• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sušené mléko

Sušené mléko

Podobné ingredience

  • Acidofilní mléko
  • Kokosové mléko
  • Kondenzované mléko
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Cibulový chléb - střední

Cibulový chléb - střední

Hodinu před dokončením můžete na chléb nasypat mák. WHOLE WHEAT (celozrnná mouka), BAKE (pečení) 5 hodin.... více o Cibulový chléb - střední

Chléb s banány a műsli - střední

Chléb s banány a műsli - střední

Příjemná změna pro zdravou snídani. WHOLE WHEAT (celozrnná mouka) BAKE RAISIN (pečení s rozinkami) 5 hodin. Zdroj: Panasonic... více o Chléb s banány a műsli - střední

Jáhlová (pohanková) kaše nasladko

Jáhlová (pohanková) kaše nasladko

Jáhly spaříme vařicí vodou. V nové vodě přivedeme k varu, mírně vaříme bez míchání 15 minut. Necháme 30 minut dojít na vypnuté plotně pod utěrkou. Po... více o Jáhlová (pohanková) kaše nasladko

Karlovarský rohlík

Karlovarský rohlík

Tento sortiment pekařských výrobků vždy na kvásek nebo všech surovin zamícháním najednou. Nejobvyklejší způsob: 1/3 tekutiny pro zadělání těsta,... více o Karlovarský rohlík

Raffaelo ze sušenek Vlnky

Raffaelo ze sušenek Vlnky

Do vychladlého rozpuštěného tuku přidáme moučkový cukr, sušené mléko a nastrouhané sušenky. Uděláme těsto, z kterého tvoříme kuličky, uvnitř s mandlí... více o Raffaelo ze sušenek Vlnky

Výborné Raffaelo - bezlepkové

Výborné Raffaelo - bezlepkové

Sušenky rozdrobit a smíchat s cukrem, sušeným mlékem, vodou , Herou a kokosem tak, aby těsto drželo dobře pohromadě. Necháme odležet. Z těsta vyválíme... více o Výborné Raffaelo - bezlepkové

Marcipánové kuličky

Marcipánové kuličky

Vše, až na 5 g mandlí, které necháme na ozdobení uděláme těsto. Pokud je řídké, tak přidáme mandle, pokud husté, tak likér. Dáme do fólie a necháme... více o Marcipánové kuličky

Lekníny

Lekníny

Ingredience na vále smícháme, zpracujeme těsto a necháme v chladu odpočinout. Těsto vyválíme na plát, ze kterého vykrajujeme hvězdičky. Polovinu... více o Lekníny

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Všechny ingredience vložím do kastrůlku a ve vodní lázni (pro začínající hospodyně to znamená, že tento kastrůlek vložíme do velkého s vodou a tuto... více o Bílá čokoláda do formiček

Marcipánové cukroví

Marcipánové cukroví

Vypracujeme těsto, vmačkáváme do cukrem vysypaných formiček a lepíme rybízovou marmeládou na linecká kolečka, vrch zdobíme čokoládou.... více o Marcipánové cukroví

Martin koláč

Martin koláč

Upečeme piškoty stejným způsobem: vyšleháme bílek do tuha, postupně přidáváme žloutky a mouku s práškem do pečiva. Do kakaového piškotu přidáme kakao,... více o Martin koláč

30 minut
Sladké placičky

Sladké placičky

Vše smícháme a pečeme v pánvi na lívance. Pečeme na másle, dokud nejsou placičky zlatavé. Na toto množství vyjdou asi 4 placičky, takže jestli chcete... více o Sladké placičky

Mořský dort z marcipánu

Mořský dort z marcipánu

Piškotové těsto: bílky vyšleháme, přidáme krystalový cukr a došleháme. Do sněhu zamícháme žloutky a polohrubou mouku. Vlejeme do vymazané a moukou... více o Mořský dort z marcipánu

60 minut
Čokoládové hrudky II.

Čokoládové hrudky II.

Mléko, sušené mléko, kakao, máslo a cukr dáme do kastrůlku a zahříváme (nevaříme!) až máslo roztaje. Přidáme tolik kokosu, aby se hmota dala tvarovat... více o Čokoládové hrudky II.

Grahamový s klobásou

Grahamový s klobásou

Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední ... více o Grahamový s klobásou

Chléb 100% celozrnný

Chléb 100% celozrnný

Peče se 5 hodin na program celozrnná mouka (v pekárně Panasonic nastavime whole wheat a velikost chleba L).... více o Chléb 100% celozrnný

Sladký rohlík

Sladký rohlík

Rohlík sladký patří do skupiny jemného pečiva pro vysoký obsah cukru a tuku. Je to sortiment sladkého pečiva vhodný ke snídani nebo dětem na... více o Sladký rohlík

30 minut
Výborné Raffaelo II.

Výborné Raffaelo II.

Sušenky rozdrobíme, přidáme cukr, sušené mléko, vodu a Heru. Uděláme těsto, které necháme cca 1/2 hod. v lednici. Potom z toho uděláme kuličky, které... více o Výborné Raffaelo II.

30 minut
Rafaelo V.

Rafaelo V.

Všechny inkredience spojíme v hladkou hmotu.Tvoříme kuličky, do kterých dame lískový oříšek a po té obalíme v kokosu.... více o Rafaelo V.

Mléčná čokoláda

Mléčná čokoláda

Tuk necháme rozpustit ve vodní lázni a smícháme s ostatními ingrediencemi. Lijeme do formiček a necháme v chladu ztuhnout. Po ztuhnutí vyklopíme.... více o Mléčná čokoláda

Bílá čokoláda

Bílá čokoláda

Tuk rozpustíme na mírném ohni, přidáme cukr, promíchaný se solamylem a dobře promícháme. Nakonec vmícháme sušené mléko. Hmotu nalijeme do formiček,... více o Bílá čokoláda

Výborné Raffaelo

Výborné Raffaelo

Sušenky rozdrobíme, přidáme cukr, sušené mléko, vodu a Heru. Uděláme těsto, které necháme cca 1/2 hod. v lednici. Potom z toho uděláme kuličky, které... více o Výborné Raffaelo

40 minut
Sandokanovo oko

Sandokanovo oko

Suroviny na hmotu se rozmíchají v páře. Ingredience na nádivku se smíchají. Suroviny na polevu se nahřejí a smíchají. Na dno umělohmotných dolíků... více o Sandokanovo oko

30 minut
Nepravý marcipán II.

Nepravý marcipán II.

Na vále zpracujeme sušené mléko, cukr, olej, med, tresť a opatrně trošku vody. Pokud je těsto řídké, přidáme cukr nebo sušené mléko. Vyválíme tužší... více o Nepravý marcipán II.

15 minut
Nepravý marcipán

Nepravý marcipán

Vše na vále zpracujeme. Můžeme barvit a tvořit různé tvary. Nebo vysypu formičku kytky mletým cukrem, vtláčím a vyklopím, nechám do druhého dne... více o Nepravý marcipán

Marcipánové čtyřlístky

Marcipánové čtyřlístky

Na vále zpracujeme těsto, které vyválíme na 3 mm a vykrajujeme formičkou čtyřlístky. Z těstem se lépe pracuje mezi fóliemi. Pečeme na papíře. Na... více o Marcipánové čtyřlístky

Domácí čokoláda II.

Domácí čokoláda II.

Na papír přesijeme moučkový cukr, sušené mléko, vanilkový cukr a kakao. Necháme rozpustit tuk a odstavíme z plotny, aby se nám čokoláda nepřipálila.... více o Domácí čokoláda II.

60 minut
Brambory

Brambory

Předem si připravíme bulflery - jednu třetinu mouky, pudinkový prášek, žloutky a vodu smícháme. Bílky vyšleháme v tuhý sníh, zašleháme cukr, lehce... více o Brambory

Marcipánová vajíčka

Marcipánová vajíčka

Cukr prosijeme do mísy, smícháme s mlékem, tukem a medem. Vypracujeme hmotu, která se bude podobat plastelíně. Nachystáme kousky sušeného ovoce a... více o Marcipánová vajíčka

Bílá čokoláda II.

Bílá čokoláda II.

Zpracujeme vše ve vodní lázni. Dá se použít jako čokoláda pro děti nebo do formiček, ale taky se dá použít i na vánoční cukroví.... více o Bílá čokoláda II.

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Do vychlazeného, rozpuštěného tuku zamícháme sušené mléko, moučkový cukr a vodu. Vypracujeme těsto. Na prkénku z něj vyválíme váleček, který nakrájíme... více o Rafaelo IV.

Čokoláda

Čokoláda

Kakao, sušené mléko a prosátý cukr rozmícháme v rozpuštěném tuku ve vodní lázni (dno hrnce je ponořené ve vřelé vodě). Potom naléváme do formiček.... více o Čokoláda

Cigarety

Cigarety

Hmota se zpracuje. Vyválíme tyčinky, které z jednoho konce namáčíme do čokolády. Vzhled připomíná cigarety.... více o Cigarety

Kuličky "Raffaelo" III.

Kuličky "Raffaelo" III.

Do vychladlého rozpuštěného tuku zamícháme sušené mléko, moučkový cukr a vodu. Vypracujeme těsto, na prkýnku z něj vyválíme váleček, který nakrájíme... více o Kuličky "Raffaelo" III.

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

41
Okurkový salát na uskladnění
Okurkový salát na…
28
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Buřty na pivě
Buřty na pivě
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
Jak uchovat cukety na zimu? Známe osvědčené triky!
Jak uchovat cukety na zimu? Známe osvědčené triky!
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
AHA.cz Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!

Ideální podprsenka pro každou ženu? Stylistka prozradila tipy pro malá prsa, asymetrii i svatební den!

Ženy.cz Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Blesk.cz Zpěvačka Monika Absolonová (48): Slzy kvůli rekonstrukci chalupy! Neměla jsem architekta, přiznala

Zpěvačka Monika Absolonová (48): Slzy kvůli rekonstrukci chalupy! Neměla jsem architekta, přiznala

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 10 zákonů karmy: Tipy, co dělat, když chcete od života dostat to nejlepší

10 zákonů karmy: Tipy, co dělat, když chcete od života dostat to nejlepší

Nedávno navštívené recepty:

Rychlá lososová pomazánka Drobenkový koláč s jablky Červená řepa po řecku
Zelná polévka III. Kuře pečené s rýží Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Banánovo - čokoládové řezy Zelná polévka IV. Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky Mrkvový dort Pedro Tudelská zeleninová polévka

Další doporučené ingredience:

Sušená nať Sušená rajčata Sušená šunka Sušené banány Sušené brusinky
Sušené droždí Sušené fíky Sušené houby Sušené hrušky Sušené meruňky
Sušené ovoce Sušené švestky Sušené třešně Sušenka Sušenky
Sušenky BE-BE Sušenky Mila Svařená studená smetana Světlá jíška Světlá poleva
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sušené mléko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact