• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý

Pepř celý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

60 minut
Vesnický boršč

Vesnický boršč

Omyté maso zalijeme 1 a 1/2 litrem vody, osolíme, přidáme bobkový list a několik zrnek pepře. Vaříme hodinu. V hrnci rozpustíme 2 lžíce másla, vložíme... více o Vesnický boršč

Hovězí pečeně na divoko

Hovězí pečeně na divoko

Maso omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rozložíme ji na hovězí plátky společně s bobkovým listem, zrnky pepře, nového... více o Hovězí pečeně na divoko

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Maso poklademe nejprve slaninou, na ni rozdělíme plátky žampionů, pak párek a... více o Babiččiny závitky

Jogurtovo-bylinková zálivka

Jogurtovo-bylinková zálivka

Bylinky rozmixujeme s takovým množstvím jogurtu, aby vzniklo hladké pyré. Pyré vlijeme do misky, vmícháme zbylý jogurt, citronovou kůru a šťávu,... více o Jogurtovo-bylinková zálivka

Vepřové špízy se zeleninou

Vepřové špízy se zeleninou

Oloupanou kedlubnu a mrkve nakrájíme na kousky a dusíme ve 1/4 litru vroucí vody asi 10 minut. Zeleninu necháme okapat a vývar si zachytíme. Na... více o Vepřové špízy se zeleninou

Marinovaní sledi

Marinovaní sledi

Vodu převaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí, přidáme sůl, pepř a nové koření, bobkový list, tymián a worchestrovou omáčku. Horkým odvarem... více o Marinovaní sledi

Grilovaný kozí sýr

Grilovaný kozí sýr

Cukety očistíme, omyjeme a podélně nakrájíme na tenké plátky. Střídavě jimi ovinujeme malé bochníčky sýra. Plátky cukety opatrně ovineme snítkami... více o Grilovaný kozí sýr

Marinovaný plísňový sýr

Marinovaný plísňový sýr

Sýr nakrájíme na plátky a rozložíme na míse. Cibulky nakrájíme na kroužky, česnek rozdrtíme a pepř nahrubo pomeleme. Vše smícháme s vínem a olejem,... více o Marinovaný plísňový sýr

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

V litru vody uvaříme oloupané brambory se zeleninou, kořením a solí. Zvlášť na tuku osmahneme cibulku, přisypeme mouku a zalijeme podmáslím. Krátce... více o Hodolanská omáčka

Okurky

Okurky

Z uvedených surovin svaříme nálev - necháme vychladnout. Na dno každé sklenice dáme několik koleček mrkve, cibule na to naskládáme očištěné okurky a... více o Okurky

150 minut
Hovězí na celeru

Hovězí na celeru

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a... více o Hovězí na celeru

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kameninové nádoby. Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso... více o Hovězí na červeném víně

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř... více o Uzené maso v kysaném zelí

Králík na slanině

Králík na slanině

Králíka přes noc namočíme do studené vody a poté odblaníme. Porce prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a posypeme novým kořením. Nastrouhanou... více o Králík na slanině

15 minut
Nakládaný ementál

Nakládaný ementál

Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky. Kousky ementálu, zeleninu, rozmarýn,... více o Nakládaný ementál

Čočka s uzeným masem

Čočka s uzeným masem

Opláchnutou čočku namočíme a necháme nabobtnat ve vodě (nejméně 2 hodiny). Pak přidáme koření a uvaříme ji doměkka. Na jíšku na oleji osmahneme... více o Čočka s uzeným masem

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Plátky masa mírně naklepeme, po obvodu na několika místech nařízneme, osolíme a okořeníme černým pepřem. Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky a... více o Dušené hovězí plátky

Roastbeef v peprném plášti

Roastbeef v peprném plášti

Troubu předehřejeme na 170 °C. Maso omyjeme, osušíme a do povrchu vetřeme sůl s pepřem. Položíme do pekáče tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme.... více o Roastbeef v peprném plášti

Papriky plněné zelím

Papriky plněné zelím

Hlávku zelí opláchneme a nastrouháme, prosladíme, osolíme a necháme 1,5 hodiny uležet. Papriky omyjeme, odkrojíme vrchní část. Z paprik odstraníme... více o Papriky plněné zelím

Bylinková zálivka

Bylinková zálivka

Oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Pak opereme bylinky, které smícháme s nakrájeným česnekem a dalšími přísadami. Zalijeme přibližně 100 ml... více o Bylinková zálivka

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Všechnu zeleninu řádně očistíme, opereme nebo omyjeme. Saláty natrháme na menší kousky, okurku nakrájíme na půlměsíčky, papriky na tenké nudličky.... více o Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Houbový salát s vínem

Houbový salát s vínem

Očistěné, na plátky pokrájené houby a na kolečka pokrájenou cibuli podusíme doměkka v malém množství vody s přídavkem soli, octa a pepře. Houby... více o Houbový salát s vínem

120 minut
Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

Losos v žampionové omáčce se zeleným…

Lososa omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Žampiony očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Nudle vaříme asi 10 minut v osolené vodě, potom... více o Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

140 minut
Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Svíčkovou osolíme, protkneme 2/3 slaniny nakrájené na klínky a na tuku zprudka po všech stranách opečeme. Maso za chvíli vyjmeme, přidáme zbytek na... více o Svíčková na smetaně

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Rozkrájenou cibuli, zpěněnou na části tuku, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku, kterou za stálého míchání zalijeme vývarem. Ochutíme pepřem a... více o Česneková omáčka

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Svíčkovou odblaníme a maso nakrájíme na 4 špalíky. Lehce je naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a pokapeme po obou stranách olejem. Necháme 30 minut v... více o Bifteky se zeleným pepřem

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Opláchnuté maso zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř, nové koření, nať libečku, cibuli a vaříme na malém plaménku, až maso změkne. Ke konci... více o Hovězí polévka s masovými knedlíčky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

Poslední sledované recepty

236
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
27
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Salát tabouleh
Salát tabouleh
18
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Nedávno navštívené recepty:

Marinované buřty Zelné placky Halušky se zelím a vařeným masem
Brokolicová polévka se žampiony Roláda z kuřecích prsíček Linecké banánky
Lehký krém do piškotového dortu Domácí snickers Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Panenka se šalotkou Jednoduché staročeské plátky se žampiony Uzená polévka s kroupami

Další doporučené ingredience:

Pekingské koření Pekingské nudličky Pekingské zelí Pektin Pektogel
Pelyněk Penne Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino
Pepř drcený Pepř mletý Pergamenový papír Perla Perlička
Perlivá voda Perník Perník na strouhání Perníkové koření Pesto
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact