• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý

Pepř celý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Zapečené houby se smetanou

Zapečené houby se smetanou

Tento pokrm děláme nejdříve na sporáku a poté dáme do trouby. Do pekáčku na rozehřáté sádlo nasypeme na půlkolečka nakrájenou cibuli (jen o málo menší... více o Zapečené houby se smetanou

30 minut
Špekáčky naložené v pivu

Špekáčky naložené v pivu

Špekáčky a cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na kousky. Všechno smícháme a dáme do sklenice a zalijeme horkým nálevem. Zavíčkujeme a necháme... více o Špekáčky naložené v pivu

210 minut
Pečené koleno II.

Pečené koleno II.

Kolena dáme do nálevu, tak aby byla úplně ponořená. Necháme v chladu 48 hodin a během této doby kolena nejméně dvakrát obrátíme. Pak je v nálevu... více o Pečené koleno II.

Cuketové karbanátky - utopenci

Cuketové karbanátky - utopenci

Placičky nebo kuličky obalíme ve strouhance a smažíme. Na proužky nakrájenou cibuli proložíme karbanátky a spaříme horkým nálevem.... více o Cuketové karbanátky - utopenci

Dědovy utopence

Dědovy utopence

1. Špekáčky oloupeme a z každé strany podélně nakrojíme. 2. Hořčici smícháme s mletým pepřem a touto směsí pomažeme prokrojenou část špekáčků. 3.... více o Dědovy utopence

80 minut
Žarkoje

Žarkoje

Nakrájíme cibulku na kostičky a osmahneme dozlatova, přidáme maso a orestujeme, poté vhodíme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a zalijeme... více o Žarkoje

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Brambory uvaříme v osolené vodě. Na pánvi na oleji osmahneme cibulku, přídáme slaninu, kterou lehce osmažíme. Poté přidáme uvařené brambory a opečeme... více o Chalupářské brambory

Kyselá omáčka

Kyselá omáčka

Z hladké mouky a oleje (nebo sádla) uděláme jíšku, zalijeme ji mlékem a uvaříme do zhoustnutí, potom ještě povaříme asi 15 minut s bobkovým listem, 3... více o Kyselá omáčka

Pepřová omáčka ke steakům - teplá

Pepřová omáčka ke steakům - teplá

Zasmažíme máslo, mouku a pepř, přidáme další suroviny a provaříme.... více o Pepřová omáčka ke steakům - teplá

Pikantní okurky

Pikantní okurky

Přísady na nálev rozvaříme, přidáme celé Deko, vlažné nalijeme do sklenic na okurky. Zavařujeme 20 minut na 80°C.... více o Pikantní okurky

Gyros sandwich

Gyros sandwich

Vepřové nakrájíme na úzké nudličky, okořeníme a můžeme grilovat. Mezitím nakrájíme cibuli na plátky a rajčata na čtvrtky. Opečeme pitu na grilu... více o Gyros sandwich

120 minut
Zálesácký guláš s houbami II.

Zálesácký guláš s houbami II.

Nakrájíme cibuli a necháme ji na oleji zesklovatět, maso pokrájíme na kostky, přidáme k osmahlé cibulce a restujeme. Pak zaprášíme moukou a přidáme... více o Zálesácký guláš s houbami II.

Marinované andělské kuře

Marinované andělské kuře

Marináda: zázvor, cibuli, česnek a sojovou omáčku rozmixujte na hrubou kaši. Přidejte worchestrovou omáčku, nové koření, celý a mletý černý pepř,... více o Marinované andělské kuře

Drůbeží játra recepčního

Drůbeží játra recepčního

Drůbeží játra umyjeme, vyřízneme žluč a nakrájime na nudle. Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, oleje dáme více než obvykle dávame, přidáme játra a... více o Drůbeží játra recepčního

45 minut
Nakládané žampiony se sýrem

Nakládané žampiony se sýrem

Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu). Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou a uvedeným kořením. Hlavičky... více o Nakládané žampiony se sýrem

Rychlokvašky podle Monany

Rychlokvašky podle Monany

Okurky umyjeme a propícháme vidličkou, naskládáme do 5 litrové sklenice. Nálev svaříme. Okurky zalijeme vařicím nálevem. Zavřeme a necháme stát v... více o Rychlokvašky podle Monany

Nakládané pikantní žampiony

Nakládané pikantní žampiony

Žampiony očistíme, větší rozdělíme na poloviny nebo čtvrtinky a 10 minut povaříme ve vodě se špetkou soli a šťávou z citronu (asi 1 lžíce - to aby moc... více o Nakládané pikantní žampiony

Nálev na "Znojemské okurky"

Nálev na "Znojemské okurky"

Vodu, ocet, cukr a cukerín svaříme a za horka jej naléváme na okurky v litrových sklenicích, do kterých jsme na dno dali dle chuti cibuli, mrkev, kopr... více o Nálev na "Znojemské okurky"

Květákové Bhaaji

Květákové Bhaaji

Na vysoké pánvi přivedeme vodu k varu. Přidáme kmín, koriandr, papriku, hořčičná semínka a kurkumu. Vaříme dobrých 5 min., možná bude třeba přidat... více o Květákové Bhaaji

Kuřecí Vindalů

Kuřecí Vindalů

Na pánvi zprudka osmahneme osolené kuřecí maso, přidáme utřený česnek a sojovou omáčku. Po chvilce přilijeme smetanu, přudáme kari dle chuti.... více o Kuřecí Vindalů

Výborný nálev jako znojemský

Výborný nálev jako znojemský

Nálev svaříme a necháme cca 5 minut vařit. Ještě teplým nálevem zaléváme okurky, či jakoukoliv zeleninu i houby. Je to všestranně použitelný nálev,... více o Výborný nálev jako znojemský

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Na oleji opražíme nadrobno nakrájenou cibuli s třetinou cukru, dokud cukr nezkaramelizuje. Potom přilejeme ocet, přidáme nakrájená oloupaná jablka,... více o Jablečné čatní

Sterilovaný myslivecký salát

Sterilovaný myslivecký salát

Zeleninu očistíme a nakrájíme, mrkev můžeme nahrubo nastrouhat. Smícháme ocet, sůl, cukr a koření za studena. Zalejeme zeleninu, pořádně promícháme a... více o Sterilovaný myslivecký salát

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Okurky a papriku nakrájíme podélně na řezy a rozdělíme do sklenic (vyjde to asi do 4 lahví). Do každé sklenic dáme větvičku kopru, několik koleček... více o Okurkové řezy s paprikou

Lahůdkový česnek

Lahůdkový česnek

Na dno sklenic dáme 1 lžičku oleje, uložíme na těsno oloupané stroužky česneku, které prokládáme bobkovým listem, pepřem, hřebíčkem a feferonkou.... více o Lahůdkový česnek

Dobré dušené maso

Dobré dušené maso

Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, necháme mírně zezlátnout. Poté zasypeme mletou paprikou, přisypeme kuličky pepře a chviličku osmahneme,... více o Dobré dušené maso

Sterilované okurky II.

Sterilované okurky II.

Na dno sklenice dáme 1 list z rybízu, 1 list z višně, snítku kopru, kousek cibule, mrkve, křenu, stroužek česneku, 1 kuličku nového koření, 2 kuličky... více o Sterilované okurky II.

Domácí kečup

Domácí kečup

Rajčata, cibuli a neoloupaná vyčištěná jablka nakrájíme a za občasného míchání rozdusíme. Rozdušenou zeleninu rozmixujeme, přidáme cukr, sůl, ocet a... více o Domácí kečup

Uzená fazolačka

Uzená fazolačka

Fazole namočíme aspoň na 2 hodinky do vody, pak je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem, bobkovým listem, novým... více o Uzená fazolačka

Poopiční kulajda

Poopiční kulajda

Brambory dame vařit do 3 l hrnce, osolíme, přidáme pepř (komu vadí ho kousat, může namlít nakonec). Uvaříme doměkka, vyklopíme celou sklenici... více o Poopiční kulajda

Králík po myslivecku

Králík po myslivecku

Králíka osolíme, posypeme kořením, poklademe na kolečka pokrájenou cibulí a kolečky citronu a pod pokličkou necháme odležet do druhého dne. Pak jej na... více o Králík po myslivecku

60 minut
Naložený sýr

Naložený sýr

Všechny sýry nakrájíme na menší kostky, cibuli, feferonky a česnek na plátky, houby nakrájíme a krátce povaříme. Papriky nakrájíme na proužky.... více o Naložený sýr

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce položíme kůže ze slaniny, rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka... více o Choucroute (šukrut)

Plněné paprikové špice

Plněné paprikové špice

Tvaroh, nasekané kapary, kmín, rozmačkaný sýr, máslo a sardelovou pastu smícháme dohromady. Dochutíme hořčicí, mletou paprikou, solí a pepřem (nejlépe... více o Plněné paprikové špice

Dobrý hovězí vývar s drožďovými knedlíčky

Dobrý hovězí vývar s drožďovými…

(všechny váhy jsou jen přibližné - dělám to odhadem, nikdy jsem to nevážil, je to třeba zkusit) Do papiňáku s vodou dáme vařit maso s kostma, petržel,... více o Dobrý hovězí vývar s drožďovými knedlíčky

Vegetariánská svíčková

Vegetariánská svíčková

Cibuli nakrájíme a osmažíme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, sojové plátky, koření dle chuti a zeleninovou kostku, podlijeme dostatečným... více o Vegetariánská svíčková

Uzené maso s křenovou omáčkou

Uzené maso s křenovou omáčkou

Všechny suroviny na omáčku promícháme na hladkou omáčku. Na talíře klademe po 1 plátku z každého druhu uzeného masa, přidáme studenou omáčku. Podáváme... více o Uzené maso s křenovou omáčkou

Velikonoční polévka

Velikonoční polévka

Do vývaru dáme vařit cibuli, bobkový list a pepř. Když je cibule měkká, vývar přecedíme. Do vývaru pomalu vlejeme smetanu, ve které jsme rozkvedlali... více o Velikonoční polévka

Medvědí fazolová polévka s uzeným masem

Medvědí fazolová polévka s uzeným…

Do hrnce dáme vařit fazole (ty propereme a nemusíme je přednamáčet). V žádném případě nesolíme! Vložíme také uzené kosti nebo žebra. Přidáme koření... více o Medvědí fazolová polévka s uzeným masem

Vepřový plátek s paprikami

Vepřový plátek s paprikami

Maso jemně naklepeme, okořeníme a obalíme v mouce. Na oleji opékáme asi 3 minuty z každé strany. Osolíme a udržujeme teplé. Papriky nakrájíme na... více o Vepřový plátek s paprikami

Hovězí pečeně s rychlo knedliky

Hovězí pečeně s rychlo knedliky

Maso osolíme a prošpikujeme proužky slaniny. Vložíme do pekáče s olejem a pečeme při 250 °C. Otáčíme a po chvilce přidáme nakrájenou na kostičky... více o Hovězí pečeně s rychlo knedliky

Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej vypalovák)

Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…

Kuřecí prsa pokrájená na 3 cm kostky necháme 30 minut marinovat v soli a směsi Tandoori. Chilli papričky nasucho opražíme a rozdrtíme. Smícháme koření... více o Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej vypalovák)

Polévka alá svíčková

Polévka alá svíčková

Kuřecí prsa uvaříme v asi litru vody se třemi lžícemi Podravky. Na trošce oleje orestujeme cibuli, až začne zlátnout, přidáme pokrájené brambory a... více o Polévka alá svíčková

Kuřecí řízky na pepři

Kuřecí řízky na pepři

Maso po obvodu několikrát nakrojíme. Naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách. Řízky vyjmeme, na... více o Kuřecí řízky na pepři

Krůtí roláda II.

Krůtí roláda II.

Maso nakrájíme na plát, osolíme, okořeníme. Švestky nakrájíme, promícháme s lupínky, skořicí a majoránkou. Směs natřeme na plát masa. Stočíme roládu a... více o Krůtí roláda II.

Uzené maso se žampiony

Uzené maso se žampiony

Uzené maso uvaříme ve vodě s celou cibulí, celým novým kořením a černým pepřem. Necháme vychladnout. Nakrájené žampiony podusíme na oleji, osolíme,... více o Uzené maso se žampiony

40 minut
Živáň ala Alenka

Živáň ala Alenka

Nejprve si připravíme marinádu. Olej smícháme s hořčicí, kořením, solí a na kousky polámanými bobkovými listy. Maso nakrájíme na plátky, ty jenom... více o Živáň ala Alenka

30 minut
Drožďová polévka s houbami

Drožďová polévka s houbami

V hrnci na másle orestujeme pokrájenou cibuli. Na cibuli rozdrobíme droždí a necháme vydusit tuk, až se tuk odděluje. Zaprášíme moukou a za stálého... více o Drožďová polévka s houbami

20 minut
Zelňáky III.

Zelňáky III.

Těsto: do misky dáme mouku, přidáme rozdrobené droždí, vlažné mléko, cukr, rozpuštěné vlažné sádlo, žloutek, sůl. Vypracujeme těsto a necháme ho na... více o Zelňáky III.

90 minut
Hamburská vepřová kýta

Hamburská vepřová kýta

Vepřovou kýtu protkněte klínky šunky nebo slaniny a opečte jí na troše tuku. Vydejte a na zbylém tuku opečte nakrájenou zeleninu. Vraťe maso, podlijte... více o Hamburská vepřová kýta

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • ...
  • 15
  • Další stránka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

346
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
56
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
40
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
34
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
30
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Kotlety po čínsku Kuřecí steak s nivou Kefírová buchta (nevážená)
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet Lahůdkový guláš s fazolkami Dušené kedlubny
Vepřové řízečky s nivou a smetanou Kakaové řezy s piškoty Báječné tuňákové placičky s ricottou
Bramborové buchty - kynuté Jednoduché třešňové / višňové knedlíky Čokoládové cupcakes

Další doporučené ingredience:

Pekingské koření Pekingské nudličky Pekingské zelí Pektin Pektogel
Pelyněk Penne Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino
Pepř drcený Pepř mletý Pergamenový papír Perla Perlička
Perlivá voda Perník Perník na strouhání Perníkové koření Pesto
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact