• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Převařená voda

Převařená voda

Podobné ingredience

  • Horká voda
  • kokosová voda
  • Minerální voda
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

Květy bezinek, které jsme natrhali nejlépe za slunečného počasí v čistém prostředí, zbavíme stopek (jsou hořké), rozložíme na utěrku a počkáme asi... více o Bezový sirup za studena

10 minut
Tibetský vodní kefír

Tibetský vodní kefír

Tibetskou houbu zalijte polotučným nebo plnotučným mlékem. Pokud chcete vyrobit kefír z vody, použijte vychladlou převařenou a přidejte pár kousků... více o Tibetský vodní kefír

1560 minut
Domácí šťáva z josty

Domácí šťáva z josty

Omyté kuličky josty obrané od stopek, pomeleme nebo rozmixujeme a v hrnci smícháme s vodou a kartáčkem omytým citronem pokrájeným na plátky a... více o Domácí šťáva z josty

Bezinkový sirup II.

Bezinkový sirup II.

Převaříme 5 litrů vody. Květy krátce opereme pod studenou vodou a zalijeme vychladlou převařenou vodou. Takto necháme v chladu odležet 12-24 hodin.... více o Bezinkový sirup II.

Lipový sirup

Lipový sirup

Květy lípy natrháme za plného květu a naplníme volně 4litrovou sklenici nebo plastovou nádobu (ne kovovou). Zalijeme studenou převařenou vodou a... více o Lipový sirup

35 minut
Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Namočíme přes noc (min. 4 hodiny) fazole do vody s jednou lžící octa. Poté vaříme cca 1 hodinu. Nakrájíme cibulku a na plátky česnek, orestujeme na... více o Boloňské fazole pro vegany

Gyros tousty z cukety - sterilované

Gyros tousty z cukety - sterilované

Na tousty použijeme mladé cukety, které nebudeme loupat, pouze je omyjeme a pokrájíme na 2-3milimetrové plátky. V kastrolu s širokým dnem rozpálíme... více o Gyros tousty z cukety - sterilované

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Špekáčky oloupeme, pokud máme špekáčky ve střívku, loupat nemusíme. Do špekáčků uděláme dva hluboké zářezy. Jeden zářez okořeníme mletým pepřem, druhý... více o Paprikový utopenec

30 minut
Bramboračka podle mě

Bramboračka podle mě

V kastrolu si rozehřejeme máslo a s moukou zaděláme jíšku. Zalijeme převařenou vodou a řádně rozmícháme aby nebyli hrutky. Vhodíme bujon. Po... více o Bramboračka podle mě

Americká kukuřičná polévka BIG super

Americká kukuřičná polévka BIG super

Na oleji osmahneme cilbuli, přidáme nakrájenou slaninu, vše dozlatova pak zalijeme horkou vodou, přidáme kukuřici, 8 lžiček vegety, nakrájené... více o Americká kukuřičná polévka BIG super

Medok

Medok

Med rozpustíme v předvařené vodě a smícháme s citrónovou šťávou. Necháme důkladně vychladit. Do nápoje přidáme drcený led. Tento nápoj je velmi... více o Medok

Hovězí na tymiánu

Hovězí na tymiánu

Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, a připravíme marinádu. Maso pokrájené na nudličky marinujeme 48 hodin.... více o Hovězí na tymiánu

Ořechový likér

Ořechový likér

Ořechy nakrájíme na 1/4 a spolu s pomerančovou kůrou, hřebíčky a skořicí dáme do 5-ti litrové sklenice (od okurek, se širokým hrdlem). Zalijeme lihem... více o Ořechový likér

Ostakaka - islandský sýrový dort

Ostakaka - islandský sýrový dort

Sušenky rozdrtíme, přelijeme rozpuštěným máslem a pak navrstvíme do dortové formy, předem vyložené pečícím papírem. Dobře uhňácat! Plátky želatiny... více o Ostakaka - islandský sýrový dort

Bezinková šťáva

Bezinková šťáva

Cukr rozpustíme v ještě teplé vodě, já ho dávám podle chuti, citrony oloupeme a nakrájíme na kolečka a s bezové květy vložíme do zchladlého nálevu,... více o Bezinková šťáva

Metropol

Metropol

Vodu převaříme a necháme vychladnout, pak rospustíme cukr a ostatní ingredience, dáme do 15 l demižonku a dobré je dát kvasnou zátku. Potom to... více o Metropol

Hriatô

Hriatô

V menší pánvičce upražíme cukr na karamel, do bleděhněda. V jiné pánvičce vyškvaříme na malé kostičky nakrájenou slaninu. Když je karamel upražený,... více o Hriatô

Kvašená zelenina - přírodní

Kvašená zelenina - přírodní

Křížem nařízneme cibule a vršek paprik, celer nakrájíme na 1 cm plátky, menší hlávky zelí na čtvrtky, květák na růžičky. Svaříme vodu se solí (1 l... více o Kvašená zelenina - přírodní

10 minut
Citronový džus

Citronový džus

Citrony oloupeme a nakrájíme na kolečka, posypeme je 4 lžičkami kyseliny citronové - zalijeme 1 litrem vody za 24 hodin převaříme vymixujeme a... více o Citronový džus

Doporučujeme

20 minut
Letní těstoviny

Letní těstoviny

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

49
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Dýňová tortila
Dýňová tortila
22
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
21
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Mimibazar Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz 6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

Blesk.cz Zemřel Ozzy Osbourne (†76): Praotec metalu byl obklopen rodinou

Zemřel Ozzy Osbourne (†76): Praotec metalu byl obklopen rodinou

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Nedávno navštívené recepty:

Koláčky ze 100% tuku Beránek hrnkový Nové brambory s česnekovým máslem a tvarohem
Čočka s vejcem a párkem Burritos Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jogurtová buchta s ovocem II. Bramborové hrudky - smažené Citronovo-tvarohová buchta
Babiččiny kynuté koláče Špecle s fazolkami Houbovo-smetanová krkovička

Další doporučené ingredience:

Prosecco Proso Proteinový prášek Provensálská omáčka Provensálská pasta
Provensálské bylinky Provensálské koření Pršut Přesnídávka Přesnídávka jablečná
Příchuť Přírodní bílé víno Pstruh Pstruzi Psyllium
Pšenice Pšeničná chlebová mouka Pšeničná krupice Pšeničná polosvětlá mouka Pšeničná trhanka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Převařená voda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact