• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pískavice

Pískavice

Podobné ingredience

  • Pískavice (řecké seno)
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

Maso nakrájejte na kousky. Česnek prolisujte, zázvor pokrájejte na malé kousky a papričky najemno, semínka kardamomu rozdrťte. V hluboké pánvi... více o Butter chicken masala

90 minut
Jehněčí tikka

Jehněčí tikka

Maso nakrájejte na kostičky, cibuli nahrubo. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte je na tenké proužky. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na... více o Jehněčí tikka

50 minut
Rýžové koláčky

Rýžové koláčky

Rozehřejte ghí a opečte na něm rýži. Zalijte ji vodou tak, aby byla ponořená na šířku prstu, osolte a přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte 15 minut... více o Rýžové koláčky

10 minut
Kreolská kořenící směs

Kreolská kořenící směs

Toto množství - pokud si ho umícháte - není samozřejmě na jedno vaření, ale ve sklence se šroubovacím či zabroušeným závěrem vydrží dlouho. Lze ho... více o Kreolská kořenící směs

Kuře na karibské omáčce ala Lucinka

Kuře na karibské omáčce ala Lucinka

Kuřecí maso nakrájené na nudličky naložíme do marinády z olivového oleje, hruškovice, asi půl hrnku ananasového džusu, špetky soli, půl lžíce masaly a... více o Kuře na karibské omáčce ala Lucinka

Cizrna po indicku

Cizrna po indicku

Cizrnu necháme přes noc namočit, vodu slijeme a v nové vodě uvaříme do měkka (něco přes hodinu). Musí se hlídat, aby se voda nevyvařila. Slijeme, ale... více o Cizrna po indicku

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

Poslední sledované recepty

112
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
98
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
47
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…
42
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
39
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Nedávno navštívené recepty:

Vepřová játra na smetaně Balkánský salát Nekynutý koláč s různým ovocem
Perník s citronovou polevou Škvarkové pagáčky Pomazánka z taveného sýra
Kynutá cmunda Brokolicová krémová polévka II. Asijské smažené nudle s křupavým kuřecím
Bochánky z odpalovaného těsta Fazolková rýže - (nejen) příloha Plněné taštičky z listového těsta

Další doporučené ingredience:

Pikantní marmeláda Pikantní omáčky na fondue Pikantní pomazánka Pikantní slanina Piknik
Pinie Pininová jádra Piniové oříšky Piniové semínka Pisang Ambon
Pískavice (řecké seno) Písmenkové těstoviny Pistácie Pistáciová jádra Pistáciová pasta
Piškotová roláda Piškoty Pita chléb Pivní sýr Pivo
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pískavice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact