• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý

Pepř celý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Dědovi utopenci II.

Dědovi utopenci II.

Špekáčky oloupeme, z každé strany podélně nakrojíme. Hořčici smícháme s mletým pepřem a potřeme jimi pokrojenou část špekáčků. Do průřezu vložíme... více o Dědovi utopenci II.

Zapečené špagety IV.

Zapečené špagety IV.

V osolené vodě uvaříme špagety, na oleji orestujeme cibuli, přidáme vepřovou konzervu nakrájenou na kostky, chvilku mícháme, až maso pustí hodně šťávy... více o Zapečené špagety IV.

Cibulový koláč V.

Cibulový koláč V.

Z mouky, másla, vejce a vody vypracujeme hladké těsto, které rozválíme na pomoučněném válu. Cibuli očistíme a nastrouháme. Prorostlou slaninu... více o Cibulový koláč V.

Adonisova řecká kotopoulo

Adonisova řecká kotopoulo

Tip na začátek: Kdo nesežene Créme fraîche může si jej doma snadno vyrobit. Do jednoho kelímku šlehačky (min. 30% tuku) se přidají dvě lžíce podmáslí... více o Adonisova řecká kotopoulo

90 minut
Achillova řecká souzukakia

Achillova řecká souzukakia

Tip na začátek: Kdo nesežene Créme fraîche může si jej doma snadno vyrobit. Do jednoho kelímku šlehačky (min. 30% tuku) se přidají dvě lžíce podmáslí... více o Achillova řecká souzukakia

40 minut
Houbová "svíčková"

Houbová "svíčková"

Sušené houby namočíme do vody, přidáme sůl a kmín a uvaříme do měkka. Cibuli orestujeme na oleji do zlatova, přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu a... více o Houbová "svíčková"

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Na másle orestujeme cibuli a kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, přidáme rajče (překrojené). Zalijeme vodou a necháme chvilku vařit, pak... více o Fazolková polévka II.

Kuřecí řízky Avery Island

Kuřecí řízky Avery Island

Řízky dáme do mísy, nasolíme, okořeníme kari kořením, přidáme trochu divokého koření, tabasco a sojovou omáčku. Necháme přes noc takto naložit. Druhý... více o Kuřecí řízky Avery Island

Skvělá letní grilovačka

Skvělá letní grilovačka

Masíčko dáme do mísy a smícháme s na kolečka nakrájenou cibulkou. Mezitím připravíme domácí marinádu, nebo jednoduše tu zakoupenou "vmasírujeme" do... více o Skvělá letní grilovačka

Hovězí guláš se zeleninou II.

Hovězí guláš se zeleninou II.

Na oleji osmahneme po obou stranách maso a na chvilku odstavíme, nebo ztlumíme. Na vedlejší pánvi a na trošce oleje orestujeme zeleninu a cibuli. Vše... více o Hovězí guláš se zeleninou II.

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Žampionům ukroutíme nožičky, oloupeme hlavičky (nožičky použijeme do jiné krmě, hlavičky do tohoto salátu), nakrájíme na tenké plátky a na troše oleje... více o Žampionový salát pro mlsné

60 minut
Řízky "no nazdar"

Řízky "no nazdar"

Řízky naklepeme, okořeníme drceným kmínem (trochu osolit, opepřit podle toho jak je slaný Poličan a jestli přidáme nakládaný pepř), lehce poprášíme a... více o Řízky "no nazdar"

Tandoori kuře

Tandoori kuře

Smícháme všechny ingredience a pokryjeme jimi kousky kuřete. Necháme marinovat nejlépe přes noc v lednici. Nejdříve vše podusíme v kastrolu a poté... více o Tandoori kuře

30 minut
Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Dejte všechny přísady do velkého mísy a hnětete dobře maso a koření dohromady. Dejte chladit na 2 hodiny do ledničky a pak vyjměte a promíchejte dobře... více o Čevabčiči na chorvatský způsob

Utopenci II.

Utopenci II.

Smícháme všechny ingredience na nálev. Nálev uvedeme do varu a vaříme 5 minut, odložíme a necháme vychladnout. Teď je na řadě nejdůležitější... více o Utopenci II.

Těstoviny Carbonate

Těstoviny Carbonate

Na oleji zesklovaníme cibuli, přidáme anglickou slaninu a orestujeme. Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr, který v omáčcce rozvaříme. Přidáme... více o Těstoviny Carbonate

Marinované pštrosí plátky

Marinované pštrosí plátky

Ze všech surovin připravíme marinádu, do které naložíme alespoň na hodinu pštrosí řízky. Potom vložíme řízky i s marinádou do pekáče a pečeme v troubě... více o Marinované pštrosí plátky

Salát z kuřete na způsob rybího salátu

Salát z kuřete na způsob rybího salátu

Kuře zbavíme kůže, vykostíme a čisté maso dáme vařit do nálevu. Ten si připravíme z 1 dílu octa, 3 dílů vody, pepře, nového koření a bobkového listu.... více o Salát z kuřete na způsob rybího salátu

Houbové matjesy

Houbové matjesy

Nakrájené houby opereme, dáme povařit asi 4 min. ve slané vodě. Slijeme, nechame okapat a vychladit. Poté do sklenice vrstvíme: houby, cibule... více o Houbové matjesy

Kysané zelí ze sáčku

Kysané zelí ze sáčku

Zelí nakrájíme na tenké nudličky. Do větší nádoby vrstvíme zelí, na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a vrstvy opakujeme. Přidáme pepř, kmín, bobkový... více o Kysané zelí ze sáčku

120 minut
Hospodská svíčková na smetaně

Hospodská svíčková na smetaně

Opláchnuté díly masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, mírně osmahneme na tuku, přidáme maso, krátce je v... více o Hospodská svíčková na smetaně

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Očištěnou papriku nakrájíme podélně na velké kusy (půlky, čtvrtky), naskládáme do sklenic a zalijeme uvařeným nálevem. Zavíčkujeme a sterilujeme 20... více o Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Novoroční čočka

Novoroční čočka

Propereme čočku, dáme do většího hrnce a natočíme vodu 1:1, nadrolíme kostku masoxu, vhodíme bobkové listy, nové koření, pepř (pár kuliček), kousek... více o Novoroční čočka

Nakládané masové koule

Nakládané masové koule

Nejprve uvaříme nálev - koření kromě zázvoru, bobkového listu a soli utlučeme v hmoždíři. Vodu a ocet přivedeme k varu, přidáme koření a sladidlo - to... více o Nakládané masové koule

Kulajda paní hajné

Kulajda paní hajné

Do osolené vody dáme vařit houby, nakrájenou cibuli a kmín. Vaří se asi 1/2 hodiny, pak přidáme další koření a brambory nakrájené na kostičky. Když... více o Kulajda paní hajné

Experimentální salát

Experimentální salát

Salátové ingredience nakrájíme a smícháme. Potom nakrájíme slaninu na malé kousky a dáme ji na sucho do teflonové nádoby orestovat, až pustí šťávu.... více o Experimentální salát

Nálev na cokoliv

Nálev na cokoliv

Vše svaříme cca 5 minut a necháme vychladit. Po vychladnutí vyndat bobkový list. Dále používat jako jiný nálev.... více o Nálev na cokoliv

Okurky znojemské

Okurky znojemské

Do každé zavařovací sklenice (0,7 l) dáme několik koleček mrkve, plátky cibule, kousek čersvého kopru, 4 kuličky nového koření, 7 kuliček celého pepře... více o Okurky znojemské

Rusle - recept z přerostlých okurek

Rusle - recept z přerostlých okurek

Velké okurky omyjeme, očistíme od slupky a odstraníme jadérka s dužinou. Nakrájíme po délce na řezy. Očistíme cibuli, nakrájíme na měsíčky, smícháme s... více o Rusle - recept z přerostlých okurek

Svíčková dle babičky

Svíčková dle babičky

Maso odblaníme a omyjeme, prošpikujeme slaninou, dáme do vysokého hrnce či vysokého pekáče s pokličkou. Do kousku hadříku zabalíme nové koření, pepř,... více o Svíčková dle babičky

Rychlá salátová polévka

Rychlá salátová polévka

Slaninu rozškvaříme na oleji. Vodu s kořením a octem povaříme, přecedíme, přilejeme smetanu, převaříme a přidáme rozškvařenou slaninu a prolisovaný... více o Rychlá salátová polévka

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Spařte a oloupejte rajčata, nakrájejte na kousky. Fazolové lusky pokrájejte na 3 cm dlouhé kousky a trochu povařte. Slejte. V hlubší pánvi na oleji... více o Fazolové lusky s rajčaty

Kuřecí špízy na gril

Kuřecí špízy na gril

Špízy: kuře zbavíme kůže a vykostíme (kdo se s tím nechce dělat, může si koupit chlazené prsní a stehenní řízky). Maso nakrájíme na menší stejné... více o Kuřecí špízy na gril

Hospodský nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

Hermelíny podélně rozkrojíme, do připravené dózy (sklenice) vyskládáme vrstvu na plátky nakrájené cibule, na ni dáme hermelíny rozkrojenou stranou na... více o Hospodský nakládaný hermelín

Cajunská kořenicí směs

Cajunská kořenicí směs

Vše důkladně rozmačkejte, rozdrtte a promíchejte, dokud směs nezačne připomínat prach.... více o Cajunská kořenicí směs

Králík ze Štítné

Králík ze Štítné

Cibuli nakrájíme, dáme na olej a trochu osmahneme. Na cibulku dáme osolené maso, dáme na něj bobkový list a nové koření, pepř a trochu tymiánu a... více o Králík ze Štítné

Vaření kečupu

Vaření kečupu

Rajčata s cibulí nakrájíme, přidáme ocet, cukr, sůl, koření a feferony. Vaříme do zhoustnutí (asi 2 hodiny). Potom rozmixujeme, propasírujeme přes... více o Vaření kečupu

Omáčka z králíka

Omáčka z králíka

Na sádle orestujeme cibulku. Vypneme, přidáme červenou papriku. Přidáme osolené kousky králíka, zalijeme vodou a necháme zavřít. Přidáme bobkový list ... více o Omáčka z králíka

Ještě jedna paella

Ještě jedna paella

Na pánvi osmahneme cibuli, petržel a česnek v olivovém oleji, až cibule zesklovatí. Přidáme šafrán, na kostičky nakrájené kuřecí prsíčka a pepř,... více o Ještě jedna paella

Fazolové potěšení na špagety

Fazolové potěšení na špagety

Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s 2 nasekanými stroužky česneku ji necháme zesklovatět (na Wok pánvi s kapkou oleje). Přidáme fazole, rajský... více o Fazolové potěšení na špagety

Pepřový chléb

Pepřový chléb

V uvedeném pořadí dáme do pekárny a pečeme na program "základ" a tmavou kůrku. Odměrku používám tu, co jsem dostala s pekárnou Unold - 200 ml. Chlebík... více o Pepřový chléb

Kuře a la bažant

Kuře a la bažant

Kuře osolíme, dáme do pekáče s pokrájeným česnekem a cibulí, přidáme koření a slaninu, podlejeme vodou a pečeme zakryté asi hodinu. Pak dopečeme asi... více o Kuře a la bažant

Hovězí guláš se zelím

Hovězí guláš se zelím

Maso pikantně osolíme, opepříme, nakrájíme česnek, ciibuli na kolečka. Vložíme do mísy, vše důkladně promícháme a necháme marinovat alespoň 4 hodiny.... více o Hovězí guláš se zelím

Palačinky se sýrovou náplní

Palačinky se sýrovou náplní

Na palačinky: mouku, sůl, 2 vejce, mléko, tuk na smažení. Uděláme těsto na palačinky a na pánvi pečeme. Náplň: měkký sýr, hermelín (nastrouhat), lžíce... více o Palačinky se sýrovou náplní

30 minut
Čočkový salát s citronovou zálivkou

Čočkový salát s citronovou zálivkou

Namočenou čočku uvaříme ve stejné vodě bez soli. Vodu slijeme a čočku rozmícháme s nadrobno posekanou cibulí, olivovým olejem, hořčicí, prolisovaným... více o Čočkový salát s citronovou zálivkou

60 minut
Sváteční vepřové kotlety

Sváteční vepřové kotlety

Kotlety omyjte a osušte papírovou utěrkou. Okrajte kotlet na několika místech nařízněte, aby se při pečení nezkroutily. Lehce je naklepejte a pak... více o Sváteční vepřové kotlety

Výborné kuřecí řízky

Výborné kuřecí řízky

Na cibulce opečeme naklepané, osolené a opepřené kuřecí řízky a na každý dáme velkou lžíci plnotučné hořčice. Opékáme a přidáme nakrájenou anglickou... více o Výborné kuřecí řízky

Středomořský bažant

Středomořský bažant

Bažanta naporcujeme a nejméně den předem naložíme do marinády a uložíme do chladu. Poté maso osolíme, mírně opepříme a opečeme na oleji. Přidáme celé... více o Středomořský bažant

Cibulačka s kuřecím masem

Cibulačka s kuřecím masem

Do hrnce dáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, celou cibuli, a 1 a 1/2 l vody. Uvedeme do varu a vložíme oprané kuřecí... více o Cibulačka s kuřecím masem

Samsa II.

Samsa II.

Těsto vypracujeme, vyválíme 3 mm silné a vykrajujeme z něj kolečka s průměrem asi 6 cm. Na každé kolečko klademe náplň, přehneme a slepíme. Pirožky... více o Samsa II.

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • ...
  • 15
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

66
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
58
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
30
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
30
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
26
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku Kuře a la kachna II. Koláč Fešák
Hrníčková rychlo - pizza - těsto Špagety se sojovým masem Kuře na mandarinkách
Dědovi utopenci II. Kompotová buchta na plech Jablečný (hruškový) hřích - dort
Tvarohové muffiny Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort) Mámin ševcovský mls

Další doporučené ingredience:

Pekingské koření Pekingské nudličky Pekingské zelí Pektin Pektogel
Pelyněk Penne Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino
Pepř drcený Pepř mletý Pergamenový papír Perla Perlička
Perlivá voda Perník Perník na strouhání Perníkové koření Pesto
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact