• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sůl

Sůl

Podobné ingredience

  • Alpská bylinná sůl
  • Bylinková sůl
  • Celerová sůl
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

zelňák

zelňák

Z mouky, vody, prášku do pečiva a zelí zpracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé placky, asi 1 cm silné. Ty na pomoučeném plechu upečeme (po obou... více o zelňák

Chléb a housky na příští ráno

Chléb a housky na příští ráno

Kvasnice míchejte v hrníčku s cukrem dokud se nerozpustí. Mouku dejte do zadělávací mísy, přidejte olej, 1/4 l vody a rozpustěné kvasnice. Těsto... více o Chléb a housky na příští ráno

Zapečená růžičková kapusta s uzeninou

Zapečená růžičková kapusta s uzeninou

Růžičkovou kapustu dobře očištěte a omyjte. Do 3 l vody přidejte sůl a když se začne vařit, vložte růžičkovou kapustu. Vařte ji 8 min. Vodu slijte,... více o Zapečená růžičková kapusta s uzeninou

Lívance z kefíru

Lívance z kefíru

Vše promícháme a smažíme malé lívanečky.... více o Lívance z kefíru

Netradiční koblihy aneb Tvarohové střapáče

Netradiční koblihy aneb Tvarohové…

Všechny suroviny postupně smíchej - nejdříve suché přísady, pak tekuté. V kastrolu nebo fritovacím hrnci rozpal olej. Kávovou lžičkou vykrajuj těsto,... více o Netradiční koblihy aneb Tvarohové střapáče

Pórková krémová polévka

Pórková krémová polévka

Dobře omytý pórek nakrájíme na kolečka, bílou část osmahneme na tuku a zelenou dáme vařit do osolené vody. Vývar zahustíme jíškou, přidáme žloutek,... více o Pórková krémová polévka

Bramborák Oborský

Bramborák Oborský

Brambory ustrouhám a přecedím přebytečnou vodu. Přimíchám mouku, vejce a tvaroh. Osolím a promísím. V pekáči rozpustím polovinu másla a vliju těsto.... více o Bramborák Oborský

Alibušské kuře

Alibušské kuře

Maso omyjeme, naklepeme a vložíme do zapékací misky (nejlépe skleněné), kterou předem trochu vymažeme tukem. Přidáme rozdrcený česnek, kari koření a... více o Alibušské kuře

Fazole podle Chozého

Fazole podle Chozého

Maso nakrájíme na kostky asi 1,5x1,5 cm, orestujeme na tuku, okořeníme a osolíme dle chuti. Předem namočené fazole přidáme i s vodou, ve které byly... více o Fazole podle Chozého

Kroketky ke špenátu

Kroketky ke špenátu

Z bramborového těsta vyválíme válečky, které nakrájíme na tenká kolečka. Do kolečka vložíme nakrájenou uzeninu a nahoru připevníme další kolečko z... více o Kroketky ke špenátu

45 minut
Kotlety na červeném víně

Kotlety na červeném víně

Kotletky očistíme a naklepeme, opepříme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na tuku orestujeme nahrubo nasekanou cibuli, přidáme kotlety a... více o Kotlety na červeném víně

Zlatá brokolicová polévka

Zlatá brokolicová polévka

Brokolici dáme vařit i s kostkou bujonu a brambory do vody, vývar scedíme. Do vývaru přimícháme sýr roztavený ve smetaně a zahustíme moukou. Do... více o Zlatá brokolicová polévka

Zapečené palačinky s kuřecím masem

Zapečené palačinky s kuřecím masem

Na rozpáleném tuku orestujeme cibuli a prsíčka nakrájená na nudličky. Okořeníme paprikou, pepřem, osolíme. Přidáme lečo, sójovou omáčku a podusíme.... více o Zapečené palačinky s kuřecím masem

Kuřecí kapsy se sýrem a olivami

Kuřecí kapsy se sýrem a olivami

Omytá kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme, naplníme strouhaným sýrem a olivami, v půlce přehneme a spojíme pomocí párátek či jehlic. Na tuku... více o Kuřecí kapsy se sýrem a olivami

Sibiřské pelmeně

Sibiřské pelmeně

Mleté maso řádně promícháme s kořením a cibulí pokrájenou na drobné kotičky. Z vyváleného nudlového těsta, které 1 hodinu odpočívalo v chladu,... více o Sibiřské pelmeně

Špenátové špagety s tuňákem

Špenátové špagety s tuňákem

Dáme vařit špagety. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme špenát (může být i drcený), kostku taveného sýra nebo lučiny, osolíme, přidáme tuňáka a česnek.... více o Špenátové špagety s tuňákem

20 minut
Lečo po italsku

Lečo po italsku

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku (zelenou), cuketu, osolíme a krátce podusíme. Mezitím spaříme rajčata, aby... více o Lečo po italsku

Houbové karbanátky II.

Houbové karbanátky II.

Nakrájené houby osolíme, okmínujeme a dusíme na orestované cibuli. K udušeným houbám přidáme v mléce namočenou žemli, okořeníme podle chuti, přidáme... více o Houbové karbanátky II.

Slané tyčinky z bramborového těsta

Slané tyčinky z bramborového těsta

Nastrouhané brambory, mouku a tuk uhněteme rukama v těsto. Necháme vychladit v ledničce. Vyválíme plát o síle asi 3 mm, potřeme jej rozšlehaným vejcem... více o Slané tyčinky z bramborového těsta

Sýrové hubky

Sýrové hubky

Rozválíme listové těsto, potřeme ho vajíčkem, osolíme, posypeme paprikou a kmínem. Rozkrájíme na čtverečky, kolečka či trojúhelníčky různých velikostí... více o Sýrové hubky

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Brambory nastrouháme, vše smícháme. Lžičkou tvarujeme kuličky, které smažíme ve fritovacím hrnci při 170 °C asi 5-7 minut.... více o Bramborové krokety II.

Letní zeleninový salát II.

Letní zeleninový salát II.

Čínské zelí nakrájíme najemno,cibuli nahrubo a papriky a rajčata na kostičky. Zálivku uděláme z octa,oleje,cukru a soli. Nedáváme vychladit!I hned... více o Letní zeleninový salát II.

Slané tyčinky V.

Slané tyčinky V.

Těsto rozválíme, potřeme vajíčkem, posolíme, popaprikujeme a pokmínujeme. Rozkrájíme nožem nebo rádlem a uložíme na vál potřený máslem. Pečeme... více o Slané tyčinky V.

Bramborové krokety se sezamem

Bramborové krokety se sezamem

Oloupané studené brambory jemně nastrouháme, přidáme sůl, pepř, část sezamového semínka, škrobu a vejce. Rychle zpracujeme v těsto. Vlhkou rukou... více o Bramborové krokety se sezamem

Zelná polévka s jablky

Zelná polévka s jablky

Zelí pokrájíme na menší kousky, slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme... více o Zelná polévka s jablky

Housky s rajčaty a cibulí

Housky s rajčaty a cibulí

Rajčata nakrájíme na plátky, cibule na kolečka. Housky rozpůlíme, pokapeme olivovým olejem a obložíme rajčaty a cibulí. Osolíme, opepříme, posypeme... více o Housky s rajčaty a cibulí

Dušené kuře po římsku

Dušené kuře po římsku

Kuřecí maso omyjeme, lehce osušíme, osolíme a necháme odležet. Pak je poprášíme hladkou moukou a opečeme na rozehřátém oleji. Opečené maso vyndáme a... více o Dušené kuře po římsku

Skopová bačovská pečeně

Skopová bačovská pečeně

Maso opereme, odblaníme a odstraníme z něj lůj. Pak je potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Opečeme ve velkém kastrolu na rozehřátém sádle,... více o Skopová bačovská pečeně

HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme.. Přidáme nakrájenou karotku, párek a okurku. Vytvarujeme na měšec a převážeme režnou nití. Vložíme do... více o HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína

VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína

Vepřové maso nakrájíme na velmi tenké plátky (nejlépe se krájí maso zpola zmrzlé), osolíme, posypeme škrobem, vyklepneme vejce a dobře promícháme.... více o VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína

Kuře - Pečené kuře pro labužníky

Kuře - Pečené kuře pro labužníky

Očištěné rozpracované kuře osolíme, opepříme, zakapeme olejem a necháme asi hodinu odležet v chladnu. Pak je v oleji ze všech stran rychle osmahneme.... více o Kuře - Pečené kuře pro labužníky

Domácí chléb II.

Domácí chléb II.

Z droždí, cukru, trošky mouky a vody uděláme kvásek a necháme vzejít. Pak z udaných ingrediencí uděláme těsto, které necháme 1-1,5 hodiny kynout na... více o Domácí chléb II.

Čertíkova pomazánka

Čertíkova pomazánka

Vše smícháme a dochutíme!... více o Čertíkova pomazánka

Rybí filé s rajčatovou omáčkou

Rybí filé s rajčatovou omáčkou

Rybí filé dáme do pekáče. Polijeme máslem osolíme a posypeme petrželkou. Dáme péct do trouby. Uděláme jíšku na cibulce. Zalejeme vodou, chvíli vaříme.... více o Rybí filé s rajčatovou omáčkou

Losos s paprikami

Losos s paprikami

Troubu předehřejte na 200 °C, filety z lososa omyjeme, rozkrájíme na porce, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou, papriky očistíme,... více o Losos s paprikami

Nakládané ryby na kyselo

Nakládané ryby na kyselo

Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme podélně podle páteře a... více o Nakládané ryby na kyselo

Ztracená vejce v bílém jogurtu

Ztracená vejce v bílém jogurtu

Jogurt vlijeme do hlubokého talíře, ochutíme solí a utřeným česnekem. Pak připravíme ztracená vejce a to tak, že do kastrolku dáme asi 2 cm vody,... více o Ztracená vejce v bílém jogurtu

Zimní polévka

Zimní polévka

Česnek jemně nasekáme. Mrkev, tuřín, celer a brambory nakrájíme na malé kostky. Zelí nakrájíme na malé proužky. Česnek, celer, mrkev a tuřín podusíme... více o Zimní polévka

Cikánský řízek II.

Cikánský řízek II.

Maso pokrájíme na kostičky nebo na nudličky a smícháme se všemi přísadami. Hmotu necháme chvilku odležet a na rozpáleném oleji smažíme placky jako... více o Cikánský řízek II.

5 minut
Budapešťská pomazánka

Budapešťská pomazánka

Tvaroh s máslem utřeme do pěny. Přimícháme smetanu, drobně nasekanou cibuli, na malé proužky nakrájenou papriku, ochutíme sladkou paprikou a solí.... více o Budapešťská pomazánka

Zapečená kuřecí prsíčka s nivou

Zapečená kuřecí prsíčka s nivou

Prsíčka rozkrojíme a naklepeme.Trochu osolíme, posypeme kořením a opečeme na oleji po obou stranách. Půlku broskve nakrájíme na měsíčky, poklademe na... více o Zapečená kuřecí prsíčka s nivou

Zagrebački odrezak - záhřebský řízek

Zagrebački odrezak - záhřebský řízek

Vepřové řízky naklepeme,osolíme a poklademe plátkem šunky a sýra, řízek přeložíme na polovinu, okraje ještě sklepeme. Řízky obalíme v mouce,vejci a... více o Zagrebački odrezak - záhřebský řízek

Salát "Hermelín" III.

Salát "Hermelín" III.

Sýr pokrájíme na kostičky, přidáme nudličky papriky, jemně pokrájenou cibuli a vše spojíme zakysanou smetanou. Dochutíme hořčicí, pepřem, citronovou... více o Salát "Hermelín" III.

Kuřecí salát XI.

Kuřecí salát XI.

Čínské zelí nakrájíme na nudličky. Zelenou papriku, rajče, okurek a cibulku nakrájíme nadrobno. Osolíme, opepříme. Necháme odležet. Majonézu smícháme... více o Kuřecí salát XI.

Kuřecí dušená játra

Kuřecí dušená játra

Na oleji na mírném ohni zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme čistá nakrájená játra, pepř a kmín a opékáme. jakmile jsou játra opečená, vyndáme... více o Kuřecí dušená játra

GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

Vepřové maso rozkrájíme na kostky, na rozehřátém tuku je ze všech stran důkladně opečeme, osolíme, opepříme a zalité.vývarem velmi mírně 30 minut... více o GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

Monika Absolonová - Kuřecí Stroganoff

Monika Absolonová - Kuřecí Stroganoff

Na oleji opražíme cibulku, maso nakrájíme na kostičky a přidáme na pánev. Kdo chce, může přidat česnek. Když je maso skoro hotové, nalijeme kečup dle... více o Monika Absolonová - Kuřecí Stroganoff

45 minut
Houbové karbanátky IV.

Houbové karbanátky IV.

Nakrájené houby osolíme, pokmínujeme a dusíme na cibuli. K udušeným houbám přidáme v mléce namočenou žemli, okořeníme podle chuti, přidáme vejce a... více o Houbové karbanátky IV.

Cmunda se škvarky

Cmunda se škvarky

Brambory nastrouháme do mísy, lehce vymačkáme, přebytečnou tekutinu slijeme, přidáme vejce, mouku, sůl, mléko, prolisovaný nebo se solí utřený česnek,... více o Cmunda se škvarky

Kuře s ořechovou omáčkou po Vimpersku

Kuře s ořechovou omáčkou po Vimpersku

Kuře očistíme, omyjeme, rozdělíme na 10 malých porcí a osolíme. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na polovině másla, přidáme kuřecí porce a osmahmeme... více o Kuře s ořechovou omáčkou po Vimpersku

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • ...
  • 380
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Poslední sledované recepty

229
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
51
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
47
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
AHA.cz Vondráčková vyzvedla sestru v domově seniorů: Chtěla ji mít na narozeninách!

Vondráčková vyzvedla sestru v domově seniorů: Chtěla ji mít na narozeninách!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Kuchařová královnou večera! Které další krásky zazářily na oslavě nadace Lilie Khousnoutdinové?

Kuchařová královnou večera! Které další krásky zazářily na oslavě nadace Lilie Khousnoutdinové?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Dominika Myslivcová v Paříži: Překvapení pod Eiffelovkou!

Dominika Myslivcová v Paříži: Překvapení pod Eiffelovkou!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

Nedávno navštívené recepty:

Krevetová polévka Kovbojské fazole Pikantní pečené kuře na rajčatech
Čínská polévka se skleněnými (rýžovými) nudlemi Jogurtová bábovka Jarní polévka s krupicovými nočky
Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová Holandské řízky s nivou Jednoduchá citronová buchta
Kokosové řezy - krémové s polevou Moje sýrovo-šunkové muffiny Zeleninové smoothie s jablkem

Další doporučené ingredience:

Strouhaný křen Strouhaný parmazán Středozemní dressing Střídka Studená voda
Studentská pečeť Suchar Suché sherry Suchý led Suchý salám
Sultánky Sumach Sunar Sunarka Suroviny na oblohu
Sushi rýže Sušená cibule Sušená jablka Sušená máta Sušená nať
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sůl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact