• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Smetol

Smetol

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Věnečky z odpalovaného těsta

Věnečky z odpalovaného těsta

Do vody přidáme pár zrníček soli, smetol a přivedeme do varu. Vmícháme polohrubou mouku a mícháme, dokud se směs nespojí. Necháme vychladnout, občas... více o Věnečky z odpalovaného těsta

Překládané jablkové řezy

Překládané jablkové řezy

Žloutky vymícháme s cukrem, přidáme olej, mléko, prášek do pečiva s moukou a tuhý sníh z bílků. Plech vyložíme naolejovaným alobalem. Navrstvíme na... více o Překládané jablkové řezy

Karamelové tyčinky

Karamelové tyčinky

Moučkový cukr rozpustíme na karamel a postupně přidáme na plátky rozkrájený tuk. Do této směsi pomalu lijeme Salko. Vařime, dokud se směs nespojí a... více o Karamelové tyčinky

Marlenka

Marlenka

Máslo necháme rozpustit a přidáme 2 lžíce medu. Do mísy dáme 2 vajíčka, sodu a smícháme na pánvi s máslem a medem. Stále mícháme, až nám hmota... více o Marlenka

Meruňkové řezy od Jarmily

Meruňkové řezy od Jarmily

Máslo vymícháme s polovinou cukru, žloutky a citronovou kůrou. Z bílků a druhé poloviny cukru vyšleháme tuhý sníh. Do žloutkové hmoty přidáme mouku s... více o Meruňkové řezy od Jarmily

Salajkové věnečky

Salajkové věnečky

Cukr, žloutky a smetol vymícháme, postupně přidáváme salajku, kterou podle návodu smícháme s horkým mlékem a necháme vykynout, vlejeme do mouky. Z... více o Salajkové věnečky

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Poslední sledované recepty

61
Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă), základní recept
Hedvábná kukuřičná kaše …
47
Šunkové silvestrovské rolky s Lučinou
Šunkové silvestrovské…
39
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
37
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
34
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz Trable kapely Elán: Zasekli se ve výtahu!

Trable kapely Elán: Zasekli se ve výtahu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Nedávno navštívené recepty:

Neapolské nudle Gyros se zeleninou a jogurtovou omáčkou Posvícenské koláče z r. 1900
Pikantule Jemné kuřecí závitky Klasické řízky z mletého masa
Mléčná rýže se skořicí Laskonky pravých Labužníků Omáčka z vepřových jater
Vegetariánský guláš Batátové bramboráky (Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

Další doporučené ingredience:

Směs oloupaných oříšků a mandlí Smetana Smetana - rostlinná Smetana 12% Smetana ke šlehání
Smetana na vaření Smetanito krém s nivou Smetanový jogurt Smetanový křen Smetanový sýr
Smrkové mladé výhonky Smrkové větvičky Sněhová hmota Sněhové kuličky Sněhové pečivo
Sněhové pusinky Snickers tyčinka Sníh z bílku Snítka kopru Snitka petržele
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Smetol
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact