• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pražma

Pražma

    ryba

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Pečená pražma s mangovou salsou

Pečená pražma s mangovou salsou

Ryby opláchněte, dobře osušte, do každého boku udělejte ostrým nožem tři zářezy, osolte je a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Do mixéru... více o Pečená pražma s mangovou salsou

50 minut
Pražma na bramborách pečená

Pražma na bramborách pečená

Na bocích vykuchané pražmy uděláme několik hlubších zářezů, do kterých po osolení ryby, vtlačíme kousky česneku a lístečky tymiánu. Do osoleného... více o Pražma na bramborách pečená

60 minut
Pražma na citronu a rajčatech

Pražma na citronu a rajčatech

Nachystáme si všechny suroviny - citron, rajčata a česnek nakrájíme na plátky, brambory nakrájíme na menší kostičky. Do zapékací mísy dáme brambory a... více o Pražma na citronu a rajčatech

30 minut
Pražma na grilu se zeleninou

Pražma na grilu se zeleninou

Do kůže očištěné pražmy udělejte lehké zářezy tak, aby se pod ni dostala sůl, pepř i vůně kouře. Ryby potřete olivovým olejem s nadrceným česnekem,... více o Pražma na grilu se zeleninou

20 minut
Salát s pražmou

Salát s pražmou

Filety pražmy osolte, opepřete a orestujte – nejprve stranou, na které je kůže – na olivovém oleji dozlatova z obou stran. Lehce přitom prsty přidržte... více o Salát s pražmou

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

Poslední sledované recepty

59
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
57
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
36
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
23
Francouzské brambory s pórkem
Francouzské brambory s…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Manželka nemocného Willise přiznala: Bruce už s námi nebydlí! Učinila nejtěžší rozhodnutí

Manželka nemocného Willise přiznala: Bruce už s námi nebydlí! Učinila nejtěžší rozhodnutí

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Nedávno navštívené recepty:

Filé zapečené se zakysanou smetanou Kmínová polévka Vrstvený salát
Ovocno-tvarohový koláč Lehká rajská omáčka Chřestový krém - polévka
Česnekové těstoviny se sýrovými rajčátky Bezmasé zapečené těstoviny s olivami Amorův jablečný řez (koláč)
Omeleta s kuskusem Thajská kuřecí polévka Bílý roládový dort

Další doporučené ingredience:

Potoční rak Potravinářská folie Potravinářská síťka Potravinářské barvivo Potravinový sáček
Povidla Pralinky Prášek do pečiva Prášek do perníku Pražená semínka
Preclíky Prolisovaný česnek Prosciutto Prosecco Proso
Proteinový prášek Provensálská omáčka Provensálská pasta Provensálské bylinky Provensálské koření
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pražma
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact