• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý

Pepř mletý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Alpské brambory

Alpské brambory

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka. Prochladlé brambory oloupeme a nákrájíme na plátky. Oloupanou a nakrájenou cibuli... více o Alpské brambory

Dušený celer po čínsku

Dušený celer po čínsku

Celer očistíme a nahrubo postrouháme. Očištěnou cibuli pokrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme prolisovaný česnek, postrouhaný celer... více o Dušený celer po čínsku

Pikantní salát z vepřových jazyků

Pikantní salát z vepřových jazyků

Opláchnuté jazyky vložíme do teplé vody, přidáme sůl a uvaříme doměkka. Měkké jazyky zchladíme studenou vodou, zbavíme podjazyčí, oloupeme, nakrájíme... více o Pikantní salát z vepřových jazyků

30 minut
Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Orestované mleté maso zamícháme se sýrem, nastrouhaným vejcem, okurkou, nadrobno nasekanou cibulkou a prolisovaným česnekem. Dle chuti přidáme kečup,... více o Pomazánka na topinky a toasty

Maďarská pomazánka

Maďarská pomazánka

Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku. Vmícháme kečupovou... více o Maďarská pomazánka

Slepičí rarášci

Slepičí rarášci

Vykostěné maso ze slepice umeleme, dáme do misky, zalijeme mlékem a necháme nejlépe do druhého dne odležet. Rohlíky pokrájíme na kostičky a zvlhčíme... více o Slepičí rarášci

Slepice na čínský způsob

Slepice na čínský způsob

Marináda: Do misky dáme olej, žloutek, sojovou a worchestrovou omáčku, sůl, koření a promícháme. Očištěnou slepici vložíme do osolené vody, přidáme... více o Slepice na čínský způsob

Slepice v pikantní úpravě

Slepice v pikantní úpravě

Slepici očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka (z vývaru lze připravit výbornou polévku) Maso obereme, nakrájíme na menší kousky a poprášíme... více o Slepice v pikantní úpravě

Slepice ála španělské ptáčky

Slepice ála španělské ptáčky

Prsíčka a vykostěná stehýnka naklepeme, opepříme a osolíme. Potřeme hořčicí a poklademe špalíčkem slaniny, kouskem párku i okurky a stočíme. Upevníme... více o Slepice ála španělské ptáčky

Slepice v bílé omáčce

Slepice v bílé omáčce

Očištěnou slepici rozdělíme na porce. Vložíme ji do osolené vody, přidáme jednu cibuli, několik kuliček pepře a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme a... více o Slepice v bílé omáčce

Květák s rajčatovou omáčkou

Květák s rajčatovou omáčkou

Květák očistíme, rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Vyjmeme a necháme okapat. Na másle nebo na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli.... více o Květák s rajčatovou omáčkou

30 minut
Zapékaný celer se sýrem

Zapékaný celer se sýrem

Celer oloupeme a nakrájíme na slabší plátky, které uvaříme v osolené vodě doměkka. Celer vyjmeme, necháme okapat, polovinu rozložíme do máslem... více o Zapékaný celer se sýrem

Čachochbili z kuřete

Čachochbili z kuřete

Kuře naporcujeme na větší kousky, na rozpáleném oleji prudce opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru, přidáme protlak a třený česnek a... více o Čachochbili z kuřete

Čína ze slepice

Čína ze slepice

Slepici stáhneme z kůže, naporcujeme a vložíme na 3 dny do marinády z oleje, sojové omáčky, vegety, sladké papriky, vajec, soli a pepře. Maso je po... více o Čína ze slepice

Čočkový prejt

Čočkový prejt

Propláchnutou namočenou čočku uvaříme jen do poloměkka v neosolené vodě s novým kořením. Pak k ní přisypeme přebrané a dvakrát spařené jáhly.... více o Čočkový prejt

75 minut
Loupežnická roštěná

Loupežnická roštěná

Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji do měkka. Roštěnky vyjmeme, do... více o Loupežnická roštěná

Hradecké koule

Hradecké koule

Maso umeleme spolu s játry, přidáme pepř a česnek utřený se solí. Žemli namočenou v mléce a vymačkanou přidáme spolu s vejcem a propracujeme.... více o Hradecké koule

Boloňské nudle

Boloňské nudle

Rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na hrubší nudličky nastrouhanou mrkev a celer, nadrobno nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek a... více o Boloňské nudle

Těftěly v rajčatové omáčce

Těftěly v rajčatové omáčce

Žemle nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem a necháme prosáknout. Rozmělníme je, promícháme s mletým masem, drobně nakrájenou cibulí, osolíme a... více o Těftěly v rajčatové omáčce

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu dusíme na sádle s octem cukrem a protlakem. Zvlášť zpěníme na másle nakrájenou... více o Boršč bez masa

Smažené nudle na čínský způsob

Smažené nudle na čínský způsob

Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme a osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a pórek nakrájené na kolečka,... více o Smažené nudle na čínský způsob

Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Na malé kousky rozkrájenou nebo na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev podusíme na tuku, přidáme kari koření, sůl, pepř a malé množství vody a... více o Mrkev po indicku

Špenát z mladých kopřiv

Špenát z mladých kopřiv

Oprané kopřivy spaříme několik minut v horké vodě. Necháme okapat a na jemno rosekáme. Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, vložíme posekané... více o Špenát z mladých kopřiv

Zadělávaný vepřový jazyk

Zadělávaný vepřový jazyk

Omyté jazyky dáme vařit spolu s očištěnou zeleninou a cibulí a solí. Měkké jazyky očistíme, oddělíme podjazyčí, oloupeme a nákrájíme na široké nudle... více o Zadělávaný vepřový jazyk

Domácí pivní sýr

Domácí pivní sýr

Ve větší nádobě (nejlépe kameninové) rozmícháme tvaroh s kořením a solí, zalijeme pivem a necháme přikryté proležet (zrát) při teplotě 18 °C tři až... více o Domácí pivní sýr

Salát z olomouckých tvarůžků

Salát z olomouckých tvarůžků

Tvarůžky nakrájíme na kousky, smícháme s cibulí rozkrájenou na nudličky a stejně nakrájenou okurkou a paprikou. Vše smícháme s česnekem utřeným se... více o Salát z olomouckých tvarůžků

Haškův guláš

Haškův guláš

Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na oleji dohněda, přidáme kmín a rajčatový protlak a restujeme základ. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky a... více o Haškův guláš

45 minut
Kuřecí rarášci

Kuřecí rarášci

Kuřecí prsíčka nakrájíme na malé kousky asi 2x2 cm, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme nejméně na 3 hodiny (lepší je na 24 hod.) do lednice... více o Kuřecí rarášci

Pikantní kachní stehýnka

Pikantní kachní stehýnka

Kachní stehna očistíme, chilli papričky nasekáme na drobno. Stroužky česneku utřeme se solí. Poté ho dobře promícháme s nasekanými chilli papričkami,... více o Pikantní kachní stehýnka

Paprikový mls

Paprikový mls

Papriky nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka a uzeninu na drobné kostičky. Do varné skleněné misky postupně vršíme papriku, cibuli, nakrájenou... více o Paprikový mls

Bramborový džuveč

Bramborový džuveč

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme nebo prolisujeme. Přidáme k nim vejce, špetku soli, lžíci mouky, sádla a vypracujeme těsto, z... více o Bramborový džuveč

Řízky ze sojových medailonků

Řízky ze sojových medailonků

Medailonky uvaříme dle návodu.Přecedíme a vodu jemně vymačkáme a medailonky rozkrojíme.Osolíme,opepříme a potřeme česnekem.Vložíme plátek cihly a... více o Řízky ze sojových medailonků

Kuře s ananasem

Kuře s ananasem

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, posypeme zázvorem, zakapeme sojovou omáčkou a olivovým olejem a promícháme, necháme odležet.... více o Kuře s ananasem

Květákový paprikáš

Květákový paprikáš

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme ho okapat. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky... více o Květákový paprikáš

Sedmikrásková houbovka

Sedmikrásková houbovka

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme, vložíme nkrájené houby a podusíme je. Pak zalejeme 1 litrem vody, přidáme bujonové... více o Sedmikrásková houbovka

Kapří guláš s paprikami a rajčaty

Kapří guláš s paprikami a rajčaty

Očištěné a oprané kousky kapra osolíme a obalíme v hladké mouce. Na drobně rozkrájené a rozškvařené slanině opečeme kousky kapra. Opečené vyndáme a... více o Kapří guláš s paprikami a rajčaty

Kapří guláš s hráškem

Kapří guláš s hráškem

Očištěného kapra stáhneme z kůže, nakrájíme na větší kousky, pokapame citronovou šťávou, osolíme a opepříme, necháme 1/2 hodiny odležet. Na pánvi... více o Kapří guláš s hráškem

Maďarský guláš z kapra

Maďarský guláš z kapra

Kapra zbaveného kůže rozkrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a opečeme na poloviční dávce oleje. Na druhé polovině oleje a na slanině zpěníme... více o Maďarský guláš z kapra

Langoše se zelím

Langoše se zelím

Do mouky dáme droždí rozmíchané s cukrem, vlažné mléko, žloutek a sůl. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme dobře vykynout. Mezitím si připravíme... více o Langoše se zelím

Zapečená brokolice II.

Zapečená brokolice II.

Brokolici uvaříme v osolené vodě do měkka a necháme zchládnout. Párky nakrájíme na kolečka, cibuli na hrubší kostičky. Sýr rozdělíme na poloviny,... více o Zapečená brokolice II.

45 minut
Krkonošské houbové knedlíky

Krkonošské houbové knedlíky

Cibuli drobně nakrájíme a osmažíme na polovině dávky sádla dorůžova. Přidáme na kostičky krájené housky a osmahneme je. V mléce rozmícháme vejce,... více o Krkonošské houbové knedlíky

Rumunská ryba

Rumunská ryba

Z tatarky, hořčice, solamylu, citronové šťávy, piva a koření umícháme marinádu, do které naložíme rybu a necháme do druhého dne odležet. Rybu dáme na... více o Rumunská ryba

Blesková zeleninová směs

Blesková zeleninová směs

Zeleninu podusíme na másle (případně na vodě). Po změknutí přidáme šunku nakrájenou na kostičky, osmahneme, vmícháme vejce, zamícháme a nakonec... více o Blesková zeleninová směs

Omáčka na špagety

Omáčka na špagety

Do pánve (wok) dáme 3 lžíce oleje na kterém orestujeme cibuli. Zaprášíme lžičkou sladké papriky a přidáme mleté maso. Maso promícháme, zakapeme... více o Omáčka na špagety

Gothaj po čínsku

Gothaj po čínsku

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme lžíci kari vegety, lžičku papriky a necháme rozpustit, přidáme nakrájený salám na nudličky a osmahneme. Přichutíme... více o Gothaj po čínsku

Karbanátky z ovesných vloček s droždím

Karbanátky z ovesných vloček s droždím

Na sádle zpěníme cibuli přidáme droždí a osmažíme dozlatova. Ve vývaru uvaříme ovesné vločky. Do prochladlých vloček vmícháme osmaženou cibuli s... více o Karbanátky z ovesných vloček s droždím

40 minut
Rajčatová omáčka na těstoviny

Rajčatová omáčka na těstoviny

Oloupaná rajčata a cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme, rozehřejeme olivový olej a cibuli a česnek osmahneme do mírného zhnědnutí, přidáme... více o Rajčatová omáčka na těstoviny

60 minut
Falešná svíčková omáčka

Falešná svíčková omáčka

Mrkev, petržel a celer nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli nakrájíme na kostičky. Zeleninu podusíme na másle, přidáme cibuli, osmahneme dorůžova,... více o Falešná svíčková omáčka

Cuketová čína

Cuketová čína

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou cuketu, osolíme opepřime, přidáme worchestrovou omáčku, prolisovaný česnek, koření a kmín, podusíme... více o Cuketová čína

Plněné palačinky

Plněné palačinky

Palačinky potřeme kečupem, poklademe plátky salámu, plátkovým sýrem, okořeníme a stočíme do ruličky. Obalíme v trojobalu a smažíme jako řízek.... více o Plněné palačinky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • ...
  • 212
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

63
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
34
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
30
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Pizza - základní těsto Koprová omáčka expres Mazanec
Bílý chléb dokonalý Jablečný koláč s ořechy Kuře na pomerančích
Ruské lívance bliny Gnocchi s tuňákem Kokosové kari s krůtími prsíčky
Sušenky bez vajec - snadno a rychle Pikantní bezmasé rizoto se sýrem Celerové karbanátky (sekaná)

Další doporučené ingredience:

Pekingské zelí Pektin Pektogel Pelyněk Penne
Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino Pepř celý Pepř drcený
Pergamenový papír Perla Perlička Perlivá voda Perník
Perník na strouhání Perníkové koření Pesto Petol Petosa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact