• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Paprika - sladká

Paprika - sladká

Podobné ingredience

  • Červená paprika
  • červená paprika sterilizovaná
  • červená paprika sterilovaná
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Brambory s česnekem a cibulí

Brambory s česnekem a cibulí

Nakrájíme brambory na kostky. Přidáme česnek a cibuli. Necháme to chvíli a pak dáme kari, trochu soli a sladkou papriku a chvíli podusíme.... více o Brambory s česnekem a cibulí

Slovácké klobásky

Slovácké klobásky

Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků... více o Slovácké klobásky

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

1.Připravíme si menší kastrolek, do kterého nalijeme olej,aby nám pokryl celé dno. 2.Na oleji si zlehka osmahneme nakrájenou cibulku. 3.Na cibulku... více o Bramborový guláš III.

Přerovský krůtí řízek

Přerovský krůtí řízek

Řízky naklepeme, osolíme. Připravíme těstíčko a v něm obalujeme řízky, které pak obalujeme ve strouhance a dáme na 25-30 minut smažit na tuk. Podáváme... více o Přerovský krůtí řízek

Kuřecí rolky s česnekem a sýrem

Kuřecí rolky s česnekem a sýrem

Kuřecí maso prořízneme a rozložíme na plátky a jemně naklepeme. Osolíme a opepříme. Sýr utřeme s protlačeným česnekem a bazalkou. Touto směsí potřeme... více o Kuřecí rolky s česnekem a sýrem

10 minut
Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná křidélka v jogurtu

Křidélka namočíme do směsi a necháme v chladu 24 hodin odležet. Křídla pak pečeme nebo grilujeme.... více o Grilovaná křidélka v jogurtu

30 minut
Kulaša s uzeninou a paprikou

Kulaša s uzeninou a paprikou

Brambory nakrájíme na kostičky a s masoxem, kmínem a nakrájenou uzeninou uvaříme v 1 litru vody, téměř do měkka. Papriky a rajče očistíme a nakrájíme... více o Kulaša s uzeninou a paprikou

45 minut
Kuřecí maso se zeleninou

Kuřecí maso se zeleninou

Nakrájené maso smícháme s maizenou a necháme odležet. Cibuli, pórek, kapii očistíme a nakrájíme na nudličky. Osmažíme cibuli, přidáme maso, mletou... více o Kuřecí maso se zeleninou

60 minut
Letní kostičky z králíka

Letní kostičky z králíka

Maso nakrájíme na kostičky, očištěnou kořenovou zeleninu a brambory rovněž. Rajčata oloupeme a nakrájíme na osminky. Smícháme, osolíme, posypeme... více o Letní kostičky z králíka

45 minut
Zadělávané brambory

Zadělávané brambory

Omyté brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Na másle necháme zesklovatět najemno posekanou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso a... více o Zadělávané brambory

Americké KFC kuře

Americké KFC kuře

Kuřecí porce ponoříme do podmáslí, necháme uležet 2-3 hodiny a několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními přísadami a okapané kousky masa obalíme... více o Americké KFC kuře

Plněné žampiony III.

Plněné žampiony III.

Předehřejeme si troubu na 205 C (400 F). Opláchneme žampiony, odkrojíme nohy a na drobno nasekáme. Na másle zpěníme šalotku a česnek. Když jsou... více o Plněné žampiony III.

75 minut
Chilli omáčka

Chilli omáčka

Všechnu zeleninu na hrubo nakrájíme, podusíme do měkka na části oleje, přidáme koření, ocet, cukr, zbylý olej a vaříme do zhoustnutí zhruba hodinu.... více o Chilli omáčka

Pikantní plátky z kuřecích stehen

Pikantní plátky z kuřecích stehen

Plátky stehen odblaníme a lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme, maso vložíme na cibuli a asi 5 minut dusíme. Přidáme,... více o Pikantní plátky z kuřecích stehen

Voňavý česnekový bůček

Voňavý česnekový bůček

Libovější bůček důkladně prošpikujeme stroužky česneku – na kilo boku jich může být i dvacet. Stroužky dáváme napříč ke směru, kterým budeme bok... více o Voňavý česnekový bůček

45 minut
Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, posypeme paprikou, odstavíme. Do druhého kastrulku dáme na olej kuře a zprudka osmažíme. Pak oheň stáhneme, maso... více o Kuřecí perkelt

45 minut
Tortas se sýrem a paprikou

Tortas se sýrem a paprikou

Očištěné papriky dáme do velkého kastrolu, zalijeme vodou asi 1 cm nad dno, přikryjeme a asi 5 minut pomalu dusíme. Potom papriky podélně rozpůlíme,... více o Tortas se sýrem a paprikou

Kuře podle Cyrila

Kuře podle Cyrila

Vykostěné kuře nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a vložíme do rozpáleného oleje. Dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, přidáme nakrájenou cibuli... více o Kuře podle Cyrila

Plněná vejce

Plněná vejce

Rozřízneme vejce. Žloutky rozetřeme se sýrem, máslem a hořčicí. Ochutíme a vyšleháme do pěny. Směsí naplníme bílky a ozdobíme zeleninou.... více o Plněná vejce

maso

maso

Masox rozpustíme v 200 ml vody a necháme přejít varem. Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme z ní plátky, které osolíme a opepříme. Cibule... více o maso

45 minut
Rybí paprikáš

Rybí paprikáš

Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a krátce osmahneme. Mírně... více o Rybí paprikáš

75 minut
Segedínský guláš ze sojových nudliček

Segedínský guláš ze sojových nudliček

Sójové nudličky povaříme 20 - 30 min. v "marinádě" (možno rozředit vodou). Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme k ní sójové maso,... více o Segedínský guláš ze sojových nudliček

60 minut
Kuře v černém pivu

Kuře v černém pivu

Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou... více o Kuře v černém pivu

60 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

Dobře očištěné kuře rozčtvrtíme. Na 1/3 másla osmažíme drobně krájenou cibulku dorůžova, přidáme papriku a ihned zalijeme vařící vodou. Vložíme... více o Kuře na paprice

Slepice na chilli

Slepice na chilli

Uvařenou slepici vykostíme, maso nakrájíme na proužky. Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme chilli a papriku. Přidáme maso a za... více o Slepice na chilli

45 minut
Rajská polévka s paprikou

Rajská polévka s paprikou

Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, přidáme papriku, osmahneme, zalijeme procezeným vývarem a dobře rozšleháme. Přidáme rajčatový protlak, bobkový... více o Rajská polévka s paprikou

Indické kuře II.

Indické kuře II.

Rozporcované a pokud možno vykostěné kuře naložíme asi na 2 hodiny do rozšlehaného osoleného jogurtu. Potom na pánvi zpěníme cibulku, přidáme trochu... více o Indické kuře II.

Řízky v majonéze

Řízky v majonéze

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a zalijeme marinádou (všechny uvedené suroviny promícháme a důkladně vyšleháme). Řízky necháme v chladničce 3-5 dnů... více o Řízky v majonéze

Polévka z jiker

Polévka z jiker

Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, přidáme papriku a nastrouhanou cibuli. Zalijeme 1,5 litrem vody, zakapeme octem, přidáme celý pepř a bobkové... více o Polévka z jiker

Smetanový guláš

Smetanový guláš

Maso nakrájíme na malé kousky, osmažíme na oleji, přidáme kolečka cibule a za občasného podlévání vývarem dusíme doměkka. Osolíme, okořeníme a přidáme... více o Smetanový guláš

Dančí guláš

Dančí guláš

Maso nasekáme na kousky, opláchneme ve vlažné vodě. Větší část cibule drobně nakrájíme, osmahneme dorůžova na sádle, přidáme papriky, zpěníme,... více o Dančí guláš

Obatzda

Obatzda

V misce dobře utřeme sýr s máslem a drobně nakrájenou cibulkou. Přidáme pepř, papriku a pivo. Solíme velmi opatrně - sýry jsou někdy velmi solené.... více o Obatzda

Zelňačka se sýrovým kapáním

Zelňačka se sýrovým kapáním

Zelí dáme vařit do 1/2 litru vody. Připravíme těsto na kapání z 1 dl vody s vejcem, zasypeme moukou a sýrem, necháme odležet. Na sádle osmažíme... více o Zelňačka se sýrovým kapáním

Kančí guláš s brusinkami

Kančí guláš s brusinkami

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na cibuli osmažené dozlatova. Přidáme rajčatový protlak a znovu osmažíme. Přisypeme papriku,... více o Kančí guláš s brusinkami

Brambory dušené po cikánsku

Brambory dušené po cikánsku

Oškrábané brambory nakrájíme na kostky, podlijeme vodou, osolíme, přidáme olej a dusíme doměkka. Na oleji osmažíme kostičky cibule, přidáme špetku... více o Brambory dušené po cikánsku

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek

Sýrový ježek

Sýrový ježek

Utřeme máslo nebo rostlinný tuk se solí, zašleháme tvaroh, přidáme jemně sekanou cibuli a sladkou papriku. Necháme chvíli vychladnout. Z hmoty... více o Sýrový ježek

Kedlubnová omáčka

Kedlubnová omáčka

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky. Na oleji zpěníme kostičky cibule, přidáme papriku a nakonec kedlubny, které chvíli orestujeme. Podlijeme... více o Kedlubnová omáčka

Kremnický perkelt

Kremnický perkelt

Na másle osmažíme kostičky cibule a osolené porce kuřete dozlatova, zaprášíme paprikou. Až se maso paprikou obarví vše zalijeme lečem a za mírného... více o Kremnický perkelt

Česnekové vepřové

Česnekové vepřové

Maso uvaříme s 10-ti stroužky česneku, bobkovým listem a novým kořením. Ze zbytku (česnek + koření + 6 lžic vývaru) uděláme kašičku. Ještě teplé maso... více o Česnekové vepřové

Naložený Hermelín I.

Naložený Hermelín I.

Papriku, cibuli a koření lehce podusíme na oleji bez česneku. Směs necháme vychladnout. Hermelín, středně uleželý, rozkrojíme na plocho, jedenu... více o Naložený Hermelín I.

Cikánský řízek

Cikánský řízek

Maso obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme slaninu s masem. Na zbylém výpeku orestujeme cibuli,... více o Cikánský řízek

Kreolská rybička

Kreolská rybička

Kousky ryby naložíme do směsi koření a vinného octa. Necháme marinovat asi 2 hodiny. Poté rybu obalíme v mouce a opečeme dozlatova na oleji. Ryby... více o Kreolská rybička

Domácí klobásy

Domácí klobásy

Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.... více o Domácí klobásy

50 minut
Nejrychlejší kuře

Nejrychlejší kuře

Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme asi na 6 porcí, osolíme, opepříme. V misce rozmícháme hladkou mouku se sladkou paprikou až vznikne růžový prášek. V... více o Nejrychlejší kuře

Treska v hořčicové omáčce

Treska v hořčicové omáčce

Tresčí filé opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Zapékací misku vymažeme máslem. V rozpuštěném másle osmažíme mouku do... více o Treska v hořčicové omáčce

Maso cibulář

Maso cibulář

Na oleji a na rozpuštěné slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, česnek a papriku. Přidáme maso pokrájené na kostky, osolíme, okořeníme,... více o Maso cibulář

Kapucínské kotlety

Kapucínské kotlety

Kotlety naklepeme, na okrajích a u kostí nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a na tuku opečeme z obou stran. Pak podléváme vínem a dusíme... více o Kapucínské kotlety

30 minut
Tatarák bez masa

Tatarák bez masa

Uvaříme brambory a rozmačkáme do žluté hmoty. Tu smícháme s kečupem, sójovou omáčkou, cibulí, kmínem, pepřem, žloutky a na kostičky pokrájenými... více o Tatarák bez masa

Čína z králíka

Čína z králíka

Králíka (libovolné maso) nakrájíme na menší nudličky a necháme alespoň přes noc v marinádě (olej, vejce, sladká paparika, sójová omáčka). Na pánvi... více o Čína z králíka

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

136
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
121
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…
103
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
65
Sardelové chlebíčky
Sardelové chlebíčky
26
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Nedávno navštívené recepty:

Bramborová kaše Kavak Koláč z pekla
Mafíny Fazole s rajčaty Debrecínské závitky
Lehký kakaový koláč se švestkami Koláč s jablečným tvarohem Jahodový dort se smetanou
Podzimní polévka s houbami Buchta z cizrny Malinové / ostružinové knedlíky

Další doporučené ingredience:

Papája Papardelle Papír na pečení Papírové formičky Papírové košíčky
Papričky chipotle Papričky jalapeno Papričky peperoncini Paprika Paprika - bílá
Paprika - žlutá Papriková klobása Papriková pasta Papriková pomazánka Papriková vegeta
Paprikové klobásy Paprikové lusky Paprikový bok Paprikový salám Paprikový salát
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Paprika - sladká
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact