• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Převařená voda

Převařená voda

Podobné ingredience

  • Horká voda
  • kokosová voda
  • Minerální voda
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

Květy bezinek, které jsme natrhali nejlépe za slunečného počasí v čistém prostředí, zbavíme stopek (jsou hořké), rozložíme na utěrku a počkáme asi... více o Bezový sirup za studena

10 minut
Tibetský vodní kefír

Tibetský vodní kefír

Tibetskou houbu zalijte polotučným nebo plnotučným mlékem. Pokud chcete vyrobit kefír z vody, použijte vychladlou převařenou a přidejte pár kousků... více o Tibetský vodní kefír

1560 minut
Domácí šťáva z josty

Domácí šťáva z josty

Omyté kuličky josty obrané od stopek, pomeleme nebo rozmixujeme a v hrnci smícháme s vodou a kartáčkem omytým citronem pokrájeným na plátky a... více o Domácí šťáva z josty

Bezinkový sirup II.

Bezinkový sirup II.

Převaříme 5 litrů vody. Květy krátce opereme pod studenou vodou a zalijeme vychladlou převařenou vodou. Takto necháme v chladu odležet 12-24 hodin.... více o Bezinkový sirup II.

Lipový sirup

Lipový sirup

Květy lípy natrháme za plného květu a naplníme volně 4litrovou sklenici nebo plastovou nádobu (ne kovovou). Zalijeme studenou převařenou vodou a... více o Lipový sirup

35 minut
Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Namočíme přes noc (min. 4 hodiny) fazole do vody s jednou lžící octa. Poté vaříme cca 1 hodinu. Nakrájíme cibulku a na plátky česnek, orestujeme na... více o Boloňské fazole pro vegany

Gyros tousty z cukety - sterilované

Gyros tousty z cukety - sterilované

Na tousty použijeme mladé cukety, které nebudeme loupat, pouze je omyjeme a pokrájíme na 2-3milimetrové plátky. V kastrolu s širokým dnem rozpálíme... více o Gyros tousty z cukety - sterilované

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Špekáčky oloupeme, pokud máme špekáčky ve střívku, loupat nemusíme. Do špekáčků uděláme dva hluboké zářezy. Jeden zářez okořeníme mletým pepřem, druhý... více o Paprikový utopenec

30 minut
Bramboračka podle mě

Bramboračka podle mě

V kastrolu si rozehřejeme máslo a s moukou zaděláme jíšku. Zalijeme převařenou vodou a řádně rozmícháme aby nebyli hrutky. Vhodíme bujon. Po... více o Bramboračka podle mě

Americká kukuřičná polévka BIG super

Americká kukuřičná polévka BIG super

Na oleji osmahneme cilbuli, přidáme nakrájenou slaninu, vše dozlatova pak zalijeme horkou vodou, přidáme kukuřici, 8 lžiček vegety, nakrájené... více o Americká kukuřičná polévka BIG super

Medok

Medok

Med rozpustíme v předvařené vodě a smícháme s citrónovou šťávou. Necháme důkladně vychladit. Do nápoje přidáme drcený led. Tento nápoj je velmi... více o Medok

Hovězí na tymiánu

Hovězí na tymiánu

Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, a připravíme marinádu. Maso pokrájené na nudličky marinujeme 48 hodin.... více o Hovězí na tymiánu

Ořechový likér

Ořechový likér

Ořechy nakrájíme na 1/4 a spolu s pomerančovou kůrou, hřebíčky a skořicí dáme do 5-ti litrové sklenice (od okurek, se širokým hrdlem). Zalijeme lihem... více o Ořechový likér

Ostakaka - islandský sýrový dort

Ostakaka - islandský sýrový dort

Sušenky rozdrtíme, přelijeme rozpuštěným máslem a pak navrstvíme do dortové formy, předem vyložené pečícím papírem. Dobře uhňácat! Plátky želatiny... více o Ostakaka - islandský sýrový dort

Bezinková šťáva

Bezinková šťáva

Cukr rozpustíme v ještě teplé vodě, já ho dávám podle chuti, citrony oloupeme a nakrájíme na kolečka a s bezové květy vložíme do zchladlého nálevu,... více o Bezinková šťáva

Metropol

Metropol

Vodu převaříme a necháme vychladnout, pak rospustíme cukr a ostatní ingredience, dáme do 15 l demižonku a dobré je dát kvasnou zátku. Potom to... více o Metropol

Hriatô

Hriatô

V menší pánvičce upražíme cukr na karamel, do bleděhněda. V jiné pánvičce vyškvaříme na malé kostičky nakrájenou slaninu. Když je karamel upražený,... více o Hriatô

Kvašená zelenina - přírodní

Kvašená zelenina - přírodní

Křížem nařízneme cibule a vršek paprik, celer nakrájíme na 1 cm plátky, menší hlávky zelí na čtvrtky, květák na růžičky. Svaříme vodu se solí (1 l... více o Kvašená zelenina - přírodní

10 minut
Citronový džus

Citronový džus

Citrony oloupeme a nakrájíme na kolečka, posypeme je 4 lžičkami kyseliny citronové - zalijeme 1 litrem vody za 24 hodin převaříme vymixujeme a... více o Citronový džus

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

Poslední sledované recepty

178
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
72
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
54
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
40
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
33
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Nedávno navštívené recepty:

Pikantní vepřová játra Telecí řízky Burgundská hovězí pečeně
Banánová buchta Šunkové rolky s křenovým krémem Indické rybí kari
Italská pohanka Kuřecí maso na způsob Číny Rajčatový salát II.
Chléb Kynutý ořechový závin Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Další doporučené ingredience:

Prosecco Proso Proteinový prášek Provensálská omáčka Provensálská pasta
Provensálské bylinky Provensálské koření Pršut Přesnídávka Přesnídávka jablečná
Příchuť Přírodní bílé víno Pstruh Pstruzi Psyllium
Pšenice Pšeničná chlebová mouka Pšeničná krupice Pšeničná polosvětlá mouka Pšeničná trhanka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Převařená voda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact