• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý

Pepř celý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

80 minut
Písmenková polévka

Písmenková polévka

Kuře omyjte, dejte do hrnce a zalijte vodou. Přidejte kořenovou zeleninu, nakrájenou cibuli, celý pepř, nové koření a osolte. Vše pozvolna uvařte... více o Písmenková polévka

Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně

Jelení špízy se sušeným ovocem a…

V míse smícháme všechny ingredience na marinádu. Kýtu očistíme a vložíme do marinády, zaklopíme a necháme 24 hodin marinovat (po 12 hodinách maso... více o Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně

Kančí kýta na víně s tymiánem

Kančí kýta na víně s tymiánem

Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu. Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně... více o Kančí kýta na víně s tymiánem

60 minut
Poctivá kuřecí polévka

Poctivá kuřecí polévka

Do velkého či vysokého kastrolu nalijeme studenou vodu, tolik, kolik chceme polévky a jak silnou, většinou 2 litry.Do studené vody vhodíme umyté... více o Poctivá kuřecí polévka

Čočkový salát s jemnou zálivkou

Čočkový salát s jemnou zálivkou

Čočku dáme do osolené vody a vaříme doměkka (pro pikantnější chuť můžeme přidat cibuli, bobkový list a tři kuličky nového koření). Metličkou... více o Čočkový salát s jemnou zálivkou

50 minut
Zelňačka s houbami a uzeným

Zelňačka s houbami a uzeným

Do hrnce dáme vařit omytá a naporcovaná žebra, která zalijeme cca 2 l studené vody a na mírném ohni je přivedeme k varu. Žebra necháme "probublávat"... více o Zelňačka s houbami a uzeným

90 minut
Polévka z červeného zelí s uzenými kachními prsíčky

Polévka z červeného zelí s uzenými…

Očistěnou kořenovou zeleninu omyjte a nakrájejte na kostičky. Cibuli rozčtvrťte. Zelí nakrájejte na drobné kousky. Rozehřejte máslo a slaninu... více o Polévka z červeného zelí s uzenými kachními prsíčky

Nálev na okurky po manželovi

Nálev na okurky po manželovi

Vše vařit asi 2 minuty a zalévat do sklenic, sterilovat.... více o Nálev na okurky po manželovi

Medové koleno na pivě

Medové koleno na pivě

Koleno očistíme, dáme do většího hrnce s vařící vodou, přidáme očištěnou zeleninu a koření, osolíme. Vaříme asi jednu hodinu. Česnek utřeme solí a... více o Medové koleno na pivě

40 minut
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu s kořením a necháme ji restovat. Pak... více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

510 minut
Pikantní omáčka z bezinek

Pikantní omáčka z bezinek

Opláchnuté kuličky bezinek sdrhněte pomocí vidličky od stopek, opláchněte a dejte do litinového kastrolu. Zalijte octem, vložte do trouby a ponechte v... více o Pikantní omáčka z bezinek

100 minut
Zavařená červená paprika

Zavařená červená paprika

Papriku rozkrojíme, vyjádříme a důkladně omyjeme. Do hrnce s vroucí vodou vložíme a necelé dvě minuty povaříme. Mezitím si nachystáme sklenice: Do... více o Zavařená červená paprika

Dýně na divoko

Dýně na divoko

Na trošce másla nebo oleje necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájenou dýni, kuličky nového koření, pepře a bobkové listy,... více o Dýně na divoko

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Množství záleží na počtu strávníků. Nálev: na jeden díl octa, dáme dva a půl dílu vody, trošku soli, oleje a cukr dle chuti. Vše necháme svařit a poté... více o Utopenci z vajec

45 minut
Kuřecí roládky s brokolicí

Kuřecí roládky s brokolicí

Kuřecí maso si umyjeme, nakrájíme na plátky a naklepeme zlehka přes igelitový sáček, okořeníme pepřem a sušeným česnekem a osolíme. Uvařenou brokolici... více o Kuřecí roládky s brokolicí

20 minut
Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Nakrájenou cibulku zpěníme na másle, zasypeme 1 lžící mouky a mletou paprikou a zasmažíme. Přidáme zeleninový vývar, pokrájené kysané zelí, celý pepř,... více o Zelňačka s maďarskou klobásou

60 minut
Zapékané těstoviny se strouhaným kuřecím

Zapékané těstoviny se strouhaným…

Těstoviny uvaříme ve vodě klasickým způsobem. Necháme odstát a vykapat. Ještě zmrzlá (ne úplně) kuřecí prsíčka nastrouháme na struhadle na hrubo.... více o Zapékané těstoviny se strouhaným kuřecím

45 minut
Silná rajská omáčka

Silná rajská omáčka

Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. Vsypeme nakrájená rajčata a podlijeme... více o Silná rajská omáčka

30 minut
Zeleninový kuskus

Zeleninový kuskus

Maso naložíme do koření a necháme cca 2 hodiny uležet. Na pánvi si osmažíme cibuli do zlatova a podlijeme vodou. Přidáme maso a chvíli dusíme. Dále... více o Zeleninový kuskus

35 minut
Domácí paštika z kuřecích jater

Domácí paštika z kuřecích jater

Játra očistíme a odblaníme. Na pánvi osmahneme cibulku, česnek, bylinky a koření. Necháme chvilinku provonět. Přidáme játra - osmahneme do hněda (při... více o Domácí paštika z kuřecích jater

15 minut
Italský melounový salát s mozzarellou

Italský melounový salát s mozzarellou

Dužninu nakrájejte na tenké plátky. Mozzarellu nechte okapat ze syrovátky a natrhejte ji na kousky velikosti sousta. Opláchnutý a očištěný fenykl... více o Italský melounový salát s mozzarellou

30 minut
Bramboráky trochu jinak

Bramboráky trochu jinak

Brambory si nastrouháme na hrubo,přidáme jen prolisovaný česnek a zamícháme. Na pánev dáme olej a necháme pořádně rozpálit.Pak po celém dně pánve... více o Bramboráky trochu jinak

60 minut
Pikantní kuřecí nugetky

Pikantní kuřecí nugetky

Do misky nalijeme olej, a přidáme koření - od všeho +- jednu lžičku. Kuřecí maso si nakrájíme na menší kousky a dáme do misky s olejem. Zakryjeme... více o Pikantní kuřecí nugetky

60 minut
Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Brambory opláchneme, abychom je zbavili škrobu. Osmažíme na tuku a přidáme k nim sušené houby (kdo nechce, tak nemusí). Po chvilce přidáme vodu,... více o Bramboračka naší babičky

40 minut
Těstovinový salát s kuřecími kousky

Těstovinový salát s kuřecími kousky

Uvaříme těstoviny, na pánvi na prudko osmahneme kuřecí prsa nakrájená na malé kousky ( čím menší tím lepší).Zeleninu nakrájíme.Do velké mísy dáme... více o Těstovinový salát s kuřecími kousky

30 minut
Telecí plátky s avokádem

Telecí plátky s avokádem

Vypeckované a na plátky nakrájené avokádo zakapejte citronovou šťávou, aby nehnědlo. Plátky masa naklepejte, osolte, opepřete a opečte na rozehřátém... více o Telecí plátky s avokádem

150 minut
Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Pekáč vymažte olejem a rozložte do něj očištěné a pokrájené papriky, bobkový list, hřebíčky a kardamom. Posypte... více o Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

20 minut
Lilek plněný se šťouchanými bramborami

Lilek plněný se šťouchanými bramborami

Lilek umyjeme a rozkrojíme podélně. Lžičkou nebo nožem ho celý vydlabeme, odstraníme pecky a vydlabanou část rozkrájíme na kostičky. Zapneme troubu.... více o Lilek plněný se šťouchanými bramborami

60 minut
Kuře nadivoko

Kuře nadivoko

Na rozpáleném oleji opečeme omyté a očištěné stehýnka, pozor na přebytečnou vodu v mase, umí to hodně prskat. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek,... více o Kuře nadivoko

60 minut
Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

V hlubší pánvi opečete nakrájenou slaninu, přidejte maso nakrájené na nudličky, osolte, opepřete a opečte. Pak přidejte cibuli nakrájenou na měsíčky,... více o Vepřový tokáň

35 minut
Tortellini s omáčkou

Tortellini s omáčkou

1. Z tuku, mouky a jedné nadrobno nakrájené cibule připravíme jíšku. Zředíme ji vývarem a za občasného míchání povaříme asi 10 min. Přidáme na čtvrtky... více o Tortellini s omáčkou

30 minut
Steak na pepři dle Karla Pinka

Steak na pepři dle Karla Pinka

Maso lehce klouby rukou naklepejte, z obou stran osolte, po obvodu svažte kuchyňskou nití a „otlačte“ v drceném pepři. Olej rozehřejte na těžké,... více o Steak na pepři dle Karla Pinka

30 minut
Slávky po námořnicku

Slávky po námořnicku

Slávky (pouze zavřené a nepoškozené) očistíme ve studené vodě (propláchnout, vyčistit kartáčkem, odstranit fousy), vyčištěné slávky dáváme do nádoby... více o Slávky po námořnicku

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Do kastrolu dáme osmažit pokrájenou cibuli a slaninu, na kterou vložíme osmažit ze všech stran dozlatova nasolené a opepřené hovězí maso. Podlijeme ho... více o Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

20 minut
Zapečené brambory s brokolicí a masem

Zapečené brambory s brokolicí a masem

Brambory oloupeme a nakrájíme. Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky a brokolici rozdělíme na menší růžičky. Všechno dáme do zapékací nádoby. Osolíme,... více o Zapečené brambory s brokolicí a masem

30 minut
Brokolicová polévka bez smetany

Brokolicová polévka bez smetany

Brokolici vybalíme z folie omyjeme ji a uřízneme nožičku. Následně celý květ ručně rozděláme na menší růžičky u kterých také uřežeme nožičky. Dáme do... více o Brokolicová polévka bez smetany

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Špekáčky oloupeme, pokud máme špekáčky ve střívku, loupat nemusíme. Do špekáčků uděláme dva hluboké zářezy. Jeden zářez okořeníme mletým pepřem, druhý... více o Paprikový utopenec

60 minut
Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

Roštěnky na okraji nakrojte, naklepejte, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou. Orestujte po obou stranách na rozpáleném sádle a nechte stranou.... více o Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Masový vývar s petrželovými noky

Masový vývar s petrželovými noky

Žebra, skelety... opláchneme a dáme do hrnce společně s kořením a zeleninou, přilijeme vodu, osolíme nebo přidáme kostku bujonu a dáme vařit do... více o Masový vývar s petrželovými noky

180 minut
Tafelspitz

Tafelspitz

Do velkého hrnce dáme vařit vodu, vložíme maso, zmírníme plamen a necháme 5 min. Slijeme vodu a maso opláchneme studenou vodou. Vložíme znovu do hrnce... více o Tafelspitz

45 minut
Drožďová pomazánka s tofu a zeleninou

Drožďová pomazánka s tofu a zeleninou

Na rozpáleném slunečnicovém oleji na pánvičce osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do sklovata. Přidáme rozdrobené droždí a necháme ho roztát, za... více o Drožďová pomazánka s tofu a zeleninou

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Chuťovou dominantou tohoto receptu je maso. Nabízíme kvalitní uruguayský rib-eye steak, zvaný také entrecote. Jedná se o část hovězí roštěné příjemně... více o Uruguayský hovězí rib-eye steak

120 minut
Lasagne by Georgina

Lasagne by Georgina

Nakrájíme cibuli na drobné kostičky, na pánvi na oleji ji osmažíme do sklovitá, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme dle chuti a restujeme, dokud... více o Lasagne by Georgina

30 minut
Zelňačka na jedničku

Zelňačka na jedničku

Klobásu, brambory a cibulku si nakrájejte. Cibulku osmahněte na olivovém oleji nebo na másle. Ihned potom, co cibulka začne zlátnout, k ní přidejte... více o Zelňačka na jedničku

120 minut
Leninovo ohnivé maso

Leninovo ohnivé maso

POZOR, TENTO RECEPT JE VELMI PÁLIVÝ!!! DOPORUČUJI JEN LIDEM, KTEŘÍ MAJÍ RÁDI HODNĚ PIKANTNÍ VĚCI!!! Chili, pálivou a sladkou papriku, mletý a celý... více o Leninovo ohnivé maso

50 minut
Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem... více o Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

110 minut
Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

1. Slaninu nakrájíme na hranolky a prošpikujeme jimi očištěné a omyté maso. Zeleninu oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a... více o Hovězí pečeně na červeném vínu

45 minut
Černý kořen v sezamové krustě

Černý kořen v sezamové krustě

Opláchnutý černý kořen oloupejte a povařte ve vroucí vodě se solí, cukrem a citronovou šťávou 6 až 8 minut, aby zůstal pevný na skus. Opečené toasty... více o Černý kořen v sezamové krustě

10 minut
Svařené víno s rumem

Svařené víno s rumem

Citrón a pomeranče důkladně opláchneme nejlépe v horké vodě. Citrón oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pomeranče také oloupeme, nebo okrájíme na čistou... více o Svařené víno s rumem

45 minut
Nakládaný hermelín extra pikantní

Nakládaný hermelín extra pikantní

Hermelíny rozpůlíte na rovnoměrné poloviny podélně. Pečlivě vydlabej smetanovou část (vnitřek) tak aby zůstala jen okrajová kůrka s plísní. Vydlabaný... více o Nakládaný hermelín extra pikantní

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 15
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

94
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
55
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
36
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
31
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Kuřecí polévka s kapáním Nakládaný hermelín Česneková pasta
Ajvar tety Milice Dietní pečené kuře s rýží Dalmátské čufty
Kuřecí plátky s Dijonskou omáčkou Lišky na smetaně Meruňkový závin
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek Kuřecí stehna na medu s jablky Plněné máslové sušenky

Další doporučené ingredience:

Pekingské koření Pekingské nudličky Pekingské zelí Pektin Pektogel
Pelyněk Penne Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino
Pepř drcený Pepř mletý Pergamenový papír Perla Perlička
Perlivá voda Perník Perník na strouhání Perníkové koření Pesto
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact