• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý

Pepř mletý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Vinná klobása se zeleninou

Vinná klobása se zeleninou

Klobásu pokrájíme zhruba na deseticentimetrové kousky. Každý zabalíme do plátku slaniny a naskládáme je nasucho do pekáčku nebo zapékací mísy. Dáme... více o Vinná klobása se zeleninou

Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou

Česnekovo-slaninová roláda s…

Plát masa naklepeme, osolíme, pepříme, potřeme rozetřeným česnekem (2-3 stroužky) a poklademe slaninou. Plát masa pevně srolujeme, zpevníme nití. V... více o Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou

Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

Česnekovo-houbové maso zapečené s…

Špekem vyložíme dno zapékací mísy, na které položíme plátky nebo kostky osoleného a opepřeného masa. Maso posypeme pokrájenými houbami a česnekem,... více o Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

Dijonská sekaná s křenem

Dijonská sekaná s křenem

Mleté maso dobře promícháme s křenem, hořčicí, vejcem, smetanou a rozemletou (nastrouhanou) strouhankou asi z jednoho staršího rohlíku, ochutíme solí,... více o Dijonská sekaná s křenem

Naplněné brambory

Naplněné brambory

1. Brambory pečlivě omyjte. 2. Propíchejte je špejlí. 3. Každou bramboru zabalte do alobalu, vložte na plechu do předehřáté trouby na 200°C a pečte... více o Naplněné brambory

45 minut
Topinková směs

Topinková směs

Do 2 l osolené vroucí vody přihodíme oloupaný česnek a 100 g těstovin, potom vaříme cca 6 minut. Mezitím nakrájíme rajče, cibuli, sladkou papriku,... více o Topinková směs

10 minut
Masala chai

Masala chai

Připravenou směs nechte pět minut povařit a pak vhoďte dvě čajové lžičky sypaného silného černého čaje, nejlépe z oblasti indického Ásámu, Nepálu nebo... více o Masala chai

Jednoduchá jíšková polévka z kapusty

Jednoduchá jíšková polévka z kapusty

Máslo necháme rozpustit, zaprášíme moukou, kterou za stálého míchání necháme zrůžovět. Do jíšky ihned nasypeme pokrájenou kapustu a promícháme,... více o Jednoduchá jíšková polévka z kapusty

Králičí játra - minutka

Králičí játra - minutka

Na oleji vysmažíme najemno pokrájený špek, na který pak dáme dozlatova orestovat na nudličky pokrájená a solí, pepřem a kmínem ochucená králičí játra... více o Králičí játra - minutka

50 minut
Zimní quiche

Zimní quiche

Z mouky, 1/2 lžičky soli, kousků másla a 1 vejce vypracujte hladké těsto a dejte na hodinu do chladu. Nakrájenou cibuli a pažitku promíchejte s... více o Zimní quiche

Pečené kuře s bramborovo-zelným salátem

Pečené kuře s bramborovo-zelným…

Vařené vychladlé brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky. Cibule oloupeme a drobně pokrájíme. Zelí necháme okapat a pokrájíme na menší kousky. Vše... více o Pečené kuře s bramborovo-zelným salátem

30 minut
Rizoto s Nori

Rizoto s Nori

Rýži osmahneme na másle nebo na oleji. Potom přidáme 2 hrnky vody, sůl, nové koření a kousek cibule, necháme 5 minut vařit a potom dojít pod pokličkou... více o Rizoto s Nori

20 minut
Smetanová kari omáčka

Smetanová kari omáčka

Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme. Až cibule změkne, přidáme kari, zamícháme a přilijeme smetanu. Když je smetana prohřátá, přidá se nadrobený bujón... více o Smetanová kari omáčka

15 minut
Salát z červených fazolí

Salát z červených fazolí

Najemno si nakrájíme cibuli, šunku, sýr i papriku. Fazole slijeme a dáme do misky. Přidáme pokrájenou zeleninu, sůl, pepř a lehce promícháme. Nakonec... více o Salát z červených fazolí

10 minut
Letní svěží salát

Letní svěží salát

Okurku oloupeme. Jablko, okurku a sýr nakrájíme na malé kostičky. Jemně osolíme a opepříme a smícháme s bílým jogurtem. Dobrou chuť! V horkých letních... více o Letní svěží salát

60 minut
Chorvatské rizoto

Chorvatské rizoto

Na sádle zpěníme hrubě pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme je, přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, osolíme, okořeníme,... více o Chorvatské rizoto

Paprika plněná řeckým jogurtem a zeleninou

Paprika plněná řeckým jogurtem a…

Papriku si očistíme a rozkrojíme napůl. Do ní dáme složený plátek šunky a 2-3 lžičky řeckého jogurtu. Na jogurt nandáme rozpůlená cherry rajčátka a... více o Paprika plněná řeckým jogurtem a zeleninou

40 minut
Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Grilování na cedrovém prkénku je velmi používaný způsob úpravy nejen ryb, ale i krevet a jakéhokoli masa nejen v Kanadě a USA, ale získává si čím dál... více o Losos grilovaný na cedrovém prkénku

30 minut
Mrkvová polévka I.

Mrkvová polévka I.

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, promícháme a zalijeme jedním litrem vody, přidáme pepř a sůl a necháme povařit mrkev... více o Mrkvová polévka I.

20 minut
Dušená mrkev s hráškem II.

Dušená mrkev s hráškem II.

Mrkev opláchneme, zbavíme konečků a nastrouháme nahrubo na struhadle. Dále dáme do hrnce rozehřát máslo, poté přidáme nastrouhanou mrkev, kterou... více o Dušená mrkev s hráškem II.

15 minut
Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

**1.** Očistěte játra, odstraňte z nich všechny blanky a ,provázky‘. Pokrájejte na kostky. V pánvi na 2 lžících másla zpěňte cibuli. Přidejte játra,... více o Domácí paštika II.

Krůtí rolka

Krůtí rolka

Předehřejeme troubu na 180 stupňů. Polovinu bylinek otrháme, očistíme česnek. Toasty nalámeme a spolu s bylinkami a česnekem rozmixujeme. Promícháme s... více o Krůtí rolka

Plněná kapsa Herkules

Plněná kapsa Herkules

Maso nakrájíme na plátky, opepříme. Do středu masa dáme na malé kostičky nakrájený salám, sýr, kapii a hrášek. Řízky přeložíme napůl, okraje naklepeme... více o Plněná kapsa Herkules

50 minut
Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Rýži povařte v osolené vodě asi 40 minut. Mangold očistěte a nakrájejte nadrobno, česnek také. Omytou papriku zbavte semeníku a nakrájejte ji na... více o Plněné vepřové plátky

50 minut
Rizoto s kuřetem a liškami

Rizoto s kuřetem a liškami

Oloupané šalotky nakrájejte na kostičky. Polovinu oleje rozehřejte v kastrolu a nechte na něm zesklovatět cibulku a rýži. Vmíchejte polovinu vína a... více o Rizoto s kuřetem a liškami

45 minut
Šumavská kulajda se zastřeným vejcem

Šumavská kulajda se zastřeným vejcem

Brambory očistíme a nakrájíme na hrubé kostky, zalijeme vodou, přidáme včetně nálevu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a vaříme, až jsou houby a... více o Šumavská kulajda se zastřeným vejcem

15 minut
"Zelný" salát s řapíkatým celerem

"Zelný" salát s řapíkatým celerem

Mrkev oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na menší kostičky. Ledový salát nakrájíme na kostičky. Vše... více o "Zelný" salát s řapíkatým celerem

50 minut
Ryba naostro na kapustovém pyré

Ryba naostro na kapustovém pyré

Kapustu nakrájejte na nudličky, propláchněte a vytřepejte z ní vodu. Oloupané brambory nakrájejte na kostičky a s kapustou je povařte asi 10 minut v... více o Ryba naostro na kapustovém pyré

45 minut
Papriková polévka s chilli krémem

Papriková polévka s chilli krémem

Pod grilem v troubě opečte papriky, až jejich slupka zčerná a popraská. Přesuňte je do sáčku a nechte 10 minut zapařit. Pak slupku snadno stáhnete.... více o Papriková polévka s chilli krémem

60 minut
Panenka v pepřové omáčce

Panenka v pepřové omáčce

Maso nakrájíme na plátky a pomocí kloubů lehce maso naklepeme. Maso osolíme a osmahneme na pánvi (na malém množství oleje). Pak maso vyndáme, obalíme... více o Panenka v pepřové omáčce

45 minut
Zapečená brokolice se sýrem II.

Zapečená brokolice se sýrem II.

Brokolici pokrájíme na menší kousky, rozložíme do tukem vymazaného pekáče a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci, nastrouhaným sýrem, solí a pepřem.... více o Zapečená brokolice se sýrem II.

60 minut
Bochánky s mozzarellou

Bochánky s mozzarellou

Mouku prosypeme do mísy. Přidáme tvaroh, špetku soli, cukr, olivový olej, rozdrobené droždí a vlažné mléko. Vypracujeme hladké těsto a necháme 30 min.... více o Bochánky s mozzarellou

Pikantní salát s čočkou

Pikantní salát s čočkou

Čočku přebereme a namočíme alespoň 2 hodiny do studené vody. Pak k ní přidáme bobkové listy, nové koření a masox, podle potřeby ještě přilijeme vodu,... více o Pikantní salát s čočkou

30 minut
Karbanátky plněné sýrem

Karbanátky plněné sýrem

* směs necháme odpočinout v ledničce alespoň 2 hodiny * směs před tvarováním hodně vymačkáme (aby se později nerozpadala) * sýr nakrájíme na proužky a... více o Karbanátky plněné sýrem

160 minut
Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Příprava základu pro cibulačku - poctivý kuřecí vývar: Kuřecí skelety a křídla vložíme na máslem vypečený pekáč do rozehřáté trouby 220°C na 20 minut.... více o Francouzská gratinovaná cibulačka

45 minut
Cuketový nákyp I.

Cuketový nákyp I.

Cuketu, sýr, salám nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, olej, cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou s práškěm do pečiva. Osolíme a dochutíme... více o Cuketový nákyp I.

20 minut
Pomazánka na chlebíčky I.

Pomazánka na chlebíčky I.

Den předem uvařené a oloupané brambory nastrouháme na struhadle nahrubo, k bramborům přistrouháme vejce, okurky, cibuli a gothaj. Osolíme, opepříme a... více o Pomazánka na chlebíčky I.

105 minut
Lasagne

Lasagne

Nakrájíme slaninu a mozzarellu na kostičky, mrkev, celer a cibuli nadrobno. V širokém kastrolu rozpustíme 50 g másla. Když začne pěnit, přidáme... více o Lasagne

40 minut
Hovězí ministeaky s restovanými špeclemi a fazolkami

Hovězí ministeaky s restovanými…

Maso odblaníme a nakrájíme na cca 1,5 cm vysoké steaky. Steaky osolíme, opepříme a propícháme jehličkami k nakládání masa, případně lehce naklepeme.... více o Hovězí ministeaky s restovanými špeclemi a fazolkami

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Mleté maso si přendáme do větší misky, aby se nám lépe zpracovávalo. Přidáme k němu najemno nakrájenou půlku menší cibule, 2-3 stroužky česneku,... více o Karbenátky po našem

30 minut
Kuřecí s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Nejříve všechno nakrájíme - maso na nudličky, cibuli na větší kousky, jarní cibulku na kolečka a špek (slaninu) na nudličky. Rozpálíme pánev, vložíme... více o Kuřecí s jarní cibulkou

30 minut
Falešné zapečené brambory

Falešné zapečené brambory

Brambory oloupeme, přidáme vodu, osolíme a dáme vařit. Mezitím si na jemno nakrájíme jarní cibulku a dáme spolu s kousky kuřecího masa na pánev... více o Falešné zapečené brambory

35 minut
Zapékaná karotka na medu se sezamem

Zapékaná karotka na medu se sezamem

Troubu předehřejte na 200 °C. Mrkve očistěte a oloupejte. Orestujte je ze všech stran na oleji, přidejte k nim pomerančovou šťávu, med a 2 lžíce vody.... více o Zapékaná karotka na medu se sezamem

120 minut
Pečený zauzený bůček z ohnivé lorny

Pečený zauzený bůček z ohnivé lorny

Vepřový bůček rozřízněte na dvě půlky a nařežte kůži křížem do mřížky. Do bůčku vetřete sůl, pepř a drcený kmín. Ohnivou lornu umístěte na gril a... více o Pečený zauzený bůček z ohnivé lorny

25 minut
Candát a batátové pyré

Candát a batátové pyré

Batáty a zázvor oloupejte a povařte asi 15 minut téměř doměkka. Hrášek také povařte na mírném plameni skoro doměkka, asi 10 minut. Filety ryby... více o Candát a batátové pyré

15 minut
Rajčatová omáčka s krevetami

Rajčatová omáčka s krevetami

Oloupaný česnek nadrobno nasekejte. Rajčata rozmixujte přímo v plechovce tyčovým mixérem. V kastrolu rozehřejte olej, osmažte na něm česnek a krevety.... více o Rajčatová omáčka s krevetami

20 minut
Chlebová pizza se špenátem

Chlebová pizza se špenátem

Česnek oloupejte a nasekejte. V kastrolu promíchejte se špenátem a asi 5 minut spolu poduste, aby špenát pustil vodu a zavadl. Troubu předehřejte na... více o Chlebová pizza se špenátem

15 minut
Omeleta s kuskusem

Omeleta s kuskusem

Kuskus nechte nabobtnat ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu (obvykle tak 3 minuty stačí). Pažitku propláchněte a nakrájejte na kousky.... více o Omeleta s kuskusem

25 minut
Brambory s lososovým tvarohem

Brambory s lososovým tvarohem

Troubu předehřejte na 180 °C. Z rozmarýnu otrhejte lístky. Omyté brambory podélně rozpulte a rozložte na plech. Potřete olejem, posypte rozmarýnem,... více o Brambory s lososovým tvarohem

20 minut
Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Na pánvi lehce osmahneme a prohřejeme plátky masa. Vyndáme ho a dáme tam nakrájené fazolky (2-3 cm), přidáme vodu a necháme povařit, dokud nezměknou.... více o Fazolková omáčka

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • ...
  • 212
  • Další stránka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

138
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
38
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
37
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
29
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Jáhlová polévka s houbami Dršťková polévka grand Vídeňské roštěnky
Vepřové závitky se zelím Čína z králíka Čokoládový dort IV.
Cheesecake IV. Pečené kuře - Medová kuřecí stehna Velikonoční beránek dle Ládi Hrušky
Piña colada / Koktejly Rybí steak Krůtí chilli con carne

Další doporučené ingredience:

Pekingské zelí Pektin Pektogel Pelyněk Penne
Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino Pepř celý Pepř drcený
Pergamenový papír Perla Perlička Perlivá voda Perník
Perník na strouhání Perníkové koření Pesto Petol Petosa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact