• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pšeničná polosvětlá mouka

Pšeničná polosvětlá mouka

Podobné ingredience

  • Amarantová mouka
  • Bezlepková mouka
  • Bílá mouka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Venezuelské placičky s olivami

Venezuelské placičky s olivami

Do misky prosejte oba druhy mouky. Uprostřed vytvořte důlek, vložte do něj změklé máslo, špetku soli a přidejte 3 až 4 lžíce ledové vody. Zpracujte... více o Venezuelské placičky s olivami

60 minut
Šakerbura - sladké taštičky po Ázerbájdžánsku

Šakerbura - sladké taštičky po…

Mléko ohřejeme na 30-35 °C, přidáme droždí, sůl, vejce, přepuštěné máslo, prosátou mouku a zaděláme těsto. Těsto necháme kynout 1-1 1/2 hodiny.... více o Šakerbura - sladké taštičky po Ázerbájdžánsku

Bílý sýrový chléb

Bílý sýrový chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost - malý bochník, barva kůrky střední. Po upečení chleba vyklopíme z... více o Bílý sýrový chléb

Grahamový s klobásou

Grahamový s klobásou

Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední ... více o Grahamový s klobásou

Pekařčina pomazánka

Pekařčina pomazánka

šunku nakrájíme na nudličky. Vejce oloupeme, bílky rovněž pokrájíme na nudličky a žloutky nahrubo posekáme (část odložíme na ozdobu). Rozehřejeme... více o Pekařčina pomazánka

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Poslední sledované recepty

89
Kofty s tzatziki
Kofty s tzatziki
65
Virgin Mojito (nealko)
Virgin Mojito (nealko)
54
Indonéský tofu salát
Indonéský tofu salát
51
Houbovo-zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Houbovo-zeleninová…
49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Nedávno navštívené recepty:

Špagety zapečené se sýrem Indická kuřecí stehna Palačinky se špenátem
Bezé roláda Mňamka Jáhlová (pohanková) kaše nasladko
Pivní vrabci Malinovo-jahodové muffiny Zelenina grilovaná v troubě
Borůvková tartaletka Kuřecí maso s těstovinami Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Další doporučené ingredience:

Přesnídávka jablečná Převařená voda Příchuť Přírodní bílé víno Pstruh
Pstruzi Psyllium Pšenice Pšeničná chlebová mouka Pšeničná krupice
Pšeničná trhanka Pšeničné klíčky Pšeničné vločky Pšeničný šrot Pštrosí kýta
Pštrosí maso Pštrosí řízky Puding Pudink bez vaření Pudinkový prášek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pšeničná polosvětlá mouka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact