• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý

Pepř mletý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Hospodářův řízek

Hospodářův řízek

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji orestujeme. Do mléka Tatra zamícháme rozetřený stroužek česneku. Zvlášť usmažíme 5 bramboráčků. Na... více o Hospodářův řízek

Zálivka s medem a hořčicí

Zálivka s medem a hořčicí

V misce smícháme olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Dochutíme. Skladujeme v chladu a spotřebujeme během 2-3 dnů. Zálivka je vhodná ke všem... více o Zálivka s medem a hořčicí

Gratinované krůtí řízky

Gratinované krůtí řízky

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme je na horké máslo a po obou stranách opékáme dozlatova asi 8 minut. Polijeme vínem. Žloutky... více o Gratinované krůtí řízky

Rošťáci

Rošťáci

Maso naklepeme. Připravíme si těstíčko: všechny igredience a solamylu tolik, aby těstíčko bylo řidší. Maso obalimé v těstíčku, dáme do misky a zbytek... více o Rošťáci

60 minut
Kapr na černo

Kapr na černo

Do rendlíku vlijeme jen tolik vody, aby byla ryba potopená, přidáme sůl, ocet, rozpůlenou cibuli, koření a zvolna 10 minut vaříme. Do vroucí várky... více o Kapr na černo

Sekaná z mořských ryb

Sekaná z mořských ryb

Vykostěné rybí maso umeleme na masovém strojku. Přidáme sůl, vejce, koření, utřený česnek, mléko a zahustíme strouhankou. Uděláme dvě šišky, vložíme... více o Sekaná z mořských ryb

Zeleninové karbanátky III.

Zeleninové karbanátky III.

Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství vody, scedíme, nadrobno posekáme, přidáme pokrájenou a v mléce namočenou žemli, na másle zpěněnou cibuli,... více o Zeleninové karbanátky III.

Opravdu rychlé masové placičky

Opravdu rychlé masové placičky

Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vejce a podle potřeby strouhanku. Prohněteme a z těsta vytvoříme váleček, který krájíme na asi 1cm široké... více o Opravdu rychlé masové placičky

Salát z tuňáka

Salát z tuňáka

Uvařte dle návodu sáček s rýží. Můžete jí také uvařit v kari. Do uvařené rýže zamíchejte tuňáka, na malé kostičky nakrájenou okurku, rajče, papriku,... více o Salát z tuňáka

15 minut
Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Broskve scedíme a necháme okapat. Očištěné zelí najemno nakrouháme. Rozinky zalijeme horkou vodou (aby změkly), pak je scedíme. Zelí, broskve a... více o Salát z čínského zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Zelí opláchneme, odstraníme vnější listy a vyřízneme košťál. Poté je osušíme, najemno nakrouháme a krátce povaříme v osolené vroucí vodě. Papriky... více o Salát z červeného zelí

Kaparová omáčka

Kaparová omáčka

Vejce rozpůlíme, žloutky vyjmeme a rozmačkáme vidličkou. Postupně přiléváme olej a šleháme metličkou, až je hmota hladká a podobá se husté hořčici.... více o Kaparová omáčka

MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, potřeme olejem a uložíme do lednice tak na 2 hodiny odležet - pozor, nesolíme, ani nepepříme. Nakrájíme... více o MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

Vepřová panenka v zelném závitku na víně

Vepřová panenka v zelném závitku na…

Osm zelných listů povaříme 3 minuty v osolené vodě, zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Maso omyjeme, osušíme, opečeme ze všech stran na lžíci... více o Vepřová panenka v zelném závitku na víně

Mrkvový salát s ovčím sýrem

Mrkvový salát s ovčím sýrem

Mrkve omyjeme, očistíme, oloupeme a zhruba 20 minut vaříme. Poté je slijeme, necháme vychladnout a šikmo nakrájíme na silnější plátky. Olivový olej... více o Mrkvový salát s ovčím sýrem

Vepřová pečeně se sušeným ovocem

Vepřová pečeně se sušeným ovocem

Víno ohřejeme a rozpustíme v něm zrnitý vývar. Na hodinu do něj namočíme sušené ovoce, skořici a hřebíčky. Troubu předehřejeme na 200 °C. Do masa... více o Vepřová pečeně se sušeným ovocem

Rýžová omeleta se šunkou

Rýžová omeleta se šunkou

Rýži vaříme pod pokličkou ve 120 ml osolené vody na mírném ohni asi 20 minut, dokud se nevsákne všechna tekutina. Rozšleháme vejce a vmícháme vařenou... více o Rýžová omeleta se šunkou

Kapr s kysaným zelím

Kapr s kysaným zelím

Šalotky nakrájené na čtvrtky necháme v širokém kastrolu zesklovatět na másle. Přidáme zelí, pomerančovou šťávu a nové koření. Osolíme, opepříme a... více o Kapr s kysaným zelím

Rokfórový koláč

Rokfórový koláč

Rozehřejeme 200 g másla, rozmícháme je s vínem, moukou a špetkou soli, vypracujeme pružné těsto, které dáme na 30 minut do chladničky. Šalotky... více o Rokfórový koláč

Štika ve vinné omáčce

Štika ve vinné omáčce

Filety omyjeme, osušíme a obalíme slaninou. Na kostičky nakrájené šalotky zasklovatíme na dvou lžících másla. Přidáme filety a krátce opečeme.... více o Štika ve vinné omáčce

Bylinkové, krabí a sýrové máslo

Bylinkové, krabí a sýrové máslo

Máslo rozdělíme na tři díly. Prolisovaný česnek a nadrobno posekané bylinky (až na dvě lžíce) vmícháme do první části másla, okořeníme. Hmotu... více o Bylinkové, krabí a sýrové máslo

Dýňová polévka s krevetami

Dýňová polévka s krevetami

Dužinu nakrájíme nahrubo a společně s cibulí osmahneme na lžíci oleje. Zalijeme vývarem a vaříme 20 minut doměkka. Poté polévku rozmixujeme a... více o Dýňová polévka s krevetami

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

Z mouky, vajec, dvou lžic oleje a špetky soli vypracujeme těsto, které necháme 30 minut odpočinout. Špenát rozmrazíme. Na oleji zesklovatíme na... více o Ravioli plněné špenátem a tvarohem

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme asi dvě a půl hodiny doměkka.... více o Zadělávané fazolky

Šunkové balíčky

Šunkové balíčky

Žervé dobře promícháme s koprem, pažitkou, křenem, osolíme a opepříme. Plátky šunky rozložíme, poklademe sýrovou směsí a zabalíme do úhledných balíčků... více o Šunkové balíčky

FALEŠNÝ BRAMBOROVÝ SALÁT

FALEŠNÝ BRAMBOROVÝ SALÁT

Celer, petržel, mrkev, cibuli a oškrábané brambory spolu uvaříme, slijeme a necháme vychladnout. Studené nastrouháme na struhadle s většími otvory.... více o FALEŠNÝ BRAMBOROVÝ SALÁT

LETNÍ SALÁT Z TĚSTOVIN

LETNÍ SALÁT Z TĚSTOVIN

Těstoviny uvaříme běžným způsobem, propláchneme studenou vodou, pokapeme olejeme, aby se neslepily. Omytou a očištěnou zeleninu nakrájíme na kousky,... více o LETNÍ SALÁT Z TĚSTOVIN

Zapečené flíčky

Zapečené flíčky

Z mouky, tří vajec a několika lžic vody připravíme tuhé nudlové těsto. Uhněteme je, necháme chvíli odležet, potom těsto rozválíme na placky, necháme... více o Zapečené flíčky

Nudle s kuřecím masem v sýrové omáčce

Nudle s kuřecím masem v sýrové omáčce

Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Přidáme tavené sýry a až se rozpustí, vše zalijeme smetanou. Dochutíme... více o Nudle s kuřecím masem v sýrové omáčce

20 minut
Gnocchi

Gnocchi

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Scedíme, ihned oloupeme a prolisujeme. Přidáme žloutky, mouku, sýr a prohněteme.Ochutíme solí, pepřem a... více o Gnocchi

Italské kuře

Italské kuře

Kuře omyjeme, očistíme a rozdělíme na 6 porcí. Cibulky nakrájíme na kolečka a na oleji necháme zrůžovět. Přidáme rajčatový protlak a víno, promícháme... více o Italské kuře

Andaluzská omáčka

Andaluzská omáčka

Na pánvi rozehřejeme protlak se dvěma lžícemi oleje a za stálého míchání přidáme kapii nakrájenou na nudličky. Žloutky šleháme se solí a pepřem,... více o Andaluzská omáčka

25 minut
Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Řepu vydrhneme pod tekoucí vodou, uvaříme v osolené vařící vodě (se špetkou kyseliny citronové - řepa si uchová původní červenou barvu), vychladíme,... více o Salát z červené řepy s fazolemi

Bedly na víně

Bedly na víně

Hlavičky bedel oloupeme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Pak je zarovnáme do zapékací misky vymazané máslem. Bedly pěkně osolíme a opepříme.... více o Bedly na víně

Pašerácký řízek

Pašerácký řízek

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a vložíme do mikrovlnné trouby. Po čtyřech minutách položíme na maso plátek uzeného masa a... více o Pašerácký řízek

Roastbeef v bylinkách

Roastbeef v bylinkách

Maso omyjeme, osušíme, vetřeme do něj sůl, pepř a prudce ho opečeme ze všech stran na dvou lžících oleje. Bylinky omyjeme, osušíme, lístky otrháme a... více o Roastbeef v bylinkách

Houbanec

Houbanec

Housky nakrájíme na drobné kostičky a zalijeme mlékem. Přidáme scezené uvařené a mírně osolené houby, krupici, vejce, sůl, pepř, česnek, vlijeme... více o Houbanec

Veprove platky na zampionech

Veprove platky na zampionech

Maslo rozehrejete v kastrolu, vlozte podelne rozkrojene houby a smazte, dokud houby nepusti stavu. Pridejte syr v kouscich a pomalu rozpoustejte ( asi... více o Veprove platky na zampionech

Skřivánci na niti

Skřivánci na niti

Z bůčku rozkrojíme co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poklademe kysaným zelím, kolečky klobásky a zatočíme... více o Skřivánci na niti

Maso dvou barev po staročesku

Maso dvou barev po staročesku

Vepřové a kuřecí maso opláchneme a rozkrájíme na krátké nudličky. Menší cibuli nadrobno rozkrájíme a necháme na másle zesklovatět. Přidáme nakrájené... více o Maso dvou barev po staročesku

Zapékané špagety s mletým masem

Zapékané špagety s mletým masem

Špagety uvaříme podle návodu. Cibuli pokrájíme nadrobno a na oleji usmažíme do zlatova. Přidáme mleté maso a všechno koření a smažíme, až je maso... více o Zapékané špagety s mletým masem

Jatra po Benatsku

Jatra po Benatsku

Ryzi orestujeme na tuku, zalijeme bilym vinem a vodou, osolime, opeprime, pridame safran a varime do vyvareni vody, potom priklopime poklickou a... více o Jatra po Benatsku

Rybí polévka s cibulovými kroužky

Rybí polévka s cibulovými kroužky

Očištěné a omyté rybí maso nakrájíme na větší kousky. V jednom litru vody je zvolna vaříme. Asi po 10 minutách varu přidáme oloupanou mrkev a cibuli... více o Rybí polévka s cibulovými kroužky

Pestrá sýrová mísa

Pestrá sýrová mísa

Hermelíny nakrájíme na kostičky, promícháme s tvarohem, osolíme, opepříme a rozdělíme na tři přibližně stejně velké díly. Do jedné části sýra vmícháme... více o Pestrá sýrová mísa

Smažené rybí filé se zelím

Smažené rybí filé se zelím

Filé omyjeme, osušíme a šikmo nakrájíme na zhruba 6 cm široké kusy. Pokapeme citronovu šťávou, posolíme a necháme 20 minut odležet. Očistíme a... více o Smažené rybí filé se zelím

Masová česnečka

Masová česnečka

Maso omyjeme, osušíme a dáme do 1 1/4 litru vroucí osolené vody. Na mírném ohni vaříme asi hodinu. Během vaření několikrát sebereme vzniklou pěnu.... více o Masová česnečka

Tyrolská nedělní polévka

Tyrolská nedělní polévka

Zeleninu očistíme, omyjeme a nahrubo nakrájíme. Očištěné maso, zeleninu a pepř vložíme do hrnce s 1a 1/2 litrem vody a přikryté zvolna vaříme. Asi po... více o Tyrolská nedělní polévka

Pomazánka z ředkve a sýra

Pomazánka z ředkve a sýra

Ředkev nastrouháme nahrubo, osmažíme na oleji, pak dáme rozpustit sýr, nakonec přidáme rozkvedlaná vajíčka a ještě 10 minut smažíme. Osolíme, můžeme... více o Pomazánka z ředkve a sýra

Mňam buřty

Mňam buřty

Suroviny svaříme na hladkou omáčku, buřty nebo točený salám nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Do sklenice prokládáme buřty, omáčku, cibuli.... více o Mňam buřty

Madeirská omáčka

Madeirská omáčka

Na másle osmahneme nasekané žampiony, petrželku a na kostičky nakrájenou cibuli. Osmahnuté zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a krátce povaříme.... více o Madeirská omáčka

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • ...
  • 212
  • Další stránka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

85
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
64
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
60
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
51
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
43
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Šopský salát alá Verunka Nepečený dort ze zakysané smetany Tvarohová buchta rychlá a levná
Tvarohový mřížkový koláč Burisony v karamelu Tvarohová štola
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami Jablkový koláč se zakysanou smetanou Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Barevné pomazánky - z červené řepy Kořeněné chipsy z hlívy Kuřecí maso na gril i do trouby

Další doporučené ingredience:

Pekingské zelí Pektin Pektogel Pelyněk Penne
Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino Pepř celý Pepř drcený
Pergamenový papír Perla Perlička Perlivá voda Perník
Perník na strouhání Perníkové koření Pesto Petol Petosa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact