• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Ryby

Ryby

Podobné ingredience

  • Koření na ryby
  • Kyselé ryby
  • Plátky mořské ryby
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

60 minut
Letní rybí polévka

Letní rybí polévka

Připravte vývar. Odřezky ryb dejte do hrnce, přidejte překrojenou mrkev a petržel, rozpůlená rajčata, jednu překrojenou cibuli a 2 stonky řapíkatého... více o Letní rybí polévka

70 minut
Krémová rybí polévka se šafránem

Krémová rybí polévka se šafránem

Fenykl ořízněte, rozpulte a nakrájejte. Nakrájejte i pórek a řapíkatý celer (lístky z fenyklu a celeru si nechte na ozdobu). Orestujte je na másle... více o Krémová rybí polévka se šafránem

Kořeněné grundle-smažené

Kořeněné grundle-smažené

Grundle necháme rozmrazit, propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a vysušíme je ubrouskem. Do igelitového sáčku nasypeme potřebné množství... více o Kořeněné grundle-smažené

Smažené grundle s rajčatovou omáčkou

Smažené grundle s rajčatovou omáčkou

Posekaný česnek necháme na oleji zesklovatět. Přidáme pokrájená rajčata, víno a protlak, promícháme a necháme vařit 5 minut bez poklice. Pak přidáme... více o Smažené grundle s rajčatovou omáčkou

Bouillabaisse-rybí polévka

Bouillabaisse-rybí polévka

Nejprve očistíme ryby. Ty velké nakrájíme na menší kousky. Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme. Pak ji opečeme na rozehřátém oleji. Do směsi... více o Bouillabaisse-rybí polévka

Rybička na pomerančích

Rybička na pomerančích

Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, z druhého okrájíme spirálky kůry a vymačkáme šťávu. Ryby očistíme, položíme na vymaštěný alobal, potřeme... více o Rybička na pomerančích

Špenátový pekáč s rybou

Špenátový pekáč s rybou

Rybí filé (nerozmrazujeme) z obou stran osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Pekáč vytřeme... více o Špenátový pekáč s rybou

Nakládané ryby

Nakládané ryby

Do 5 litrové sklenice vrstvíme zelí a ryby, zalijeme nálevem. Přidáme 5 zrnek celého pepře, 5 zrnek nového koření a 1 bobkový list. Ryby očistíme,... více o Nakládané ryby

15 minut
Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Rybičky zbavím kostiček, přidám máslo, sůl, pepř a citronovou šťávu. Všechno vyšlehám do pěny. Pak přidám cibuli velmi drobně nakrájenou a nastrouhané... více o Rybičková pomazánka II.

Zavináče II.

Zavináče II.

Rybky zbavíme šupin, odřežeme hlavy a řádně opereme. Uděláme lák na 5 kg rybek. 3 l vody v ní rozpustíme 0,3 kg soli. Do 3 l sklenic naskládáme... více o Zavináče II.

Vánoční ryba

Vánoční ryba

Rybu vykostíme a nakrájíme na porce. Do vody dáme sůl, ocet a kousky ryby a táhneme na ohni asi 7 minut. Vyjmeme a uložíme na teplé místo. Do smetany... více o Vánoční ryba

Karbanátky ze syrových ryb na kyselo

Karbanátky ze syrových ryb na kyselo

Ryby očistíme - nevaříme je, zbavíme ploutví, páteře a hlavy. Tak vytvoříme z ryb filety, které pak nameleme na masovém strojku. Přidáme pepř, sůl,... více o Karbanátky ze syrových ryb na kyselo

Nakládané rybí karbanátky

Nakládané rybí karbanátky

Syrové ryby očistíme a zbavíme páteře, ploutví a hlavy. Vytvoříme vlastně filety. Pak je rozemeleme na masovém strojku. Do směsi přidáme na jemno... více o Nakládané rybí karbanátky

120 minut
Rybí pepřenky

Rybí pepřenky

Ryby vyfiletujeme, filety vypereme, hodně prosolíme (lépe je obalit je v soli) a uložíme do kameninové mísy. Necháme hodinu uležet při pokojové... více o Rybí pepřenky

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

Poslední sledované recepty

46
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
26
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Tom Cruise (63): Riskantní plán s milenkou!

Tom Cruise (63): Riskantní plán s milenkou!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Nedávno navštívené recepty:

Kuřecí prsa zapečená se špenátem Skopový guláš Vajíčková pomazánka IV.
Broskvový moučník Linecký koláč trochu jinak Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale
Boloňský guláš na zítra Brokolicová polévka bez smetany Bagely
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí Dort z OREO sušenek Kuřecí stehna v rajčatové marinádě

Další doporučené ingredience:

Rybí vývar Rybičky v oleji Rybičky v tomatu Rybičky ve vlastní šťávě Rybíz
Rybízová marmeláda Rybízová šťáva Rybízové jelly Rybízový džem Rybízový kompot
Ryby v kyselém nálevu Rychlosůl Rýmovník listy Rýže Rýže Basmati
Rýže Carnaroli Rýže na rizoto Rýže Parboiled Rýže ve varném sáčku Rýžová kaše
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Ryby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact