• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý

Pepř mletý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Šťovíkový boršč oblast Žitomír

Šťovíkový boršč oblast Žitomír

Dáme vařit hovězí a vepřové maso přidáme pepř, bobkový list a sůl. Mezitím nakrájíme mrkev, celer, petržel a 1 cibuli na kostičky, brambory na větší... více o Šťovíkový boršč oblast Žitomír

Červený boršč oblast Žitomír

Červený boršč oblast Žitomír

Dáme vařit hovězí a vepřové maso a přidáme pepř, bobkový list a sůl, také dáme vařit uzené maso zvlášť, dáme vařit červenou řepu neoloupanou... více o Červený boršč oblast Žitomír

Andulčina pomazánka

Andulčina pomazánka

Česnek prolisujeme, okurku a tvarůžek jemně nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme sýry, pepř, sůl a tatarku. Vyšleháme šlehačem a nakonec... více o Andulčina pomazánka

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké mouce a usmažíme do zlatova.... více o Křidýlka od číňana

Schovaná vejce

Schovaná vejce

Z mletého masa, vejce, koření, česneku, hořčice, strouhanky a rohlíku zpracujeme směs - dáme stranou odležet. Uvařená vejce lehce nakrojíme a... více o Schovaná vejce

Omáčka k pečenému masu

Omáčka k pečenému masu

K výpeku z vepřového, hovězího nebo jehněčího pečeného masa na pánvi přidáme postupně ingredience uvedené nahoře, smícháme a minutu necháme bublat.... více o Omáčka k pečenému masu

Špeková pomazánka na chuťovky

Špeková pomazánka na chuťovky

Vše umeleme na masovém strojku. Nechám tak 20 minut odležet. Potom ochutnáme a podle potřeby ještě přidáme z ingrediencí to, čeho je tam málo.... více o Špeková pomazánka na chuťovky

Silvestrovské šavle meče

Silvestrovské šavle meče

Do majonézy přidáme rozmačkaný česnek, podle chuti sůl, pepř a pálivou papriku a dobře promícháme. Natřeme na kolečka rohlíku a navrch můžeme... více o Silvestrovské šavle meče

Penne Con Spinaci

Penne Con Spinaci

Listový špenát pokrájíme na tenčí proužky a vložíme do hrnce na olej a zalijeme smetanou, osolíme, opepříme. Necháme přijít k varu - poté vymáčkneme... více o Penne Con Spinaci

Zapékané halušky II.

Zapékané halušky II.

Ze surovin na halušky zpracujeme těsto, které necháme 10 min. odpočinout. Poté je přes haluškovač zaváříme cca 8 minut. Hotové je pokapeme olejem a... více o Zapékané halušky II.

Postní oběd či večeře

Postní oběd či večeře

Bramborový knedlík nakrájíme na silnější kolečka, cibuli na tenké plátky, gothaj nastrouháme na hrubo. Zapékací mísu vymažeme máslem a poklademe... více o Postní oběd či večeře

Lehoučké těstoviny

Lehoučké těstoviny

Uvaříme těstoviny dle návodu, mezi tím dáme do mixéru rajčata, česnek, olej, bazalku a umixujeme do hladka. Rozehřejeme pánev, do které tuto směs... více o Lehoučké těstoviny

Marinované brambory

Marinované brambory

Brambory a cibuli nakrájíme na čtvrtky. Do mísy nalijeme olivový olej, přidáme nastrouhaný česnek, koření a bílý jogurt. Do vzniklé marinády dáme... více o Marinované brambory

Zapékaná pohanková musaka

Zapékaná pohanková musaka

Pohanku zalijeme vroucí vodou, přiklopíme a necháme asi 1 hodinu stát. Poté ji uvaříme v osolené vodě - cca 20 minut. Mezitím na oleji zpěníme cibuli... více o Zapékaná pohanková musaka

20 minut
Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, dále nastrouháme taktéž na jemném struhadle cibuli a okurky. Vše smícháme dohromady. Osolíme,... více o Výborný "podmaz" na chlebíčky

Bretaňský králík

Bretaňský králík

Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, v pekáči rozpustíme máslo se slaninou a rozložíme díly králíka. Pokryjeme na kostky nakráneným neoloupaným... více o Bretaňský králík

Silvestrovská dobrota

Silvestrovská dobrota

Balkánský sýr utřeme s lučinou a česnekem, osolíme, opepříme, přidáme na drobno pokrájený salám, kapii a vejce. Promícháme a dáme stranou. Veku... více o Silvestrovská dobrota

Rizolety - palačinky plněné, smažené

Rizolety - palačinky plněné, smažené

Uděláme těsto na palačinky a smažíme. Necháme je vychladnout. Po vychladnutí vezmeme palačinku a každou naplníme salámem a sýrem. Zabalíme a... více o Rizolety - palačinky plněné, smažené

Sýrové kuličky IV.

Sýrové kuličky IV.

Sýr eidam potrouháme na jemno. Z vajec potřebujeme pouze bílky, které vyšleháme do pěny. Nastrouhaný sýr smícháme s vyšlehaným bílkem osolíme,... více o Sýrové kuličky IV.

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými…

Vepřové maso nakrájíme na kostky, přidáme sůl a glutasol. Dobře promícháme a pak obalíme v 1 celém vajíčku, do kterého jsme zamíchali trochu škrobové... více o Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)

Závin s mletým masem

Závin s mletým masem

Mleté masou, strouhanku namočenou v mléce, kostičky špeku, vejce, utřený česnek, hladkou mouku, sůl, pepř, vegetu a sterilovaný hrášek bez nálevu... více o Závin s mletým masem

Vánoční terina

Vánoční terina

Rybí maso uvaříme do měkka. Vývar si dáme stranou. Maso rozmixujeme do hladka, přidáme sůl, pepř, bazalku, česnek, citronovou kůru, olivový olej,... více o Vánoční terina

Fofr kuře Apetit

Fofr kuře Apetit

Slaninu osmahneme na oleji, přidáme maso a smažíme do zlatova. Přisypeme pórek a smažíme cca 5 minut. Pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Přidáme... více o Fofr kuře Apetit

Zapékané houbové topinky

Zapékané houbové topinky

Očistěné, na kousky nakrájené houby podlijeme studenou vodou a necháme vydusit. Do hub přidáme sůl, kmín, pepř, najemno nakrájenou cibuli, sádlo.... více o Zapékané houbové topinky

Salát z čínského zelí II.

Salát z čínského zelí II.

Čínské zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme trochu olivového oleje, kečup, kmín, pepř, na drobné kostičky nakrájený sýr. Tatarku a sůl přidáme... více o Salát z čínského zelí II.

Holubce

Holubce

Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, vejci a kořením. Vznikne kompaktní hmota. Hlávkové zelí očistíme, nařízneme košťál a dáme do poloměkka uvařit do... více o Holubce

Řízečky zapečené se třemi druhy sýra

Řízečky zapečené se třemi druhy sýra

Řízky naklepeme, posypeme kořením, osolíme, opepříme. Naložíme do oleje, nejlépe přes noc. Plech vyložíme pečícím papírem a naskládáme řízky i s... více o Řízečky zapečené se třemi druhy sýra

Kuřecí oči

Kuřecí oči

Prsíčka osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Poté vymažeme zapékací mísu máslem a vložíme do ní osmahnutá prsa. Z vajec oddělíme bílky a žloutky dáme... více o Kuřecí oči

30 minut
Vestfálská roláda

Vestfálská roláda

Vepřovou pečeni pokrájíme po vláknu ve velký plát (vytvoří se obdélník) asi 1 cm vysoký, mírně naklepeme osolíme a opepříme. Na plát masa dáme... více o Vestfálská roláda

Hovězí na jablkách II.

Hovězí na jablkách II.

Hovězí maso nakrájíme na plátky a mírně naklepeme, osolíme a opepříme. V pekáčku rozehřejeme máslo a přidáme nakrájenou cibuli necháme zesklovatět.... více o Hovězí na jablkách II.

Špagetový salát II.

Špagetový salát II.

Špagety nalámeme a uvaříme v osolené vodě. Slijeme, propláchneme studenou vodou a smícháme se zeleninou, pokrájenou na drobné kostičky, rozdrceným... více o Špagetový salát II.

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Dáme vařit těstoviny. V jiném hrnci pod pokličkou opražíme slaninu, zalijeme mlékem, opepříme a přidáme sýr. Až je rozpuštěný v sýrovou omáčku,... více o Rychlovka z těstovin

60 minut
Záhorácké maso

Záhorácké maso

Plátky kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a posypeme vegetou. Prudce opečeme na pánvi z obou stran. Vyjmeme a vložíme na... více o Záhorácké maso

Kuřecí salát V.

Kuřecí salát V.

Kuřecí stehno upečeme nebo uvaříme v osolené vodě, obereme přidáme nakrájenou cibulku, zakysanou smetanu, hořčici, majolku, nakrájené na kostičky... více o Kuřecí salát V.

Přátelská játra

Přátelská játra

Játra pokrájíme na malé kousky a dáme na pánev se zpěněnou cibulí, přidáme zeleninu nebo lečo, koření a dusíme, až je šťáva hustá. Nejchutnější jsou... více o Přátelská játra

Guláš z krůtího masa

Guláš z krůtího masa

Cibuli pokrájenou na drobno zpěníme na tuku a chvíli smažíme. Potom shrneme stranou a opečeme nakrájené kousky krůtího masa. Přidáme papriku, pepř,... více o Guláš z krůtího masa

Čínské vepřové s jarní cibulkou

Čínské vepřové s jarní cibulkou

Nakrájíme vepřové přes vlákno na tenounké plátky a ty opět nakrájíme na tenké nudličky, jako sirky. V míse zkombinujeme víno, cukr a škrob, přidáme... více o Čínské vepřové s jarní cibulkou

Kuličky ve slaninovém kabátku

Kuličky ve slaninovém kabátku

Sušené švestky namočíme přes noc do červeného vína. Mleté maso ochutíme a vytvoříme kuličky velikosti 3x3 cm. Do každé švestky vmáčkneme mandli a... více o Kuličky ve slaninovém kabátku

45 minut
Byzonský tymbál

Byzonský tymbál

Maso nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepř podle chuti, asi lžíci sojové omáčky, dvě lžice kečupu a dvě lžíce oleje. Žampiony... více o Byzonský tymbál

Kapr na moravance

Kapr na moravance

Alobaly pomažeme máslem na ně rozprostřeme moravanku, na ni položíme podkovy, osolíme opepříme, okmínujeme, zakápneme citronem. Rozprostřeme cibuli... více o Kapr na moravance

30 minut
Brokolicový salát s tuňákem II.

Brokolicový salát s tuňákem II.

Brokolici uvaříme a spolu se zeleninou nakrájíme na kousky, přidáme ostaní ingredience, dochutíme.... více o Brokolicový salát s tuňákem II.

30 minut
Biftek alá Kašpárek

Biftek alá Kašpárek

Plátky masa jemně naklepeme a osolíme. Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky... více o Biftek alá Kašpárek

30 minut
Kuřecí Kung-Pao za 5 minut

Kuřecí Kung-Pao za 5 minut

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme sojovou omáčkou a necháme uležet. Mezitím pórek nakrájíme na tenká kolečka a na... více o Kuřecí Kung-Pao za 5 minut

Salát na zimní večer

Salát na zimní večer

Salát natrháme, přidáme rajčata rozkrojená na půlky, papriky na nudličky a okurku na kostičky. Osolíme, opepříme a promícháme. Dáme na talíř a... více o Salát na zimní večer

Vídeňské roštěnky

Vídeňské roštěnky

Cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme prudce na oleji do křupava. Přidáme trochu cukru, aby cibule zkaramelizovala a zhnědla. Dáme stranou. Roštěnky... více o Vídeňské roštěnky

Zapečené sojové šunkofleky

Zapečené sojové šunkofleky

Dáme vařit vodu na těstoviny - na 1/2 kg těstovin asi pět litrů vody. Vodu osolíme a když přijde do varu, přisyspeme těstoviny a sojovou šunku ... více o Zapečené sojové šunkofleky

Loupežnická játra

Loupežnická játra

Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme, uděláme šťávu z kečupu, přidáme kápie a žampiony, mírně povaříme, dochutíme. Příloha rýže.... více o Loupežnická játra

Domácí bramborový švýcarský salát

Domácí bramborový švýcarský salát

Brambory nakrájíme na malé kostičky, nebo jde s úspěchem použít kráječ na vejce, kde menší čtvrtky brambor 2x křížem promáčkneme. Okurky také... více o Domácí bramborový švýcarský salát

Malé překvapení

Malé překvapení

Řízky naklepejte, po obvodu je místy nařízněte, aby se při smažení nekroutily, osolte a opepřete je. V pánvi rozehřejte tuk a maso z obou stran prudce... více o Malé překvapení

Hovězí "hospodský" guláš

Hovězí "hospodský" guláš

V Papinově hrnci na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a osmahneme. Přidáme kmín, pepř, papriku... více o Hovězí "hospodský" guláš

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • ...
  • 212
  • Další stránka

Doporučujeme

Zapečená vejce po italsku

Zapečená vejce po italsku

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Poslední sledované recepty

289
Zdravá velikonoční sekaná
Zdravá velikonoční sekaná
82
Dýňová tortila
Dýňová tortila
78
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
57
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…
54
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Kapela Jasná Páka zrušila koncert! Koller má zdravotní potíže, tvrdí zdroj

Kapela Jasná Páka zrušila koncert! Koller má zdravotní potíže, tvrdí zdroj

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Nedávno navštívené recepty:

Kynuté lívance mojí babičky Mazanec Hrnková DIA bábovka
Rybíz jinak - aneb rumu není nikdy dost Panenka v česnekovo-sýrové krustě Jarní polévka s krupicovými nočky
Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari Hlíva s květákem na mozeček nebo zapečená Kmínové přírodní filety
Zabaione - Italský desert Vrstvený koláč Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Další doporučené ingredience:

Pekingské zelí Pektin Pektogel Pelyněk Penne
Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino Pepř celý Pepř drcený
Pergamenový papír Perla Perlička Perlivá voda Perník
Perník na strouhání Perníkové koření Pesto Petol Petosa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř mletý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact