• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý

Pepř mletý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Guláš pašeráka Rudly

Guláš pašeráka Rudly

Zasmažíme si nakrájenou na jemno cibulku, přidáme maso na kostky. Až pustí šťávu zamícháme sladkou a pálivou papriku, pepř a zalejeme vodou (asi 1,5 l... více o Guláš pašeráka Rudly

30 minut
Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Lilek nakrájíme na slabé plátky a rajčata na měsíčky. Parmezán si nastrouháme na struhadle. Plátky lilku osmahneme na olivovém oleji. Scedíme a... více o Zapečený lilek s parmezánem

Plněné šnečí ulity

Plněné šnečí ulity

Tělíčka dáme do masového vývaru a ještě 0,5-1 hod. vaříme pro chuť. Vyndáme vychladíme a nasekáme na jemno. Namočené žemle v mléce vymačkáme a... více o Plněné šnečí ulity

Wiener schwabenschnecken - recept z r. 1914

Wiener schwabenschnecken - recept z r…

Hlemýždí tělíčka dáme do osolené vody, přidáme všechny přísady jemně pokrájené a vaříme ještě asi 1 hod. (může být i méně). Po varu je vyjmeme a... více o Wiener schwabenschnecken - recept z r. 1914

Španělské brambory

Španělské brambory

Na pánvi rožškvaříme kostičky slaniny, pokrrájenou cibuli a česnek. Přidáme plátky brambor, posypeme solí a opékáme pod pokličkou asi 10 minut.... více o Španělské brambory

Buřty na pivu III.

Buřty na pivu III.

Buřty rozkrojíme na polovic, zeleninu na slabé plátky. Vymažeme pekáč olejem. Na dno pekáče dáme vrstvu nakrájené cibule, oloupané buřty, dále... více o Buřty na pivu III.

Bramborová paštika

Bramborová paštika

Brambory uvaříme ve slupce, studené najemno nastrouháme, přidáme uzené nakrájené na kostičky, vajíčka a ostatní ingredience. Mléka jen tolik, aby... více o Bramborová paštika

Bramboroví šneci

Bramboroví šneci

Těsto rozválíme na obdélník, potřeme náplní, stočíme do rolády a nakrájíme na kousky široké asi 4 cm. Uložíme je těsně vedle sebe do vymazaného pekáče... více o Bramboroví šneci

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory na jemno nastrouháme, dáme do... více o Kachna plněná brambory

Gratinované kotlety se sýrem a žampiony

Gratinované kotlety se sýrem a…

Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi orestujeme lečo s nakrájenými žampiony(odpařít co nejvíce vody). Na další pánvi orestujeme také maso.... více o Gratinované kotlety se sýrem a žampiony

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Tenčí plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vyložíme alobalem, do kterého položíme maso, pod každý kousek dáme oříšek másla. Každý plátek... více o Magdiny plátky

Masové kuličky z Ikea

Masové kuličky z Ikea

Cibulku osmahout do zlatova na másle, rozmačkat brambory a smíchat mouku v trošce vody. Dobře promíchat všechny ingredience a tvořit větší kuličky.... více o Masové kuličky z Ikea

Hovězí polévka s houbami

Hovězí polévka s houbami

Maso dáme vařit do piňáku, přidáme rozkrojenou cibuli, česnek, sůl, nové koření, celý pepř. Vaříme asi 1 hodinu, dle masa. Maso vyndáme, vývar zcedíme... více o Hovězí polévka s houbami

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Z makrely vybereme kosti a sloupneme kůži. Maso rozkrájíme na malé kousky, přidáme máslo nebo margarín, posekanou cibuli, trošku majolky, lžičku... více o Pomazánka z makrely

Italský salát

Italský salát

Omyjeme fenykl - odstraníme tuhé povrchové zdužnatělé listové řapíky a nakrájíme. Oloupeme a nakrájíme pomeranč, přidáme nakrájenou cibuli, černé... více o Italský salát

Zapečená zelenina III.

Zapečená zelenina III.

Rajčata, papriky a lilky rozkrojíme na polovinu a trochu osolíme. V misce nebo hlubokém talíři (podle množství zeleniny) smícháme strouhanku s... více o Zapečená zelenina III.

Slavnostní datle

Slavnostní datle

Tvaroh romícháme na hladký krém, osolíme, opepříme. Přidáme hořčici, sekanou pažitku a mleté datle. Datle vypeckujeme a jemně roztlačíme. Naplníme... více o Slavnostní datle

Pečená kachna s kalvadosem

Pečená kachna s kalvadosem

Kačenu okořeníme, osolíme. Na másle opražíme cibuli, přidáme na kostky nakrájená jablka, strouhanku, přilejeme kalvados a koření. Vmícháme na kostky... více o Pečená kachna s kalvadosem

Krémová omáčka z Ikea

Krémová omáčka z Ikea

Po opečení kuliček na pánvi, přidat 2 dl vody nebo hovězího vývaru a krátce povařit. Přecedit a přidat šlehačku. Zahustit moukou a dochutit sójovou... více o Krémová omáčka z Ikea

120 minut
Bramborové ražniči II.

Bramborové ražniči II.

Syrové brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme - brambory a špekáčky na kolečka, cibuli na osminky (vnější plátky ještě přepůlíme), slaninu na čtverečky... více o Bramborové ražniči II.

Rýžový kuba

Rýžový kuba

Rýži uvaříme podle návodu, na trošce oleje osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme houby (jesliže máme sušené, nejprve je povaříme ve vodě nebo v mléce a... více o Rýžový kuba

Masový měšec

Masový měšec

Silnější plátek hovězího roštěnce rozřízneme a rozevřeme, takže vznikne veký plát který naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Doprostřed... více o Masový měšec

Zapečená kýta na česneku se smetanou

Zapečená kýta na česneku se smetanou

Maso nakrájíme na plátky a zprudka na oleji krátce osmahneme. Maso vložíme do pečící mísy, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a přidáme nakrájený... více o Zapečená kýta na česneku se smetanou

90 minut
Závitky s jablečnou náplní

Závitky s jablečnou náplní

Jablka omyjeme, osušíme, rozčvrtíme, odstraníme jádřince a nahrubo nastrouháme. Jablka pak promícháme se strouhankou, citronovou štávou, trochou soli... více o Závitky s jablečnou náplní

Babiččina plněná rajčátka na pátek

Babiččina plněná rajčátka na pátek

Rajčátka odřízneme u stopky, vydlabeme. Cibulku nakrájíme na drobno, osmažíme na oleji do zlatova, přidáme dužinu rajčat, lilek na kostičky a vydusíme... více o Babiččina plněná rajčátka na pátek

60 minut
Chobotnice na cibulce

Chobotnice na cibulce

Chobotnici nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka, česnek na plátky. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, mírně orestujeme. Přidáme... více o Chobotnice na cibulce

Dušená chobotnice

Dušená chobotnice

Chobotnice necháme z volna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej,... více o Dušená chobotnice

Domácí prejt

Domácí prejt

Maso uvaříme do měkka. Hrubě umeleme, přidáme jemně umletá játra a v mléce namočené a rovnějž rozemleté žemle. Okořeníme a pečlivě rozmícháme, dle... více o Domácí prejt

45 minut
Obalovaný mozeček

Obalovaný mozeček

Vepřový mozeček odblaníme a obalíme v trojobalu. Na pánev dáme olej, obalený mozeček smažíme jako řízky. Dáme si vařit brambory. Pokud je obalený... více o Obalovaný mozeček

60 minut
Vánoční bramborový salát

Vánoční bramborový salát

Studené brambory na vánoční bramborový salát oloupeme, kořenovou zeleninu uvaříme v okyselené vodě do poloměkka. Vše nakrájíme na kostičky. Na drobno... více o Vánoční bramborový salát

Halušky z lososa v rajčatové omáčce

Halušky z lososa v rajčatové omáčce

Lososa nakrájíme na menší kousky a třikrát na jemno umeleme. Přidáme sůl, pepř, šťávu, smetanu a sekaný kopr. Vše spolu promícháme na pěnu. Dvěma... více o Halušky z lososa v rajčatové omáčce

120 minut
Francouzské fazole

Francouzské fazole

Uvaříme 2 litry slepičího vývaru v tlakovém hrnci a do něj dáme přes noc namočit fazole. Druhý den přidáme do hrnce 3 nožičky klobásy, 1 stehno a 250... více o Francouzské fazole

Šunkový štrúdl

Šunkový štrúdl

Přísady na těsto smícháme a rozválíme. Posypeme čerstvým sýrem a na něj rozetřeme náplň. Závin stočíme, potřeme vajíčkem a pečeme asi 30 minut při... více o Šunkový štrúdl

30 minut
Červené špízy

Červené špízy

Maso nakrájíme na kousky. Všechno ostatní smícháme, přidáme nakrájené drůbeží a necháme uležet přes noc. Napichujeme na gilovací jehly a grilujeme... více o Červené špízy

Těstoviny s lilkem

Těstoviny s lilkem

Podusit cibuli na olivovém oleji, přidat žampiony, pak papriku, baklažány, rajčata, okořenit a dusit. Přidat passata a dodusit do měkka, promíchat s... více o Těstoviny s lilkem

Skvělé maso na tymiánu

Skvělé maso na tymiánu

Maso (už nejlépe ve skleněné zapékací míse) potřeme obyčejnou hořčicí, pak posolíme, popepříme, posypeme paprikou, kari kořením a tymiánem, zasypeme... více o Skvělé maso na tymiánu

Mleté na poli

Mleté na poli

Mleté maso okořeníme, pikatně! Do zapékací misky navrstvíme maso, na to zelí, a opakovat - nahoře by mělo být maso. Nakonec zalijeme šlehačkou tekutou... více o Mleté na poli

Střapaté řízky

Střapaté řízky

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme v klasickém trojobale, jen polovinu strouhanky nahradíme kokosem (v poměru 1:1). Osmažíme a podáváme jako... více o Střapaté řízky

30 minut
Roláda mňam-mňam

Roláda mňam-mňam

Maso si necháme naříznout na plát a naklepeme na placku silnou asi 5 milimetrů, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Dáme ochucené mleté... více o Roláda mňam-mňam

Babiččini utopenci

Babiččini utopenci

Špekáčky oloupeme a podélně do 2/3 nařízneme, řez vymažeme hořčicí a vložíme plátek okurku, na druhé straně uděláme několik menších vpychů do kterých... více o Babiččini utopenci

Domácí játrovka

Domácí játrovka

Všechno pomeleme, pokud chceme mít paštiku jemnou, vše meleme alespoň 3 krát! Osolíme, trochu opepříme a dobře promícháme a plníme do 3/4 sklenic.... více o Domácí játrovka

Zelný salát s cibulí a hořčicí II.

Zelný salát s cibulí a hořčicí II.

Zelí nakrouháme na nudličky, papriky, okurku, rajčata na kostičky, 2 cibule na půlkolečka, lehce pokapeme olejem, trochu opepříme, trochu osolíme,... více o Zelný salát s cibulí a hořčicí II.

20 minut
Zapečená dobrota

Zapečená dobrota

Maso lehce rukou naklepeme, posypeme grilovacím kořením a vložíme do zapékacího pekáčku vymazaného olejem. Poklademe oloupanými a na čtvrtky... více o Zapečená dobrota

Furmanská kola

Furmanská kola

Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Jednu cibuli a česnek nakrájíme na drobno a posypeme po plátu masa... více o Furmanská kola

Krůtí řízky v pivním těstíčku

Krůtí řízky v pivním těstíčku

Řízky z prsou na tenko naklepeme, osolíme, opepříme, na polovinu dáme náplň, přeložíme, sepneme párátkem, obalíme v těstíčku a smažíme z obou stran.... více o Krůtí řízky v pivním těstíčku

Losos s hořčičnou kůrkou

Losos s hořčičnou kůrkou

Plátky lososa omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Vložíme do zapékací misky vymazané máslem. V míse smícháme rozdrobený... více o Losos s hořčičnou kůrkou

20 minut
Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Celý květák uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Necháme odkapat. Maso smícháme s vejcem, namočenou a vymačkanou žemlí nebo rohlíkem, osolíme, opepříme... více o Plněný zapékaný květák

Uzené s kysaným zelím

Uzené s kysaným zelím

Maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme protlak, a chvilku podusíme. Potom přidáme zelí, zalejeme 100 ml... více o Uzené s kysaným zelím

60 minut
Maminčino kuře

Maminčino kuře

Celé kuře očistíme, opláchneme a rozčtvrtíme. Posypeme grilovacím kořením, špetkou soli a pepře. Vložíme do pekáčku, podlejeme trochou vody a dáme... více o Maminčino kuře

Závin na dva způsoby

Závin na dva způsoby

Mouku dáme na vál, uprostřed uděláme důlek, do kterého dáme ocet, žloutek, nastrouháme tuk, rozdrobíme tvaroh a zpracujeme vláčné těsto. Bochánek... více o Závin na dva způsoby

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • ...
  • 212
  • Další stránka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

299
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
62
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
41
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Usporné vaření rýže Jahodové tiramisu Smažená brokolice
Těstoviny - slanina, česnek, sýr Jednoduchá domácí paštika Jogurtová jahodová zmrzlina
Kokosový dort Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty Vajíčková pomazánka z lučiny
Veganská houbová omáčka Americký koláč s třešněmi a pudingem Nakládané karotky

Další doporučené ingredience:

Pekingské zelí Pektin Pektogel Pelyněk Penne
Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino Pepř celý Pepř drcený
Pergamenový papír Perla Perlička Perlivá voda Perník
Perník na strouhání Perníkové koření Pesto Petol Petosa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact