• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý

Pepř mletý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Fazolový salát s lečem

Fazolový salát s lečem

Fazole smícháme se scezeným lečem, na nudličky nakrájeným salámem, hráškem, na kostky nakrájenou kapií, sekanou cibulí, feferonkou a na hrubě... více o Fazolový salát s lečem

20 minut
Cizrnový salát

Cizrnový salát

Cizrnu namočíme na 12 hodin a uvaříme. Pastu rozetřeme se šťávou, solí, pepřem, rozetřeným česnekem, podle potřeby přidáme 1-2 lžíce vody a promícháme... více o Cizrnový salát

Tětovinový salát se salámem

Tětovinový salát se salámem

Uvařené těstoviny smícháme s hráškem, na proužy nakrájenou paprikou, nakrájenou cibulí a česnekem. Hořčici rozšleháme s octem a olejem, osolíme,... více o Tětovinový salát se salámem

Písmenkový salát

Písmenkový salát

Těstoviny uvaříme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Na oleji osmažíme na kostky nakrájenou šunku a mrkev. Osolíme, opepříme, ochutíme... více o Písmenkový salát

Libečkový dresink

Libečkový dresink

Vše zamícháme a podáváme skoro ke všemu - je to dobré jak k masíčku, tak k zelenině (čerstvé a dušené) a bramborám.... více o Libečkový dresink

Pórková polévka se šunkou

Pórková polévka se šunkou

Na másle zpěníme nakrájený pórek, zasypeme hladkou moukou a krátce opékáme. Zalijeme vodou, přidáme kostku bujónu, osolíme, opepříme a povaříme.... více o Pórková polévka se šunkou

30 minut
Zapečené fenykly

Zapečené fenykly

Fenykly důkladně očistíme a omyjeme. Vnější listy, stonky a vnitřní tvrdé části odstraníme. Drobné zelené lístky dáme stranou. Fenykly vložíme do... více o Zapečené fenykly

20 minut
Salámová pomazánka II.

Salámová pomazánka II.

Salám a vejce nastrouháme na velké slzičky a všechno smícháme dohromady. Můžeme přidat i nastrouhaný tvrdý sýr.... více o Salámová pomazánka II.

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Na olej dáme zpěnit na kostička pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kostičky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme... více o Krůtí prsíčka podle hospodskýho

150 minut
Boršč od Tefalu

Boršč od Tefalu

Do 3 litů vody přidáme maso a uzený špek. Přivedeme k varu a odstraníme pěnu. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, zelí, cibuli, červenou řepu, fenykl a... více o Boršč od Tefalu

Patatos furno

Patatos furno

Brambory nakrájíme na čtvrtky, dáme do pekáče tak, aby zaplnily dno. Poté přidáme nakrájenou zeleninu a maso na kostky, cibuli na kroužky. Osolíme,... více o Patatos furno

Bramborové knedlíky opečené v bramboráku

Bramborové knedlíky opečené v…

Na pánev s rozehřátým sádlem nebo olejem lžící dáme připravené těsto na bramborák, do tohoto těsta zatlačíme bramborový knedlík (který jsme si... více o Bramborové knedlíky opečené v bramboráku

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Zelené fazolky očistíme a uvaříme ve slané vodě. V jiném kastrolu uděláme hodně tmavou jíšku, kterou zředíme vodou, osolíme, opepříme a okyselíme. Do... více o Fazolky po staročesku

Pyrenejský králík

Pyrenejský králík

Příprava: přední část králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a ze všech stran opražíme na lžíci oleje. V pekáčku zpěníme na 3 lžících olivového oleje... více o Pyrenejský králík

Králičí špíz s rozmarýnovými bramborami

Králičí špíz s rozmarýnovými…

Čočku necháme přes noc změknout ve vodě. Nadrobno nakrájíme šalotku a česnek. Na pánvi rozpálíme olivový olej a podusíme na něm šalotku i česnek.... více o Králičí špíz s rozmarýnovými bramborami

Králičí křupavé řízečky

Králičí křupavé řízečky

300 g vykostěného králičího masa umeleme, přidáme v mléce namočenou a vymačkanou žemli, 1 vejce, sůl, špetku mletého bílého pepře a špetku muškátového... více o Králičí křupavé řízečky

Králík – marinované kousky

Králík – marinované kousky

... více o Králík – marinované kousky

Králík po myslivecku II.

Králík po myslivecku II.

Maso nakrájíme na kousky, řádně omyjeme a osušíme. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj šalvějové lístky, stroužky česneku a kousky masa. Při velké... více o Králík po myslivecku II.

Králik se šunkou a slaninou

Králik se šunkou a slaninou

Králíka omyjeme v octové vodě, vnitřek potřeme solí a pepřem. Játra a srdce nadrobno nasekáme a spolu s polovinou česneku, šunky, fenyklových semínek... více o Králik se šunkou a slaninou

Pečená králičí stehna

Pečená králičí stehna

Stehna osolíme a opepříme. Na horkém olivovém oleji je pečlivě opečeme ze všech stra. Slijeme tuk a přidáme špek a znovu dohromady opatrně opečeme.... více o Pečená králičí stehna

Králičí ragů po Lyonsku:

Králičí ragů po Lyonsku:

Králičí maso osolíme, opepříme. Rozehřejeme máslo a na něm maso opečeme ze všech stran. Potom maso vyndáme. Ze čtyřech jarních cibulek odřízneme horní... více o Králičí ragů po Lyonsku:

Králik na rozmarýnu s citrónovou omáčkou

Králik na rozmarýnu s citrónovou…

Králíka rozdělíme na 8 částí, které osolíme a opepříme. Na oleji králíka opečeme asi 5 minut, potom maso podlijeme citrónovou šťávou, vývarem a vínem.... více o Králik na rozmarýnu s citrónovou omáčkou

Králičí maso v alobalu

Králičí maso v alobalu

Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Osolíme je , opepříme a prudce opečeme po obou stranách na oleji. Rajčata oloupeme a nakrájíme na silnější... více o Králičí maso v alobalu

Králík se zelím a mrkví

Králík se zelím a mrkví

Králičí hřbet oddělíme od stehen, odstřihneme břišní laloky, hřbet rozdělíme na tři stejné kusy. Stehna přeřízneme kloubu. Játra a ledvinky odložíme.... více o Králík se zelím a mrkví

Pikantní  králík se zázvorem

Pikantní králík se zázvorem

Králíka nakrájíme na čtvrtky a pak ho vykostíme a maso překrájíme na větší kousky, které osolíme a necháme přibližně 15 minut odležet. Připravíme si... více o Pikantní králík se zázvorem

Králík á la Malorca:

Králík á la Malorca:

Odkrojíme stehna a přední nohy, vše nasekáme na půlky. Zbytek králíka rozporcujeme na 4 díly. Cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky. Podélně... více o Králík á la Malorca:

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Uvařená vejce podélně rozkrojíme a žloutky vydlabeme. Žloutky smícháme dobře se sekanou natí, namočeným a vynačkaným rohlíkem, 1 lžící oleja, osolíme,... více o Smažená plněná vejce

Plněná paprika

Plněná paprika

Rýži uvaříme ve slané vodě, scedíme. Potom do ní přidáme rozinky, které jsme předtím namočili ve vlažné vodě a vymačkali, nakrájené olivy, lískové... více o Plněná paprika

Roláda z pečeného kolena

Roláda z pečeného kolena

Koleno uvaříme do měkka ve slané vodě s novým kořením. Necháme vychladnout, vyklepneme a potřeme směsí z mletého masa, soli, pepře, česneku, natě a... více o Roláda z pečeného kolena

Salát z červené řepy s klobásou

Salát z červené řepy s klobásou

Řepu nakrájíme na tenoučké plátky. Zalijeme ji nálevem ze 2 lžic octa, 4 lžic oleje, tymiánu, soli a pepře. Necháme 30 min odležet. Ze zbytku octa,... více o Salát z červené řepy s klobásou

Pestrý paprikový salát

Pestrý paprikový salát

Papriky nakrájíme na proužky, rajče na tenké měsíčky, cibulku na kolečka. Přidáme kukuřici a promícháme. Smícháme ocet, olej, sůl, pepř a přelijeme... více o Pestrý paprikový salát

Bramborový salát se sójou

Bramborový salát se sójou

Brambory nakrájíme na plátky, přidáme sóju, na jemno nasekanou cibuli a na jemné plátky nastrouhanou okurku. Osolíme, opepříme. Promícháme s tatarkou... více o Bramborový salát se sójou

Pestrý fazolový salát

Pestrý fazolový salát

Klobásu nakrájíme na tenká kolečka, přidáme fazole, na malé kousky nakrájenou papriku, nakrájenou cibuli. Ocet ochutíme solí, pepřem a cukrem,... více o Pestrý fazolový salát

Newyorský salát

Newyorský salát

Zelí nakrájíme na jemné pásky a spaříme. Přidáme Nivu, prolisovaný česnek nebo ořechy. Jogurt smícháme s octem, cukrem, pepřem a vmícháme do salátu.... více o Newyorský salát

Kuřecí salát IV.

Kuřecí salát IV.

Maso opečeme na pánvi z každé strany asi 4 min. Potom ho osolíme, opepříme a necháme vychladnout. Salát natrháme na kousky, přidáme na nudličky... více o Kuřecí salát IV.

Kuřecí prsíčka v karamelu

Kuřecí prsíčka v karamelu

Smícháme vše sypké koření. Polovinou směsi potřeme prsíčka a grilujeme po obou stranách 5 minut. Polovinu směsi společně s cukrem necháme na mírném... více o Kuřecí prsíčka v karamelu

Křupavý bůček

Křupavý bůček

První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si vezmeme bůček a nakrájíme ho na asi... více o Křupavý bůček

Tatarský biftek z brambor

Tatarský biftek z brambor

Na biftek použijeme stejné ingredience jako na Tatarský biftek ze svíčkové, pouze místo masa dáme vařenou na drobno nastrouhanou bramboru.... více o Tatarský biftek z brambor

Žampionový salát

Žampionový salát

Všechny ingredience zamícháme a necháme alespoň přes noc uležet v chladničce.... více o Žampionový salát

Chalupářská jehla

Chalupářská jehla

Maso nakrájíme na kousky o velikosti 3x3 cm, vložíme do porcelánové misky, zalijeme olejem, přidáme bobkový list a všechno koření, dle uvážení osolíme... více o Chalupářská jehla

Lupínkové kuře

Lupínkové kuře

Kuře stáhneme z kůže, naporcujeme, zakapeme citrónovou šťávou, opepříme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením a necháme půl hodiny odstát. Kukuřičné... více o Lupínkové kuře

Játra na fazolích

Játra na fazolích

Na omastku orestujeme na půlkolečka krájenou cibuli. Po zrůžovění cibule přidáme pokrájená a případně i odblaněná játra. Krátce orestujeme, okořeníme... více o Játra na fazolích

Chlebodědek

Chlebodědek

Chleba, točeňák, cibuli pokrájíme na kostky. Chlebem vyložíme spodní část zapékací misky. Na omastku necháme zpěnit cibulku, posléze přidáme točeňák,... více o Chlebodědek

45 minut
Zelené halušky s nivovou omáčkou

Zelené halušky s nivovou omáčkou

Špenát rozmrazíme, ochutíme solí a pepřem. Do vychladlého vmícháme vejce, a mouky tolik, aby jsme měli husté těsto a mohli házet halušky do osolené... více o Zelené halušky s nivovou omáčkou

20 minut
Kuře mnoha vůní

Kuře mnoha vůní

Dobře omyté kuře vytřeme uvnitř utřeným česnekem a okořeníme. Dutinu vyplníme pokrájenými syrečky promíchanými se slaninou a opět okořeníme. Přidáme... více o Kuře mnoha vůní

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Z veky rozmočené ve vodě, mletého masa, cibule, vejce, soli, pepře, saturejky, petržele uděláme hmotu a vytvarujeme malé knedlíčky, obalujeme je v... více o Bulharská polévka s masovými knedlíčky

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Očistěné, vyprané houby nakrájíme na kousky. Do kastrolu dáme sádlo a na drobno pokrájenou cibli. Cibuli necháme zesklovatět a přidáme houby, masox,... více o Houbová omáčka II.

Zeleninovo-masové lasagne

Zeleninovo-masové lasagne

Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme zrníček. Cibuli nakrájíme najemno, cukety, mrkev a rajčata na menší kousky. Ve větším kastrolu osmahneme cibuli,... více o Zeleninovo-masové lasagne

90 minut
Roláda Josefa Cardy

Roláda Josefa Cardy

Umeleme libový vepřový bůček, osolíme, opepříme, přidáme 2 lžíce solamylu, necelý čtvrtlitr mléka, zamícháme a necháme uležet v chladničce do druhého... více o Roláda Josefa Cardy

Plněný bramborák

Plněný bramborák

Syrové brambory nastrouháme, vodu slijeme, přidáme mouku, celá vejce, sůl, pepř, česnek, majoránku, jestli je husté těsto, přilijeme trochu mléka. Do... více o Plněný bramborák

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • ...
  • 212
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

Poslední sledované recepty

126
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
92
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
91
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
86
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
63
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Nedávno navštívené recepty:

Kuřecí prsíčka ala iNDY Dušený hrášek na smetaně Škvarkové knedlíky
Výborné lívance z acidofilního mléka Brokolicová polévka II. Vepřové maso na paprice
Čínská polévka se skleněnými (rýžovými) nudlemi Zapečený plněný chleba Slaná bábovka s olivami
Kuře pečené na zelenině Hrách a kroupy Italský rýžový salát

Další doporučené ingredience:

Pekingské zelí Pektin Pektogel Pelyněk Penne
Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino Pepř celý Pepř drcený
Pergamenový papír Perla Perlička Perlivá voda Perník
Perník na strouhání Perníkové koření Pesto Petol Petosa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact