Kokosová náplň

Základní máslový krém

Základní máslový krém

Přidáním různých přísad do základního krému získáme celou řadu dalších druhů krémů. VANILKOVÝ - do základního krému přidáme vanilinový cukr, příp. pár... více o Základní máslový krém

Rozinková náplň (BC)

Rozinková náplň (BC)

Propláchnuté rozinky necháme krátce nabobtnat v horké vodě, potom je slijeme a rozmixujeme nebo umeleme. Přidáme změklý tuk, rum, med a promícháme.... více o Rozinková náplň (BC)

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • ...
  • 30
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

98
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
83
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
61
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
60
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
42
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Rýže kari Mražená káva Rychlá bublanina Hanička
Víno z bezinek Turecká pomazánka z lilku Zapečený nákyp s meruňkami a tvarohem
Cibulová šťávička proti kašli Vločková pomazánka Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou
Lehká tvarohová bublanina Šlehačkový dort s banány Rybí steak

Další doporučené ingredience:

Trvanlivý salám Třešně Třešňovice Třešnový sirup Třezalka
Třezalka-květ Tříbarevné vrtule Třtinový cukr Tučnější uzené maso Tučný tvaroh
Tuk na smažení Tuňák Tuňák - steak Tuňák - ve vlastní šťávě Tuňák v oleji
Tuňákový salát Mexiko Turistický salám Turmeric Tuřín tuzemák
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Tuk
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact