• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Smetol

Smetol

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Věnečky z odpalovaného těsta

Věnečky z odpalovaného těsta

Do vody přidáme pár zrníček soli, smetol a přivedeme do varu. Vmícháme polohrubou mouku a mícháme, dokud se směs nespojí. Necháme vychladnout, občas... více o Věnečky z odpalovaného těsta

Překládané jablkové řezy

Překládané jablkové řezy

Žloutky vymícháme s cukrem, přidáme olej, mléko, prášek do pečiva s moukou a tuhý sníh z bílků. Plech vyložíme naolejovaným alobalem. Navrstvíme na... více o Překládané jablkové řezy

Karamelové tyčinky

Karamelové tyčinky

Moučkový cukr rozpustíme na karamel a postupně přidáme na plátky rozkrájený tuk. Do této směsi pomalu lijeme Salko. Vařime, dokud se směs nespojí a... více o Karamelové tyčinky

Marlenka

Marlenka

Máslo necháme rozpustit a přidáme 2 lžíce medu. Do mísy dáme 2 vajíčka, sodu a smícháme na pánvi s máslem a medem. Stále mícháme, až nám hmota... více o Marlenka

Meruňkové řezy od Jarmily

Meruňkové řezy od Jarmily

Máslo vymícháme s polovinou cukru, žloutky a citronovou kůrou. Z bílků a druhé poloviny cukru vyšleháme tuhý sníh. Do žloutkové hmoty přidáme mouku s... více o Meruňkové řezy od Jarmily

Salajkové věnečky

Salajkové věnečky

Cukr, žloutky a smetol vymícháme, postupně přidáváme salajku, kterou podle návodu smícháme s horkým mlékem a necháme vykynout, vlejeme do mouky. Z... více o Salajkové věnečky

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

149
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
19
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
18
Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!
Nejlepší horká čokoláda…
18
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Nedávno navštívené recepty:

Smažená plněná vejce Slané jednohubky z listového těsta Třešňový koláč II.
Jahodový dort s myškami Čína z kuřecího masa Ořechovo-kávové řezy
Báječné máslové koláčky - nejen svatební Tvarohové koblihy IV. Špenátové těstoviny se sýrem - zapečené
Jednoduché pivní staročeské řízky Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá Ostružinový koláč s broskvemi

Další doporučené ingredience:

Směs oloupaných oříšků a mandlí Smetana Smetana - rostlinná Smetana 12% Smetana ke šlehání
Smetana na vaření Smetanito krém s nivou Smetanový jogurt Smetanový křen Smetanový sýr
Smrkové mladé výhonky Smrkové větvičky Sněhová hmota Sněhové kuličky Sněhové pečivo
Sněhové pusinky Snickers tyčinka Sníh z bílku Snítka kopru Snitka petržele
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Smetol
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact