• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý

Pepř mletý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Kuřecí steak na víně s mandlemi

Kuřecí steak na víně s mandlemi

Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji. Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, chilli a kari... více o Kuřecí steak na víně s mandlemi

Rybářský špíz

Rybářský špíz

Na špejle nebo špízy napichujeme střídavě kousky kapra velké asi jako na ražniči, dílky slaniny a cibule. Špízy osolíme, opepříme, pokapeme citronovou... více o Rybářský špíz

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

Francouzské špagety

Francouzské špagety

Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájené vepřové maso. Osolíme, opepříme a osmahneme. Potom přidáme... více o Francouzské špagety

Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Maso na strojku umeleme a podusíme na cibulce zpěněné na oleji. Postupně přidáváme po trošce uvedené koření, zaprášíme moukou a podlijeme vodou.... více o Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Zapečená drůbeží pochoutka

Zapečená drůbeží pochoutka

V pekáčku rozpustíme tuk, vložíme nakrájené žampióny a cibuli, orestujeme, přidáme na kostičky nakrájená rajčata (nejdříve je spaříme a oloupeme), na... více o Zapečená drůbeží pochoutka

Italská minestrone

Italská minestrone

Nejprve nakrájíme hovězí maso na kostky, potom očištíme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Pórek a kedlubny také nakrájíme. Petrželku s pažitkou... více o Italská minestrone

Studentské ragú

Studentské ragú

Slaninu nakrájíme na proužky a rozložíme na dno hluboké pánve. Maso nakrájíme na nudličky, dáme je na slaninu, osolíme a opepříme. Mrkve nakrájíme na... více o Studentské ragú

Jablko-fenyklový salát

Jablko-fenyklový salát

Talíř vyložíme listy salátu, na ně poklademe srpečky jablek a fenyklu. Zakapeme připraveným dresinkem a posypeme fenyklovou natí. Tento salát se hodí... více o Jablko-fenyklový salát

Kyjevské kuře s ratatouille

Kyjevské kuře s ratatouille

Do měkkého másla vmícháme jemně strouhaný česnek a jemně sekanou petrželku, osolíme. Touto směsí naplníme kuřecí prsa. Důkladně je obalíme v mouce,... více o Kyjevské kuře s ratatouille

Pastevecká kuřecí roláda

Pastevecká kuřecí roláda

Sýr utřeme se smetanou, nasekanými bylinkami, citrónovou šťávou a ochutíme. Prsíčka rozřízneme na velké plátky, vložíme na fólii a rozválíme. Alobal... více o Pastevecká kuřecí roláda

Špagety s bazalkou II.

Špagety s bazalkou II.

Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody asi na 5 minut. Mezitím oloupeme a vyjádříme rajčata, nakrájíme na kostky, vymačkáme česnek a nasekané... více o Špagety s bazalkou II.

Bavorský salát

Bavorský salát

Brambory uvařené ve slupce, ještě teplé nakrájíme na plátky (půlkolečka), dáme do misky nakrájíme cibuli (bílá, červená, zelená), orestujeme na oleji,... více o Bavorský salát

Bílé zelí pro gurmány

Bílé zelí pro gurmány

Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilijeme bílé víno a dusíme do poloměkka. Pak přidáme neloupaná,... více o Bílé zelí pro gurmány

Vznešené brambory

Vznešené brambory

Brambory důkladně očistíme kartáčkem a v osolené vodě uvaříme do poloměkka. Necháme vychladnout, opatrně je nařízneme, potřemem máslem a zabalíme do... více o Vznešené brambory

20 minut
Bramborový salát bez brambor

Bramborový salát bez brambor

Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky, přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájenou uzeninu, okurky, cibuli, hrášek, okořeníme pepřem, osolíme a... více o Bramborový salát bez brambor

Míchaná sýrová pomazánka II.

Míchaná sýrová pomazánka II.

Tavené sýry se šunkou utřeme s máslem, přidáme umletou šunku, na jemném struhadle ustrouhané okurky, jogurt nebo majolenku, hořčici, okořeníme a dobře... více o Míchaná sýrová pomazánka II.

Pečený zaječí hřbet v mandlové krustě

Pečený zaječí hřbet v mandlové krustě

... více o Pečený zaječí hřbet v mandlové krustě

Smažené houby v těstíčku

Smažené houby v těstíčku

Houby nakrájíme na plátky cca 5 mm silné. Připravíme těstíčko - jako na bramborák - nastrouháme bramboru, slijeme vodu z brambory, přidáme hladkou... více o Smažené houby v těstíčku

Tzatziki III.

Tzatziki III.

Okurkou nastrouháme, osolíme a mícháme. Necháme asi 5 minut odpočinout a tlačíme, aby odtekla šťáva. Necháme dalších 5 minut a opakujeme. Nastrouháme... více o Tzatziki III.

Kuřecí nudličky s tofu

Kuřecí nudličky s tofu

Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky. Cibulku nakrájíme nadrobno, mrkve na kolečka a žampiony na plátky. Všechny přísady důkladně promícháme. Vaříme v... více o Kuřecí nudličky s tofu

Zelný salát s tatarskou omáčkou

Zelný salát s tatarskou omáčkou

Vše na velmi jemno nakrájíme, smícháme s tatarskou omáčkou, osolíme, opepříme a necháme proležet. Mažeme na plátky veky.... více o Zelný salát s tatarskou omáčkou

Žampionové rizoto

Žampionové rizoto

Rýži přebereme, propláchneme, přidáme lžíci tuku a vodu (1 díl rýže a 1 1/2 dílu vody), osolíme a dusíme doměkka. Žampiony očistíme, nakrájíme a... více o Žampionové rizoto

Solferinské nudle

Solferinské nudle

Na másle osmažíme kousky zeleniny, zalijeme tomatovým pyré a okořeníme. Směs klademe na talíř s připravenými vařenými nudlemi a sypeme kousky šunky.... více o Solferinské nudle

Hrachová polévka s mátou

Hrachová polévka s mátou

Na másle osmažíme cibulku, přisypeme hrách, zalijeme vývarem, přidáme cukr, sůl, pepř a přivedeme k varu. Přikryjeme a vaříme na mírném ohni asi 15-20... více o Hrachová polévka s mátou

Česnekové vepřové

Česnekové vepřové

Maso uvaříme s 10-ti stroužky česneku, bobkovým listem a novým kořením. Ze zbytku (česnek + koření + 6 lžic vývaru) uděláme kašičku. Ještě teplé maso... více o Česnekové vepřové

Vitamínové chuťovky

Vitamínové chuťovky

V misce smícháme sýr, tuk, rozmačkaný česnek a koření a vyšleháme do pěny, Vmícháme jemně nasekanou šunku a řádně okapaný na malé kousky nakrájený... více o Vitamínové chuťovky

Cikánský řízek

Cikánský řízek

Maso obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme slaninu s masem. Na zbylém výpeku orestujeme cibuli,... více o Cikánský řízek

45 minut
Rillons

Rillons

Maso rozřežeme na 4 cm kousky, osolíme, opepříme, necháme v kameninovém hrnci odpočinout den. Druhý den nalijeme do hrnku či pekáčku sklenici vína,... více o Rillons

75 minut
Švédské brambory II.

Švédské brambory II.

Oloupané brambory nakrájíme, stejně tak pórek na 2-3 cm silná kolečka. Zapékací misku (remosku) poctivě vymažeme máslem a klademe do ní střídavě... více o Švédské brambory II.

Grilované chobotnice

Grilované chobotnice

V misce smícháme citronovou šťávu s octem a pomalu všleháme 6 lžic oleje, osolíme a opepříme. Chobotnice omyjeme studenou vodou a osušíme. Osolíme a... více o Grilované chobotnice

Chobotnice s kapary

Chobotnice s kapary

Chobotnice omyjeme, osušíme a rozkrájíme na 1 cm široká kolečka. Na rozpáleném oleji chvíli orestujeme kapary, přidáme nakrájené chobotnice a za... více o Chobotnice s kapary

Mexický salát s avokádem

Mexický salát s avokádem

Na pánvi opečeme proužky slaninu dokřupava. V misce smícháme olej, ocet, pepř, sůl a tabasco a směs nalijeme na kostky avokáda. Přimícháme slaninu,... více o Mexický salát s avokádem

Řecký salát s pomerančem

Řecký salát s pomerančem

Na talíře rozložíme listy salátu, na ně dáme tenká kolečka pomeranče, na ně položíme kolečka cibule a posypeme plátky oliv. V hrnku důkladně... více o Řecký salát s pomerančem

Turecký okurkový salát

Turecký okurkový salát

Okurku nakrájíme na tenká kolečka. Smícháme jogurt, nasekanou mátu, citronovou šťávu, drobně nasekaný česnek, přikryjeme a necháme v ledničce vyhladit... více o Turecký okurkový salát

90 minut
Indický okurkový salát

Indický okurkový salát

Okurky a cibulky nakrájíme nadrobno a smícháme, osolíme a necháme 10 minut vychladit. Přidáme kostky rajčat, posypeme ostatními přísadami mimo jogurtu... více o Indický okurkový salát

Rychlí utopenci II.

Rychlí utopenci II.

½ kg kabanosu nebo buřtů a 4 cibule nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenice, asi tak do poloviny a zalijeme horkým lákem a dorovnáme... více o Rychlí utopenci II.

45 minut
Rybí pánev

Rybí pánev

Na troše oleje a másla orestujeme nakrájenou cibuli a postupně přidáváme pokrájený pórek, mrkev a papriku, na růžičky rozebraný květák a brokolici,... více o Rybí pánev

Mleté maso se špenátem

Mleté maso se špenátem

Cibuli s česnekem zpěníme. Přidáme mleté maso, chvilku prosmažíme, přidáme špenát a nakonec přidáme vejce.... více o Mleté maso se špenátem

Chalupářské teplé chlebíčky

Chalupářské teplé chlebíčky

Z chleba nakrájíme slabší plátky. Nivu utřeme s máslem a mlékem, opepříme a vzniklou pomazánkou slepíme 2 chlebíčky k sobě. Tyto slepené chlebíčky... více o Chalupářské teplé chlebíčky

Domácí klobásy

Domácí klobásy

Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.... více o Domácí klobásy

Sýrové karbanátky

Sýrové karbanátky

Všechny uvedené suroviny umícháme a dle potřeby zahustíme strouhankou. Vytvoříme bochánky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji.... více o Sýrové karbanátky

Tvarůžkový sýr

Tvarůžkový sýr

Nakrájet tvarůžky na kostky. Uvařit masox, přidat tvarůžky a za stálého míchání na mírném ohni vařit do rozpuštění. Na závěr přidat pepř, pivo, kmín.... více o Tvarůžkový sýr

40 minut
Kuřecí křupinky

Kuřecí křupinky

Maso nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme. Omočíme v rozšlehaném vejci a potom obalíme v mouce. Vložíme do rozpáleného tuku a smažíme dozlatova.... více o Kuřecí křupinky

60 minut
Obalovaná kuřecí stehna

Obalovaná kuřecí stehna

Maso omyjeme a osušíme. Strouhanku smícháme s parmazánem a sezamovými semeny. Vejce rozšleháme. Stehna obalíme v mouce, protáhneme v rozšlehaných... více o Obalovaná kuřecí stehna

50 minut
Nejrychlejší kuře

Nejrychlejší kuře

Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme asi na 6 porcí, osolíme, opepříme. V misce rozmícháme hladkou mouku se sladkou paprikou až vznikne růžový prášek. V... více o Nejrychlejší kuře

45 minut
Špagety s žampiónovo sýrovou omáčkou

Špagety s žampiónovo sýrovou omáčkou

Nudle uvaříme ve slané vodě s olejem. Zatím suchým ručníkem očistíme žampiony, silně špinavé houby omyjeme a usušíme. Pak je nakrájíme na plátky.... více o Špagety s žampiónovo sýrovou omáčkou

Salámové karbanátky

Salámové karbanátky

Měkký salám nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme celé vejce, nasekanou petržel, sůl, pepř. Vše zamícháme, směs by měla být spíše řidší.... více o Salámové karbanátky

Houbové rizoto po provensálsku

Houbové rizoto po provensálsku

Rýži propláchneme, osolíme, přidáme tuk a dusíme pod pokličkou doměkka. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpustíme máslo a pokrájené... více o Houbové rizoto po provensálsku

Treska v hořčicové omáčce

Treska v hořčicové omáčce

Tresčí filé opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Zapékací misku vymažeme máslem. V rozpuštěném másle osmažíme mouku do... více o Treska v hořčicové omáčce

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • ...
  • 212
  • Další stránka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

36
Jablečný koláč z remosky ala štrůdl
Jablečný koláč z remosky…
35
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
31
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
31
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
29
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Těstoviny s brokolicí Maso bez práce a bez hlídání přes noc Pudinkový zákusek bez mouky
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi) Kuřecí řízky Ondráš Kokosový dort - výborný a snadný
Caesar salát Těstoviny s kozím sýrem Houstičky z domácí pekárny
Lehké a křupavé vafle Červené špagety Dýňová polévka krémová

Další doporučené ingredience:

Pekingské zelí Pektin Pektogel Pelyněk Penne
Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino Pepř celý Pepř drcený
Pergamenový papír Perla Perlička Perlivá voda Perník
Perník na strouhání Perníkové koření Pesto Petol Petosa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact